harcırah ödemeleri

Scudo

ENDORPHIN

Aktif Üye
Kayıt
1 Kasım 2006
Mesaj
190
Tepki
179
Şehir
türkiye
yönetici arkadaşlar bu konu artık kapatılabilinirmi ? burda insanlar fikirlerini açıklayınca hakarete uğrar oldu...bende cahile laf anlatmaktan usandım
 
  • Beğen
Tepkiler: OR700

Aybars Öge Sürücü

Forum Bağımlısı
Kayıt
15 Eylül 2004
Mesaj
1.553
Tepki
1.494
Şehir
Izmir / Istanbul
Arkadaşlar birbirinizi yüzyüze tanımadan olayın cılkını çıkartıp herşeyi şahsınıza indirdiğiniz için forum günden güne kirleniyor.

Endorphin; kardeşim sen de ben de birbirimizi 2000 senesinden beri tanıyoruz. Yakışmamış yazdıkların. Ayatç'ı tanıyor musun? Ya da herhangi bir yarışta gördün mü?

Aytaç faal bir yarışçı değil, faal bir bisikletçi. Ne harcırah peşinde koşacak, ne de bunu bireysel bir laf dalaşına çevirecek adam değildi.

İkiniz de çok ayıp etmişsiniz...

Ayrıca federasyonun verdiği harcırahla hangi otelde nasıl bir sefa yapılabilir o da ayrı bir konu. Sadece yol parasına yetiyordu eskiden. Yoksa değişti mi?
 

Aytaç Biber

Forum Bağımlısı
Kayıt
4 Mayıs 2005
Mesaj
2.147
Tepki
2.201
Şehir
İstanbul
@Aybars Öge Sürücü

Ben şahsım adına forumda rahatsızlık verdiğim üyelerden özür dilerim, ancak durumun bu noktaya geleceğini anladığım için 2. mesajımdan sonra mesajlaşmanın devam etmesi halinde bunu özel mesaj yolu ile yapmayı teklif ettim. Ama buna rağmen vatandaş yarışan sporcuların ne hırsızlığını nede ahlaksızlığını bıraktı.

Kaldı ki sporcuların aldığı harcırahlar hala sadece yol ve otel ücretlerine yetiyor. yani gezecek tozacak eğlenecek paralar almaları söz konusu değil.
 

ENDORPHIN

Aktif Üye
Kayıt
1 Kasım 2006
Mesaj
190
Tepki
179
Şehir
türkiye
pişkinliğin terbiyesizliğin ve iftiranın anca bukadarı olur.helal sana
 

ahmet ozgen

Forum Bağımlısı
Kayıt
1 Ekim 2006
Mesaj
1.731
Tepki
613
@mustea7

sen siyasetten de anlıyorsun galiba kardeş yada anlamıyorsun harcırah konusu gibi anlamadan dinlemeden çocuksu fikirlerle veya siyasi görüşünle olup olmadık şeyler söyleyeceksin.bir kaç mesajdan sonra başlarsın siyaset yapmaya.bizi yönetenlerin çocukları yat kat alacakmış,bir örnek ver desem başbakanın oğlunu bulur gelirsin bana siyasi bir gazeteden,nasıl inanıcam ben yat kat almışsa belki kazandığı para ile aldı ne biliosun.diyelim başımızda şuanki yönetim olmasaydıda muhalefet olsaydı aynı şeyleri söyleyebilecekmiydin merak ediyorum.17 sayfa olmuş konuda 1 tane anlamlı oturaklı kesin bir mesajın yok daldan dala atlamış durmuşsun.devam et bakalım harcırah konusu sayende baya bir çözüme ulaştı.teknik toplantılara katılıosun gördüm konuşsana orda,burda laf kalabalığı yapacağına..
 
  • Beğen
Tepkiler: OR700 ve ENDORPHIN

mustea7

Forum Bağımlısı
Kayıt
24 Haziran 2007
Mesaj
977
Tepki
375
Şehir
ankara
öncelikle aytaç abinin harcırah alamayacağı halde kaç yarışa geldiğine şahit oldum
2.si endorphin sana Türkçeyi düzgün konuşup yazabilmen için bir kurs tavsiye ediyorum
3.sü olimpiyatlara katılan sporcular, Türkiye'nin bayrağını yurt dışında gururla temsil eden sporcular yada sana en yakın olan bilal akgül bunların hepsi zamanında bizim geçtiğimiz yollardan geçti senin verdiğin vergilerle hemde ama senin haram sıkkım edebileceğin hiç bir hakkın yok eğer sporcu harcırah almaya hak kazanabiliyorsa kan ter içinde bu onun hakkıdır sonuna kadar helaldir.
4.sü ahmet mesajlarını yazmadan önce biraz daha araştırma yapmanı öneririm yada görmezden gördüğün bazı gerçekleri artık kabullenmelisin.
 

