harcırah ödemeleri

Scudo

bulent_atlas

Daimi Üye
Kayıt
25 Kasım 2008
Mesaj
205
Tepki
378
Şehir
Ankara
@ENDORPHIN
Pardon ama siz kimsiniz? OR700 ile birlikte sallayıp duruyorsunuz adınız sanınız belli değil. Bu spor için mustafanın verdiği emeğin 100 de 1ini bile verdiğini bilip bilmeden masa başı ahkam kesmek kolay. Federasyondan ya da GSGM den birileri iseniz verilen emeğe saygısızlıktan orada durmanız bile utanç verici. Derdiniz ne tam bir anlatsanız ona göre cevap da verelim. Mustafanın siyasi işler lafına mı bozuldunuz böyle saldırıyorsunuz. Sadece Bisiklette değil neredeyse tüm federasyonlarda siyaset dibine kadar yapılıyor. Bıdı bıdı yapmaya devam edeceksen önce adını kim olduğunu yaz ona göre cevap verelim. Benim de Mustafanın da adı da sanı da belli.
 
  • Beğen
Tepkiler: OR700 ve mustea7

ENDORPHIN

Aktif Üye
Kayıt
1 Kasım 2006
Mesaj
190
Tepki
179
Şehir
türkiye
ben kimsem kimim sanamı hesap verecem 1 de.beni bilen bilir sen bilmesende olur.asıl sen beni tanımadan sallayıp duruyon,bıdı bıdı ediyon..beni tanımadan bilmeden bu spor ve federasyon için yaptıklarımı mustafa ile nasıl karşılaştırabiliyorsun?mustafa ve sen kısa şortla gezerken ben bu sporun içindeydim ve emin ol senin ve mustafanın yaptığının 1 de 100 ünü ben yapmışımdır.
 
  • Beğen
Tepkiler: OR700

bisikletcanavari

Forum Bağımlısı
Kayıt
31 Temmuz 2005
Mesaj
1.757
Tepki
1.243
Polonezköy'ün kesin yattığını biliyorum. Bu arada ne kadar yattığına dikkat edin. Önceki telefon açmamda yatması gereken harıcah ile hesaba yatan harıcah arasında kişi başı ortalama 50 TL fark vardı. Federasyona telefon açıp durumu anlattım. Cidden yatırılması gereken harıcah ile yatan arasında fark vardı. Yarına geri kalanının yatacağını bildirdiler. Benzer bir durum yaşarsanız aklınızın bi köşesinde bulunsun ;)
 
  • Beğen
Tepkiler: DKRMustafa

mustea7

Forum Bağımlısı
Kayıt
24 Haziran 2007
Mesaj
977
Tepki
375
Şehir
ankara
@ENDORPHIN

ben kim olduğunu gayet iyi biliyorum ben sana özelden mesaj atmama rağmen sen halen buradan mesaj atmamı istiyosun anca bu kadarsın boş tehditlerle göz boyamaya çalışıyosun
 
  • Beğen
Tepkiler: OR700

bulent_atlas

Daimi Üye
Kayıt
25 Kasım 2008
Mesaj
205
Tepki
378
Şehir
Ankara
Sen Mustafanın adını bilerek yaptıklarına bakıp ona göre yorum yazma hakkına sahipsin ama biz senin kim olduğunu bilmediğimizden yorum yapma hakkına sahip değiliz. Söylediğin garip değil mi?

İstersen olimpiyat madalyası almış sporcu ol kimsenin yaptığı derecelere bakıp bırak bu sporu deme hakkına sahip değilsin.

Valla ben kısa şortla gezerken sizin yaptıklarınız varsa bundan dolayı teşekkür ederim. Ama yukarda söylediğim gibi kendinizi üst makamlara çıkarıp sen yap sen bırak deme hakkını sizde doğurmaz.

