Scudo Sports

Hanıma çaktırmadan bisletini nasil apgereyt edersin?

Scudo
Uzerinde calisilmis bi yazi olmus a b c hatta z planina kadar gider bu is :)

Bu saygi deger hanfendi hemcinslerini nasil kandiracagimizi anlatmis.

(link)

Ben bu yaziyi okumadan benzer bir sekilde esimi bisiklet sever yaptim.

upgretin dibine vurdum.:koptum:

@atasoy Güzel okuma önerisi yapmışsınız, teşekkürler. Pınar Pinzuti hakikaten bisiklet camiasında saygı duyulan bir insandır. Yanılmıyorsam, Süslü Kadınlar Bisiklet Turu etkinliğinin de mimarıdır. Bisiklet kültürüne katkıları çok değerli.

@atasoy
Sırlarıni bizimle de paylas baskanim :D

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Tek sıkıntı çeken ben olmadığımı biliyordum. :) eylül ayında binbir eziyetle ikinci el bir bisikleti (Merida 'mı) aldım. Eşimi ikna edene kadar akla karayı seçtim. O yüzden şu an sesssiz sessiz bisikletime biniyorum. Upgreyt filan şu sıralar uzak şey benim için. :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaw arkadaş herhangi bir yerden evime dönmek için %10'la başlayıp %16'larda biten bir rampayı çıkmam gerekiyor benim. (Bakkala gitsem %16)
7 tepeli şehir hanım bisiklete binmesin diye her bahaneyi sunuyor...
Yokuş fobisi var, arabayla bile korkuyor yokuştan. Bisikletle yokuş inmek mucize çıkmak başka mucize onun için.
Başka bloglar, turcular mı göstermedim, seç bi fixie çekiyorum krediyi mi demedim yok.. nafile :(

Yapmayın etmeyin, eşinizi kandırmayın. :)
Eğer bisiklete binmeyi çok seviyorsanız bunu eşinizle ve çocuğunuzla yapın.
Biz öyle yaptık gayet mutluyuz, parça alınacaksa zaten ihtiyaç olunca alınıyor.

Altus sistemi olan mtb'de %10 eğimi çıkıyor, XTR olanda.
Aynısı Sora ve Dura-Ace içinde geçerli.
Tamam farkları var ama hobi kullanıcısı veya bir tık üzeri performans kullanıcısında dişe dokunur bir fark yok yarış koşmuyorsanız.

Eğer 1 dakikanın veya 10 saniyenin peşinde değilseniz bu al / sat olayına kaptırmanın bir alemi yok.
Çoğu ihtiyaç görsellik ve sonra sosyal çevreden kaynaklanan gizli baskıdan geliyor.
Full XTR abi bisikletim ama ben 100 kiloyum veya 7.5 kg ama ben 90 kiloyum gibi bir durum bu, önce kendimizi geliştirelim.

İyi eğlenceler!

@BerkEvren
Hocam arabaya basit bir bisiklet taşıyıcı alıp manzarası güzel biryerde (hafif rampa olabilir.orman veya deniz kenarı) eşininize bisiklet sürdürün emin olun sizden fazla bisiklet tutkunu olacaktır.
Birde sakın unutmayın kadınlar diğer kadınlardan daha çok etkilenirler. Mümkünse eşinizin arkadaşınıda bu işe sokarsanız.Şu anda benim gibi evde oturup eşinizin turdan gelmesini bekliyor olmanız kesin:)

@atasoy Arabayı sattık yaz başında. Daha doğrusu araba sahipliğinden kurtulduk :) O seçenek olmuyor yani.
Arkadaşlara gelince, 9-10 kişilik benim ve eşimin arkadaşlarından oluşan evli barklı bisikletli bir grubumuzda var :(
Keşke 30 vites dağ bisikletim olacağına, tek vites bisikletim olsaydı ama eşimle tura çıkabilseydim, yemişim apgıreydi

Bu apgreytlerden sonra hesap özetlerini iyi kontrol etmek lazım. Hanım da sen misin bisiklet alıyorsun deyip kendi envanterindeki bilimum parfüm, makyaj seti, çanta, takı vs.leri apgreyt edebilir aman dikkat. Ava gidip avlanmayın :D :D

@BerkEvren
Bence böyle bir grubun olması işini kolaylaştırır. Biraz çaba biraz sabır siz bu işin üstesinden gelirsiniz.
Bu yazıyı okuyun derim;
(link)

Bütün romantik film ve dizilerde çiftlerin bisikletli sahneleri vardır. Yüzde yüz en romantik araç bisiklettir:)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@atasoy ben iki bisikleti aynı anda sürerek Başıbüyük rampasını çıkabildiğim gün çözülecek bu iş :) Yada bir sahil kasabasına kapağı atmamız lazım :) Yoksa o listenin kaç katını yaptım, yapıyorum

@Tolga Uşaklı
süpppperrr tavsiye ve teşhis, dikkate almakta fayda var

@BerkEvren
ortak; bisikletin arkasına bağla süründür, üzerinden geç, olmadı bisiklet dişlisi ile işkence yap ama neyap yap onu ikna et:krktm::bsmagryr:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
kadınlarda kendini update ediyor alısveriiş konusunda . UYanık olmak lazım ehehe

Aylık ulaşım masrafımı kendisine nakit olarak verip, kredi kartımızdan taksitle istediğim parçaları alıyorum :D Sepete tüm istediklerim ekliyken, - hayatım su miktara kadar çıkalım taksitlendirelim benim alacaklarım şu kadar tuttu, sende ekle akşama alışverişi tamamlıyalım- diyorum, kargoların tamamınıda onun iş yerine yönlendiririyorum :D hiç mırın kırın yapmadı :asik:

Geri