d.berkay

Forum Bağımlısı
Kayıt
2 Ekim 2006
Mesaj
3.863
Tepki
3.046
Şehir
Ankara
İsim
Demir Berkay
Bisiklet
Marin
Arkadaşlar, Aksaray yarışında federasyonda görevli bir iki arkadaşla bu harcırah meselesini tam olarak öğrenebilmek için konuştum. Harcırahlarla ilgili bütün yetki Genel sekreter Bekir GEZER Bey'deymiş. Sanırım kendiside şu an Akdeniz oyunlarında olduğu için harcırahlarımız yatmıyor.. Ama haftaiçine kesinlikle yatırılmaya başlanır dediler..

Ayrıca bu harcırah konusunu neden sorguluyorsunuz anlayamıyorum.. Sorun nedir? Biz kaç saat yol çekip üstüne saatlerce yarışıp belirli bir dereceyi geçmeye çalışıyorsak ve federasyonumuzda bizlere eğer siz bu dereceyi geçerseniz sizlere harcırah vereceğiz dediyse bunda sorgulanacak ne var? Yarış camiasında olan çoğu kişi emin olun ki bırakın tatili gidip gelecek parayı zor denkleştiriyor yarışlara.. Ama hepimiz harcırahlara güvenip bazı masraflar yapıyoruz. Sonuçta bisiklet sporcu pahalı sayılabilecek bir spor. Ben bugün hesapladım yaklaşık 500tl alacağım var federasyondan ki yaklaşık 1000tl alacağı olan arkadaşlarımda var.. Bunlar ufak meblalar değiller. Sonuçta bunlar bizim ceplerimizden çıktı. Bizlere deselerki harcırah yok arkadaş başınızın çaresine bakın, o zaman bizde sezonda 10 yarışa giriyorsak 4-5 tanesine gireriz. O şekilde sporumuzu yarpmaya çalışırız ancak biz federasyona güvenip elimizden geldiğince bütün yarışlara girip orda bulunuyorsak harcırahlarında zamanında yatması ve bizleri zor durumda bırakmamaları gerekir..

Ayrıca konu çook alakasız yerlere çekilmeye çalışılmış ama bizim federasyonumuz özerk bir federasyon, yani kendi ayakları üzerinde durabileceğini kanıtlamış bir federasyon..

Ya bunların hepsini geçtim, yabancı sporcular geldiklerinde herkes ağzı açık izliyor, peki devlet bizim sporcularımızın arkadasında dursa da kendileri sponsor aramaya çalışmadan devletin desteği ile bir yerlere gelseler kime ne zararları var? Tamam yurtdışında bisiklet sporu tanınıyor biliniyor adamlar hemen sponsor bulabiliyor ama ülkemizde işler hiçte böyle değil bunu hepimiz çok iyi biliyoruz.. Sonuç olarak bir ülkenin kalkınması spordaki gelişimi ile kesinlikle doğru orantılıdır..
Neyse umarım artık bişeyler düzene girerde artık bu kadar sıkıntı çekmeyiz..
 

OR700

Üye
Kayıt
20 Kasım 2008
Mesaj
68
Tepki
107
Şehir
Ar.İnc.Hbr.Mrk.
Arkadaşlar Vergi rekortmenleri bile sizin tartışmış olduğunuz şu kısır sorunları tartışmıyor.sizin buradaki kırıcı tartışmalarınız bu ödenmeyen harcırahların ödenmesi için çözüm teşkil etmediği gibi bir avuç bisiklet camiasında bir çoğunuzun birbirini tanımasına rağmen,üzücü sonuçlar çıkarmaktan başka işe yaramıyor.Konular yapıcı tartışma platformundan çıkıp,hakaret boyutlarına kadar çıkıyor.konuyu bilende,bilmeyende,anlayanda,anlamayanda kendi gözünden değerlendiriyor.eften püften konular bunlar,değmez bekleyin bakalım ödemeleri bakalım ne zaman ödeyecekler
 

OR700

Üye
Kayıt
20 Kasım 2008
Mesaj
68
Tepki
107
Şehir
Ar.İnc.Hbr.Mrk.
@mustea7

Yanlışlıkla teşekküre basmışım,aslında teşekkürlük bir yazın yok kuru gürültüden başka,sen şimdi Ahmetin görüpte görmezden geldiği bazı gerçeklerden bahsediyorsun,onun avukatı değilim ama merak ettiğimden soruyorum.Neymiş o gerçekler,burada yazda hepimiz bilelim,bilgilenelim neymiş bakalım bu gerçekler günyüzüne çıksın,ona göre bir yol izleyelim.Böyle yazdığına göre bizlerin bilmediği bir çok gerçekler var demektir.sende bunları biliyorsun madem,hadi bir centilmen delikanlı örneği gösterde öğrenelim güzel kardeşim,ondan sonrada utandıralım birilierini:ci:ha bu arada her hangi bir tedirginliğin olursa,açıklma konusunda özeldende yazabilirsin
 