Mustafa ile bir meseleniz var ise büyüğü olarak özel mesajla uyarır hatasını düzelttirirsiniz. Eskilerden olduğunuzu söylediğinize göre hocasını da mutlaka tanıyorsunuzdur ona iletirsiniz. Böyle her başlıktan laf sokmalar sıkıştırmalar yakışık alacak şeyler mi?

Ben de Mustafanın abisi sayılırım hatasını görünce söylerim. Ama bir değil iki değil. Her başlıkta laf sokmaya devam edecekseniz de kusura bakmayın 18 yaşında bir çocuğu sizin laflarınız ile üzdürtmem.

Siz devam edecekseniz ya da forum yöneticileri bu tarza göz yummaya devam edeceklerse ben de size laf yetiştirmeye devam etmek zorunda kalacağım.
 
  • Beğen
Tepkiler: OR700

OR700

Üye
Kayıt
20 Kasım 2008
Mesaj
68
Tepki
107
Şehir
Ar.İnc.Hbr.Mrk.
@bulent_atlas

Güleriz ancak, ağlanacak halimize:D
 

heng

Forum Demirbaşı
Kayıt
7 Aralık 2006
Mesaj
494
Tepki
296
Şehir
ANKARA-Yenimahalle
@ENDORPHIN

Bu spora emeği geçen biri olarak ve emeği geçen arkadaşlara laf söyletmek yakışı almaz...Sizler buradan laf atmakla meşgul olursunuz OR700 arkadaşla ancak...

Bize şunu söyleyin federasyondaki ve gençlik spordaki kaç kişi kendi branşlarıyla ilgileniyor...Neden her federasyon başındaki yetkililer federasyonu olduğu branşla geçmişte ilgisi yok?
 

mustea7

Forum Bağımlısı
Kayıt
24 Haziran 2007
Mesaj
977
Tepki
375
Şehir
ankara
bu arada ismail bana bir ulaşabilirsen harcırahlarla ilgili bir şey soracağım telin kapalı
 

ENDORPHIN

Aktif Üye
Kayıt
1 Kasım 2006
Mesaj
190
Tepki
179
Şehir
türkiye
mustafa kendini savunamicak kadar acizmi.sana ve başkalarına mı düştü onu savunmak.şimdi 1 de senlemi uğraşacaz bülent.mustafa laf sokarken yada bana bu sistemi öğretmeye çalışırken hiç 18 yaşındaymış gibi davranmıyor.ya hiç 1 şey bilmiyor yada I,Q su ile ilgili 1 problem var.ben diyorum istanbul boğazı o diyor yandı gözümün damarı.hem yazdıklarınla,düşüncelerin 1 birini tutmuyor.bence yazdıklarını 1 daha oku.bune perhiz bune lahana turşusu
 
  • Beğen
Tepkiler: fletcher

bulent_atlas

Daimi Üye
Kayıt
25 Kasım 2008
Mesaj
205
Tepki
378
Şehir
Ankara
Sefa bey sende sanki çok büyükmüşsün gibi bize kısa donla gezerken edebiyatı çekiyordun. Sen ismini vererek yazamayacak kadar acizmisin? 35 yaşında adamsın 18 yaşında birisine her başlıkta laf sokmak için mi uğraşacaksın. Kusura bakma ama senin yazdıklarını okumak için de artık bir tercüman tutmak gerekecek. Dediklerinden emin ol hiçbirşey anlaşılmıyor. Konuyu kapatacaksan kapat devam edeceksen artık muhatabın mustafa değil. Derdini bana anlat. Abisi olarak ben cevaplayacam....
 
  • Beğen
Tepkiler: fecredall

gurol

Forum Bağımlısı
Kayıt
15 Eylül 2004
Mesaj
1.664
Tepki
2.830
Şehir
İzmir
Sefa değil, Safa olacak.

Elbette üslubu kendinedir. Ancak vaadedilenler, verilmeyenler, küstürelenler, istenmeyenler, yanlış hedefler oldukça Safa beyler haklı olacaklar.

Mustafa alınmasın ama, elbette kimilerinin zamanında yaptığı katkılarla Mustafa'nın -şimdilik- katkısı kıyaslanamaz.

