Scudo Sports

Haydi performansçılar mayıs kartepe otel

@Bahadır Gürel

tebrikler bahadır yalnız yavaş yavaş 160-200 lere soyunacağız senle ,
kartepeyi alacaksın işin zoru..,

Scudo
Forumda sorunlar var, attığım mesajı bir daha göndermişim. Hafta sonuna forum sorunlar çıkarabilir. Bugünden kesinleştirelim. Pazar sabah 8 Bostancı buluşuyoruz.

@Bahadır Gürel

o.k evet forum ağırlaştı gene, sorun etmiyoruz artık olan ile yetineceğiz zati benim işim artık burada bitiyor görevi erkana bırakacağım 19 mayıs kartepe turundan sonra topik açacağımı zannetmiyorum kim kartepe açabilir burda hiç kimse anca erkan açar seneye 2014 mayısına..anadolu yakada 160-200 km lik zamana karşı fedai bulmak zor....

(link)

bugün yağmur.yarın açık yarın sabah yerler ıslak olursa iptal..17-24-31 iyi gözüküyor 24 mart bulutlu

program değişikliği havalara bakıyor

1-17 mart-bıçkıdere eğer hava kötü olursa 24-ve 31 marta kayar...
2-7 nisan bıçkıdere hava kötü olursa 14 nisana -21-28 nisana kayar..
3-mayıs kesin olarak şile ulupelit ya 5 mayıs-ya 12 mayıs...

19 mayıs-kartepe otel o gün rüzgara bakacağız ve yağmur olmayacak...erteleme olabilir 26 mayısa ertelenince risk sıcaklık olacak 28 mayısta 40 derecede rampa çıktık eziyet çektik...

sonuçta 2 adet bıçkıdere ve bir adet şile- ulupelit antreman odaklıyız....

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/482796_550474814985097_85664494_n.jpg

Kudret abi yarın polonez iptalmi oldu?

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi bugün de gruba birçok kişi gelmedi sabah bölgesel yağmuru görünce vazgeçmişler, 15 kişi 8-11 arası 70 km turladık hava çok güzeldi. Yarın sabah yağmur görünüyor (11'e kadar) ondan sonra güneş, biraz rüzgarlı olur ama sıcaklık iyi. Tur suya düşmesin. Sabah buluşalım o zaman belli olur.

@Barış Güney

barış dostum saat saat bakınca sabah 07.00-08.00 de sadece bir saatlik yağmur var ama 1 saatte tüm yerler ıslak olurmu bilemem yalnız biliyorsun ölüm virajını ,ora ıslak olursa temkinli inmek lazım gidelim derse ekip ben ekibe uyarım...

(link)

07.00-08.00 arası yağmur bütün gün güneşli....

@Bahadır Gürel

o.k accuya göre sadece 07.00-08.00 arası yağmur yalnız silik tekerli dostlar dikkatli olmalı özellikle çavuşbaşı sapaktan inişte keskin viraj var yerler ıslak olursa yavaşlarız saat 08.00 de bostancı da buluşmaca...

@Kudret Kurtcebe

Tamamdır sabah bostancı iskelede aynı yerde. Evet o iniş Akıncılar caddesi, 9 eğimli, gerekirse bisikleti elime alır inerim :) son turladığımızda inişin ne kadar zor olduğunu görmüştüm.

09 da hekimbaşındayız bahtiyar abiyle

@Erkan Közen

o.k ekip toplandı ogün saat 08.00 de bostancıda bizi yakalar 09.00 da ben, bahadır ,ogün dost ile hekimbaşındayız

Kudret abi ben sabah yerlere bakarım, durumu beğenirsem bostancıya gelirim.. saat 8 de orda yoksam beklemeden devam edin.. :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Barış Güney

o.k şu anda yağıyor sabah yerler ıslak olacak sabah 07.00-08.00 arası yağmur var yalnız çiseleme benim teker 700x32 sorun olmaz su kanallı silikler için tehlike olabilir.polinez taraflarında tahminimce yerler ıslak olabilir yalnız bütün gün güneşli...

(link)

@Kudret Kurtcebe

kudret abi yerler ıslak olursa tur iptal olur

Geri