Scudo Sports

harcırah ödemeleri

@mustea7

musti alanya nere fethiye nere onun için mesafe farkediyo...

Scudo
yok yol parası aynı alanyadakş yol yarışınada o kadar vermişlerdi ama ondan sonra harcırahlara zam geldi

musrafa harcırahın pazar yatacağı hakkındaki bilgi kesinmi yine kulaktan duyma filanmı?

federasyonu az önce aradım harcırahlar perşembe günü yatmış öyle dediler.
ben ilk günkü yarışta AMB olmuştum ambulans yani hastaneye götürdüler beni yarıştan sonra ambye harcırah veriliyor ama federasyona klasmanlardaki amb yazısı yetmiyormuş doktor raporu istiyorlarmış uci komseri ve doktor onaylı ve bunu bana şimdi söylüyorlar sizce bu federasyonla bşey olur mu

harcırah lar yatmıştır sonunda hele şükür

federasyon sporculara destek olacağına birde paralarını vermiyor.zaten masraflarımızı ucu ucuna çıkartıyoruz bide para alamıyoruz

• Beğen
Tepkiler: Ali AKTAŞ
her yarıştan sonra böyle belirsizlik yaşayacağınıza federasyon başkanı ve asbaşkanın da bulunduğu 1 yarış birifinge bu harcırah sorunlarını, nedenlerini ve çözümlerini sorun.direk baştakilere derdinizi anlatın ve ilk ağızdan öğrenin.yoksa aynen böyle kendi aramızda tartışıp duracağız.

@ENDORPHIN

bizim şikayetimiz yok sefa:)

yeni bir sorun daha var demekki.. birilerine para erken mi yatıyor acaba?

• Beğen
Tepkiler: adm coach
Bizim federasyonun ödemeleri ile ilgili bir sorunumuz yok mesela,sorunsuz ve eksiksiz yatıyor,geçte olsa sonuçta yatıyor.diğer federasyonlara bakıldığında gerçekten bizim federasyon çok iyi arkadaşlar bir çok federasyon sadece ilk 5 e girenlere ödeme yapıyormuş.şükür bizde öyle bir sorun yok,işi birde o yönünden düşünün,geçte olsa yatması iyi değilmi,tamda parasız olduğumuz döneme geliyor işin şanslı tarafı

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
@SEFAALPARSLAN

O bakımdan haklı olabilirsin ancak buna bşir netlik gelmesi lazım, sonuçta herkesin parasız olduğu dönem farklıdır...
Mesela ben 1 aydır harcırahların yatmasını bekliyorum yeni aldığım bisikletin taksitini yatırmak için ki her yarıştan sonra böyle 2 ay bekleyeceksek cidden işimiz var..

@d.berkay

Ben kendi açımdan tamda parasız zamanımıza geliyor dedim. ama benim gördüğüm kadarı ile dağ bisikleti yarışları geç yatıyor şu anki yol yarışları ile kıyasladığınızda mtb de sayıda az ama neden geç yatırıyorlar bir sormak lazım,yada araştırmak onunda en iyi sorulup araştırılacağı yer federasyondur.ama duyduğum kadarı ile bu hafta içinde tüm yarışların harcırahları yatacakmış,bizim konuyu tartışmamızın ödemelere esas kısmında bir fayda sağlayacağını sanmıyorum sonuçta insiyatif tamamı ile federasyonda,varsa çözecek birisi buyursun gelsin çözsünde kimse mağdur olmasınhaa bu arada berkay abi çok sıkıştıysan sana kredi açabilirim.:)

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Banka Hesap numaralarınızı federasyondan teyit ettirin, osman abi bazen hesapları karıştırıyor olabilir.arada bir fazla yatırıp geri istiyor çünkü tek başıma yapıyorum dediğine göre hesapları karıştırmasıda normaldir.:D

@memocy

mesela kimlere mehmet abi?
abi gel şu yol yarışlarınada sende paranı erken al diyecem ama,gelmiyorsunki:D çokta güzel gidersin zaten mastersinde harcırahın garanti,temiz iş tereyağından kıl çeker gibi bitir yarışı al paranı %20 ye takılmanda mümkün değil bence,gel abi ya bak masterler gençler ve büyüklerdende kalabalık oldu artık tombul tombul amcalar bile giriyor.seni özlemle yol yarışlarında görmek istiyoruz mehmet abiiiiiiii

• Beğen
Tepkiler: memocy
Geri