Tartışmanın dışında ama merak ettim, OR700 isimli kullanıcı sanırım GSGM yada Federasyonla ilgili, kimdir? Herkes biliyor galiba ama ben bilmiyorum. (Açıkcası yer kısmına AİHM yazmış olması da dikkatimi çekti).
 

Aybars Öge Sürücü

Forum Bağımlısı
Kayıt
15 Eylül 2004
Mesaj
1.553
Tepki
1.494
Şehir
Izmir / Istanbul
Arkadaşlar banlanmak uğruna da olsa herkese söylüyorum;

Olayın .okunu çıkardınız...

Birbirinizi tanımdan laf sokmalar, özelden küfürlü mesajlaşmalar...

Adam gibi konuşamıyorsunuz birbirinizle. Yetkim olsa vallahi gözüm kapalı pırıl pırıl yaparım forumu.

Birileri federasyondan şikayetçi; uygulamalar bazında...

Bir diğeri; haklılığı su götürmez şekilde federasyona düşman...Yaşadıklarını biz biliyoruz.

Bir başkası; federasyonu korumaya adamış hayatını... Bizden iyi tanımıyor maalesef kişileri... Belki de tanıyor ama görmezden geliyor kimbilir. Savurduğu tehditleri uygulamaya koysun bakalım; ne olacak. Olay idari mahkemeye gider, sporcu haklı çıkar. Eğer kişiye yönelik bir hakaret, iftira, fiili saldırı yoksa en fazla uyarabilirsiniz; o da tehditle değil, adam gibi. "Sevgili .... , İnternet aracılığıyla yaptığınız yazışmalar federasyonumuzu rahatsız etmiştir. Lütfen şikayet ve eleştirilerinizi resmi kanaldan bize iletiniz" gibisinden.

GSGM olayın içine girerse orada görevli olan arkadaşlara tek sözüm var; benim ödediğim vergilerle maaş aldığınızı unutmayın. Federasyon özerk olabilir ama siz halâ 657'ye tabisiniz.

Bir önceki federasyon yönetiminden ya da destekçilerinden beni eş dost aracılığıyla tehditkâr biçimde yoklayanlar oldu. Sağolsunlar bizim de kendimize göre sevenimiz var ki ağızları kapandı.

Kimse federasyon mükemmel diyemez, alnını karışlarım diyenin. Ama bir Allahın kulu da çıkıp resmi yollardan hakkını aramıyor. Ya da görünce üsturuplu olarak sormuyor ne olup ne bittiğini...

Arkadaşlar size söyleyeceğim şudur ki "Açık olan kapıları tekmelerseniz, kapanır. Açılacak kapıyı tekmelerseniz,açılmaz.Kapalı olan kapıyı çalmadan tekmelerseniz,cevap alamazsınız.Önemli olan kapıyı çalmaktır;üslubuyla..."

İnsanları forumdan bıktırmaya, biribirini tanımayan insanlar arası ittifaklarla düşmanlıklar oluşturmaya hakkınız yok.

Bıktırdınız artık. Ya bir yol bulun, ya bir yol açın....

Bu arada mod arkadaşlardan admin onayı almadan mesaja müdahale eden olursa çok ayıp etmiş olur söyleyeyim.
 

d.berkay

Forum Bağımlısı
Kayıt
2 Ekim 2006
Mesaj
3.863
Tepki
3.046
Şehir
Ankara
İsim
Demir Berkay
Bisiklet
Marin
OR700 nickli kullanıcının adının Caner olduğunu çok net hatırlıyorum eski imzalarından birinden ancak soyadını hatırlayamadım malesef.. Kendisi özel mesajla bana harcırahlarla ilgili bir kaç soru sordu, GSGM yetkilisiymiş gibi ancak soruların saklı kalmasını istediği için söylemeyeceğim.. Kendisine özel mesajlada sordum kim ile muhattap olduğumu ama yanıtlamadı.
 

