Scudo Sports

Haydi performansçılar mayıs kartepe otel

@Erkan Közen

ben bi araştırma yapaym internetten ,buraya bilgi aktaracağım..700 x 23 stabilize teker varmı...

Scudo

cyclo-cross lar kapışıyor...rampada kolay değil iş ,zemin çamur olunca aynen sırtlamaca 2009 kartepe turunu hatırladım...500 metre bayır yukarı keçi yolundan omuzda bisiklet ile yukarı tırmandım...

bayılıyorum bu yarışlara,heralde fena zorluyordur insanı,tesellisi çamur cilde iyi gelir.. :D

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
@Barış Güney

bu insanlar parayı düşünüyor barış...ödül bayağı iyi olmalı yoksa onca çamur çekilirmi yahu;)

@Barış GüneyBarış abi pazar geliyor musun bu tura ?

bana göre değil vallahi.. ama izlemesi keyifli Kudret abi.. :)

@Ozan Güner

oralara uygun lastiğim yok Ozan..700x25 lastik var en büyük.. :) kurtarırmıki

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
@Barış GüneyAbi lastik lazımsa benim 700x35 lastikler boşa çıkacak 32 leri takınca,hiç kullanılmadı daha.Tabi senin bisiklete 35 uyar mı bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Barış Güney

barış kurtarır ömerliden ta rivaya kadar yol iyi sayılır rivadan sonra ta kanlıcaya kadar asfalt.
bıçkıdere yok bu pazar.....

anladım Kudret abi, durumum uygun olursa gelebilirim o zaman..topiği takip ediyorum zaten,olumlu olsumsuz c.tesi akşamı yazarım abi..

@Ozan Güner

saol Ozan ama max 25 oluyor zaten bisiklete :)

Abi gusts yazan kısım ani rüzgar ve fırtınaların hızı, normal rüzgar hızı 21km.

@Barış Güney
Anladım abi sağlık olsun. Ne diyeceğim senin Doğaç ile irtibatın var mı ? En son ne zaman konuştunuz merak ettim noldu neler yapıyo kayboldu birden ortalıktan

Doğaç ile sık sık telefonda konuşuyoruz.. oda bisikletini bekliyor bu ay sonu gelecek..zaten dizinde problemi vardı 3 aydır dinleniyor.. :)

@Barış Güney
O kadar ciddi miydi problemi 3 ay çok uzun yahu, geçmiş olsun neyi var dizinde ?

@Barış Güney
Anladım. İyi olmuş bisikletsiz kaldığı, yoksa o gerektiği önemi göstermezdi dize, sonra Allah korusun sakat makat kalırdı. İnşallah kısa sürede atlatır özledim onla pedallamayı. Ballıca dönüşü pendik-bostancı arası yaptığımız tempo hâla aklımda :)

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Ozan Güner

ani hızlar en sevmediğim rüzgar adama kaza yaptırır 35 km çok fazla ....bakalım ct akşamına ne olur..14-21-28 berbat görünüyor ...

@Kudret Kurtcebe

kudret abi rüzgar olsun birşey olmaz tur kısa sayılır zaten yeterki yağmasın

Geri