@mustea7
Yiğidim koçum aslanım,bir konu açıyorsun laf söylemeye gelmiyor kimseye,kimse burnundan kıl aldırmıyor insanların birbirlerini görmemesi,tanımaması ortamı bir anda germeye yetiyor.biz burada birbirmiz yerken,o eleştirdiğimiz kişi yada kişşiler,konu yada konular bizlere aldırış etmeden bildiği yönde ilerliyor.biraz daha sakin olun yaa,paylaşılamayan nedir,kimdir hiçmi dostane bir tartışma veya görüşme yapamayacağız.biri bir şey yazıyor,hemen arkasından başka bir kardeşimiz farklı bir algılama yönbtemi ile basıyor fırçayı ee sonuç?stres,sinir,gerginlik hiçmi sohbet edemiyeceğiz,Artık şöyle diyeyim biz türk milleti olarak yazışırken bile birbirimizle geçinemiyorsak,bizi bölmekte parçalamakta kolay olur.kalemle savaşamayı bilmiyoruz.yazılan yazılar kimilerine göre yanlıştır,kimilerine görede doğrudur.amaç burada gerçekten yanlışı bulup düzeltmektir.yanlışı düzelteyim derken,yanlış yöntem kullanmakta bu yanlışı düzeltmez bilakis kanayan yarayı iyice azdırır.yapılan yorumlara saygı göstermek erdemliktir.yeterki hakeret içermesin,insanlar istediklerini kendi istedikleri gibi algılıyor.ne alaka şimdi askerle siville,senin bu deyimi bilmen veya uygulaman için asker olman şart değil,bir makam bir mercii diye uzayıp giden bir zincir halkası vardır.kimse kafasına göre hareket edemez.il temsilcin il müdüründen habersiz,il müdürü validen habersiz,vali içişleri bakanından habersiz,iç işleri bakanı başbakandan habersiz vs.vs uzar gider.benim demeye getirdiğim sonuç şuu:boese157: Federasyon olacak yer ne il temsilcisinden,nede sporcudan talimat alır.federasyondakiler vatandaş,hepimiz bir vatandaşız ama her kesin bir görevi ve bir makamı vardır.federasyondaki zatii muheteremlere ne emir ne görev verilirse onu yaparlar.ne osmanınız nede genel sekreteriniz kendi kafalarına göre hareket edemez.işte emir budur.başka emreder onlar uygular bu zincir federasyon başkaı,as başkan,genel sekreter,muhasip eleman komutası ile gider.sen bu komuta zinciri dışından birisini devreye soksan bile,sonuçta o kişide bu komutadan birisi ile muhatap olmak zorundadır.
Ben bu zincirden bahsediyorum sen çıkmışsın askerlikten,vatandaşlıktan bahsediyorsun,Kimseye yaptığım iş ile ilgili bilgi vermedim.ne iş yaptığım ilgilendirmesi gerekenleri ilgilendirir o kadar,Sana dediğim gibi,geç yatan harcırahlar ile ilgili olarak çözümünü getireceğine inandığın yer neresi ise oraya bir danış dedim,bana öyle fantastik vari cevap yazmana gerek yok,senden şunu beklerdim gittim şu kişi ile görüştüm.oda gereken yeri aradı konuyu hallettik deseydin aynı yolu,izleyen bir çok sporcu arakadaşta olurdu en azından ve bir nebze olsun onlarada örnek teşkil eder diye düşündüm.Ama görüyorumki yanlış düşünmüşüm,hemen nem kapmışsın bir söz vardır hani hekimden sorma çekenden sor demişler diye,bazı arkadaşlara benim düşüncelerim çok yanlış geldi.gelsin bakalım sorun değil zamanında bize verilmeyen destek şimdi onlara veriliyormu diye sormak lazım aslında,etrafına bir baksın kaç bisikletci bu yokluktan dolayı en güzel çağlarında sporcu bırakıyor.merak edene ismen sayacak kapasiteyede sahibim o arkadaşlarada bir sorulsun bakalım neden bıraktınız sporu diye?ondan sonra karşıma çıkıpta bana paradan ve yokluktan bahsetsin insanlar,Gelecekte bu spordan çok şey bekleyenlere bir çift sözüm var.ekmek yemek istiyorsanız size şansta lazım olacaktır.Yapmayın ya gerçekten çok kırıcı ve üzücü oluyoruz hepimiz,bazen meydan okuyup düello daveti bile gönderen oluyor.İnsanlar konuşa konuşa demiş atalarımız ama görünen oki konuşarakta hallolmuyor bazen,İnsanoğlunu hayvandan tek farkı,fikridir hayvanlarda'da akıl vardır ama fikir yoktur.şimid bu yazdıklarım bakalım kimler tarafından nasıl yorumlanacak,birileri kıllanacak belki kimileri hak verecek,dediğim gibi hakeret içermediği sürece eleştirilere açığımdır.ben musteanın yanlış anlamasını düzeltmek için bu kadar ter döktüm.benim yazım hakkında iyi kötü fikri olan fikrini kendine saklasın yada özelden ulaşsın,ben bu konu hakkında daha fazla geyik yapmak istemiyorum.herkes bildiği gibi yapsın,allah yardımcısı olsun o kişinin,hayırlı işler