ENDORPHIN

Aktif Üye
Kayıt
1 Kasım 2006
Mesaj
190
Tepki
179
Şehir
türkiye
bülent kardeşim gürol abiyi tanıyorsan benle ilgili son noktayı yazısında koymuştur anladıysan.adım sefa değil safa.yaşımda 31,34 değil.dediklerimden hiç 1 şey anlaşılmıyor diyorsun ama benim her yazıma karşı cevap yazıyorsun.bune tutarsızlık peki?ben hep sporcuların bizim düştüğümüz hataya düşmemesi,haklarının yenmemesi için burda fikirler sunarak yardımcı olmaya çalıştım.yeri geldi federasyona söz söyletmedim yeri geldi sporculara.ama yapıcı eleştirelere,doğrulara 1 çok kişinin tahammülü yok.neyse bundan sonra tek satır yazı yazmicam.bazı haksız,yanlış,kötü şeylerin başınızana gelmesi yerine buralardan geçmiş,bunları yaşamış insanların öğütlerini,fikirlerini 1 az dikkate alsanız sizin için herşey daha iyi olacak.tartışmanın en başında dediğim gibi harcırah konusunda yine söylüyorum özellikle alanya yarışında yarış birifinginde bu konuyu başkana ve diğer yetkililere herkesin gözü önünde sorarsanız eminim federasyon başkanımız yıllardır devam eden bu sorunu , herkesin anliyacağı ,herkesin tatmin olacağı ve 1 daha böyle buralarda yazmaya gerek kalmiyacağı 1 biçimde çözüme ulaştıracaktır.hadi kalın sağlıcakla.
 

mustea7

Forum Bağımlısı
Kayıt
24 Haziran 2007
Mesaj
977
Tepki
375
Şehir
ankara
@ENDORPHIN


oda ayrı bir konu federasyon yarışlarına gelmeyen yöneticiler belçikaya akdeniz olimpiyatlarını seyretmeye gidiyor bu biraz enteresan değilmi neden sadece alanya neden başka yarışlar değil
 

d.berkay

Forum Bağımlısı
Kayıt
2 Ekim 2006
Mesaj
3.863
Tepki
3.046
Şehir
Ankara
İsim
Demir Berkay
Bisiklet
Marin
Ben başkanı veya yetkili birisini gördüğüm ilk anda bu soruları kendilerine ileteceğim bu konuda haklısınız.. Aslında herkes bu durumdan müzdarip ancak birilerinin ilk adımı atmasını bekliyor, bakın ben bu konuyu orada dile getirdiğimde nasılda herkes destek olacak. Sorun burda. Bu düzgün bir dille olayın en başında söylense inanın hiç bir mevzu bu kadar uzamazdı ve böyle kırıcı sözler sarfedilmezdi..
Burası bir forum ve sonuçta dijital ortam, avatarında fotoğrafı olmayan, adı sanı bilinmeyen birisinin tavsiyeleri inanın ne derece dikkata alınır bilemiyorum ama Safa Bey siz adınızı ve eski görevinizi bizlere söyleyip, bakın arkadaşlar bundan önce ben yıllarca uğraştım çözüm bulamadım sizler eğer çözüm bulmak istiyorsanız şu yolu izleyin deseydiniz emin olun çoğu kişinin saygısını çok daha fazla kazanırdınız lakin siz konuya atılan her mesaja çok daha farklı bir üslup ile böyle şeyler yazınca inanın herkes kendisini savunmaya çalışıyor.. Aslında bu forumdaki herkesin amacı aynı ancak yöntemler ve izlediğimiz yollar çok farklı.. Çok basit şeyleri çok dallandırıp budaklandırıp çoğu zaman karşımızdaki insanı önemsemeden kırıcı olabilecek şekilde dillendiriyoruz..

Umarım yazdıklarım yanlış anlaşılmaz da forumda artık böyle gereksiz tartışmalar okumayız..

Demir Berkay Yavrucuk..