Valla ne yalan soyleyeyim ben artik aciklama yapmiyorum. Normalmis cok uzun zamandir varmis gibi yapiyorum. Hatta yazmistim sanirim sevgili Mario bilir, hanima toplayayim dedim bir bisiklet arizaya gecti biraktim sonra normale dondu. Bu sefer de kayinbiradere verdigim kucuk kadro bisikleti geri aldim cok sevdigim ama baktikca on borusu oversize degil zaten bosver dedigim saglam 7005 aluminyum kadromu istemeyerek te olsa ona verdim. Ben boyle hafif olmasindan ziyade saglam kadrolari seviyorum. Agir olsun onemli degil yeter ki ona guvenebileyim.
Gecenlerde Emre K. Arkadasimizin sattigi neredeyse kadro haric komple bisiklet olan parcalari paket olarak aldim. Sozde 1 2 parca lazimdi. Geri kalan da dursun kullanilir diyordum. Iste kendisi sagolsun komik bir bedel karsiligi o kadroyu da verdi. Oyle olunca simdi 2 adet 26" yaninda 29" bisikletim de oldu. Tabi 3. 26" kadroyu kayin biraderle degistigim icin biri esimin ama istedigimde benim de binebilecegim 3 adet 26, bir adet 29, nir adet simdilik boya icin dagittigim 28 " yol ile kizimin 20" aluminyum kron xcc500 mtb sini ekleyince 6 bisikletlik kapasiteye ulastik. Sonum hayirli olsun diyorum artik. Bir tane de artik parcalayacagim 26 " bianchi de durmakla birlikte onu saymiyorum. Artik sira geldi bu makinelerin hakkini vermeye. Bu arada keske sorunum caktirmadan apgereyt etmek olsaydi ama maaleef ben apgereyti bisiklet uzerinde degil bisiklet sayisinda yapiyorum. Buna da bir care varsa sevinecegim valla.
Gecmise bakiyorum da eskiden bir bisikleti zar zor bulurduk. Simdi 2 degil 3 degil. Allaha sukur olmayanlarinda olsun.