  • Beğen
Tepkiler: ahmet ozgen

mustea7

Forum Bağımlısı
Kayıt
24 Haziran 2007
Mesaj
977
Tepki
375
Şehir
ankara
istiyorsanız özelden yazabilirim burası siyasi bir tartışma platformu değil neticede konu zaten amacından iyice saptı benim kimseyle kişisel bir problemim yok ayrıca bunuda belirtmek isterim
 
  • Beğen
Tepkiler: OR700

ENDORPHIN

Aktif Üye
Kayıt
1 Kasım 2006
Mesaj
190
Tepki
179
Şehir
türkiye
evet mustea7 sen bundan sonra 1 şey yazacaksan özelden yaz.madem sen böyle teklif ettin bende bunu istiyorum.forumu gereksiz ve boş şeylerle meşgul etme.sözünde durabilecekmisin ? bence duramiyacaksın ? hadi bakalım
 

OR700

Üye
Kayıt
20 Kasım 2008
Mesaj
68
Tepki
107
Şehir
Ar.İnc.Hbr.Mrk.
@mustea7

Bak yine "siyasi" dedin farklı bir konuya atladın.ahmetin bilipta görmezden geldiği bu siyasi gerçekler nelerdir.şimdi hepimiz senden bir açıklama bekliyoruz.sonuçta o dediğin gerçekleride sen belirtmişsin,Ahmet değil,siyasi deyip konuyu hiç saptırma,şimdi ben iyice merak ettim bu harcırah meselesinde senin "siyasi nedenlere" bağladığın gerçekleri,şayet anlatacakların veya yazdıkların gerçek ise o görmezden gelinen gerçeklerin,nasıl görünmez olduğu konusunda,yargıya intikal edeceğinden hiç şüphen olmasın ama anlattıklarının gerçekler ile bir ilgisi yok ise,kişi yada kişileri,kurum veya bahsi geçen kuruluşları zan altında bırakmaktan bu elektronik ortamda ve halkın ortak kullanımına açık bir sitede,üyelik şartlarını okuyup, kabul ederek almış olduğun sorumluluklar itibari ile direkt olarak,bu kurum veya kuruluşlar,kişi yada kişiler hakkında suç duyurusu yapabilirler.Kimse ile sorunum yok diyorsun ama bazı kimseleri suçlayıcı yazılar yazıyorsun,asıl problem burada işte,üye olurken site yönetiminin üyelik için bazı kuralları ve şartları vardır.sen bunun altına kabul ediyorum deyip onaylıyor isen,söylediklerin ve yazdıkların site yönetimini bağlamaz,tamamı ile o yazıyı yazanı bağlar.çünkü bir bakıma o sözler bir suç duyurusu niteliği taşımaktadır.Senden bu konuda bir cevap bekliyorum ve bekliyoruz,dilerim uzun sürmez çünkü ahmetinde dediği gibi iştirak edeceğin yarışmalarda bu soru sana sorulacaktır.Bundan emin ol musteacım:(
Bu arada yazdığın mesajın her türlü kopyalanması yapılmış ve ciddi ciddi,senden gelen,ikna edici açıklamayı beklemektedir.Ondan sonra bu işler ile ilgilenen bir mercii muhakkak olacaktır.
 

mustea7

Forum Bağımlısı
Kayıt
24 Haziran 2007
Mesaj
977
Tepki
375
Şehir
ankara
söylediğim gibi bütün arkadaşlara özel mesaj gönderdim
ancak bilinmesini isterim ki kimsenin tehditlerinden korkmuyorum kimse elinden geleni ardına koymasın spor hayatım riske girebilirmiş falan ne yapabiliyorsanız yapın
 

ENDORPHIN

Aktif Üye
Kayıt
1 Kasım 2006
Mesaj
190
Tepki
179
Şehir
türkiye
ya mustea7 1 kerede şaşırt beni bak yine zıpladın.yazmadan duramadın dimi.hani özelden yazacaktın artık.sözünün eri değilsin demek.hem senin spor hayatın bitse bizene bitmese bizene.ortada 1 başarın yok emeğin yok.görünen köy klavuz istemez.bence senden 1 şey olmaz.bence sen bu sporu ve forumu bırak.ortalığı karıştırmaktan daldan dala atlamaktan kurumları zan altında bırakmaktan başka 1 şey yapmıyon.neyse yaşın daha çok küçük.belki zamanla 1 şeyler öğrenirsin inşallah
 
  • Beğen
Tepkiler: OR700 ve mustea7