Scudo Sports

Hanıma çaktırmadan bisletini nasil apgereyt edersin?

@mariokaldato Kasım Şeren kim hacı abi, Kastamonulu yerel sanatçı falan mı bu nedir, bir de ciddi ciddi şarkı söylüyor, dayanamadım ya la dinlerken bir yerden sonra koptum valla :koptum::koptum::koptum:

Scudo
@Anonim
Benim fani oldugum trakyali sanatcimiz :D deiisik bi kafa ve milyonlarca tiklaniyor yutubda eheheh :D beyin apgereytinin en.ust seviyesi hahahah :D

Diger eserlerine de göz atmani öneririm hemde şiddetle :D

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@Anonim
Ciddi ciddi beyendin itiraf et memleketini arastirdigina gore :D

Hatuna bir şey almadan anlamadığımız ortada olduğuna göre gerçekten acınacak durumdayız . Onlar bu dünyada bizde çok daha otedeler maalesef. " Cem yılmaz: " kadın ikna için yaratılmış" videosunu hatirladim :):):)
Bu arada@mariokaldatosupersin !!!

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Valla ne yalan soyleyeyim ben artik aciklama yapmiyorum. Normalmis cok uzun zamandir varmis gibi yapiyorum. Hatta yazmistim sanirim sevgili Mario bilir, hanima toplayayim dedim bir bisiklet arizaya gecti biraktim sonra normale dondu. Bu sefer de kayinbiradere verdigim kucuk kadro bisikleti geri aldim cok sevdigim ama baktikca on borusu oversize degil zaten bosver dedigim saglam 7005 aluminyum kadromu istemeyerek te olsa ona verdim. Ben boyle hafif olmasindan ziyade saglam kadrolari seviyorum. Agir olsun onemli degil yeter ki ona guvenebileyim.
Gecenlerde Emre K. Arkadasimizin sattigi neredeyse kadro haric komple bisiklet olan parcalari paket olarak aldim. Sozde 1 2 parca lazimdi. Geri kalan da dursun kullanilir diyordum. Iste kendisi sagolsun komik bir bedel karsiligi o kadroyu da verdi. Oyle olunca simdi 2 adet 26" yaninda 29" bisikletim de oldu. Tabi 3. 26" kadroyu kayin biraderle degistigim icin biri esimin ama istedigimde benim de binebilecegim 3 adet 26, bir adet 29, nir adet simdilik boya icin dagittigim 28 " yol ile kizimin 20" aluminyum kron xcc500 mtb sini ekleyince 6 bisikletlik kapasiteye ulastik. Sonum hayirli olsun diyorum artik. Bir tane de artik parcalayacagim 26 " bianchi de durmakla birlikte onu saymiyorum. Artik sira geldi bu makinelerin hakkini vermeye. Bu arada keske sorunum caktirmadan apgereyt etmek olsaydi ama maaleef ben apgereyti bisiklet uzerinde degil bisiklet sayisinda yapiyorum. Buna da bir care varsa sevinecegim valla.
Gecmise bakiyorum da eskiden bir bisikleti zar zor bulurduk. Simdi 2 degil 3 degil. Allaha sukur olmayanlarinda olsun.

• Beğen
@SOZUAK
Masallah Baris ordu kurmana ramak kalmis hehehe cumleten hayirli bayramlar dilerim guzel kardesim :)

• Beğen
Tepkiler: SOZUAK
Abi valla pis bir huyum var bir ise kalkisinca abartiyorum. Donanimlari iyi geneli deore lx slx xt karisik. Yarin oburgun artik kadrolari biraz daha iyi modele yukseltiriz belki. Bu seneki performansa bir bakayim da. Hayirli bayramlar cumleten.

• Beğen
@alper 76
Ehehehe normalde kadinlar rest cekerken derler ya " Ya ben yada anan " filannl :D bizde "ya bisletin yada ben " durumlari sozkonusu :D

@SOZUAK
Ben oyle yaptim.abi gayette memnunum . donanim yukselttm sonra kadro olayini yukselttim on numara sonuc aldim 20160622_193545.jpg

Pisletlerin sayisi artinca belki bire dusurmeye razi olurlar. Kazasiz belasiz agiz tadiyla binmek nasip olsun.

• Beğen
Valla ben valideye alacağım bisikleti göstereyim dedim " gidip 600-700 lira vermede bunlara!" dedi... Sayfayı az daha kaydırsam kadıncağızın mübarek günde kalbine indirirecektim. Cok şükür henüz bekarımda pisiklete karışacak eşim yok abi :D

• Beğen
@Emre1606
:D ehehe o zaman sen kendi kendine karisacan kendi.kenriine dirdir edecen ; Maksat antreman :D

• Beğen
Tepkiler: Emre1606
@mariokaldato yapmazmıyım abi, yapıyorum tabi :D kendi kendime " la oğlum bisiklet senin neyine sen önce aç karnını doyur / bisikletin jantı yamulsa yenisini alcak parayı bulana kadar 6 ay geçer boşver" tarzında dırdırlar yapıyorum kendime :D
Ama olmuyor, vicdansız pek güzel görünüyor gözüme :) :) :)

• Beğen
@ozeltimci09
Onlar feysbukta kim nereye tatile kimle gitmis onu takip ederler merak etme problem cikmaz

@Kerem Groims
Eyvallah Kerem kardesim. Diger yazilarimda eglencelidir. Öneririm

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Anonim :koptum::koptum::koptum::koptum::koptum: o senin temennin olmasn sakin haha

Geri