Scudo Sports

Hanıma çaktırmadan bisletini nasil apgereyt edersin?

Scudo
@Anonim
Desteğin için tesekkur ederim

Yine de sorun çıkarsa iyi bir boşanma avukatı biliyorum. özelden yazabilirsiniz bana :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mehmetlevent
Aman abi naptn sen ya :D bisiklet yuzunden yuva mi dagilir mis ? Tek daş yuzunden boşanani duydum gerci

• Beğen
Tepkiler: mehmetlevent
@mariokaldato
Tek taş diyince şu geldi aklıma;

"ALLAH eğdirmesin erkeğin yere başı;
Kadın Anlamaz Bekler Hep Tektaşı;
Ama Bitmez ki Dünya Telaşı;
Bir Bakmışsın
Seksen Etmişsin Yaşı;
Sonra Musalla Taşı;
Derken Mezar Taşı;
Sen en iyisi Kıl BEŞİ
Kurtar BAŞI.

@mariokaldato

Neden dagilmasin cumhur, esinden gizli yaptigin her sey yanlis ve dogru degildir. Ne yaparsan yap dogru veya yanlis ama esinle paylaski oda bilsin. (Bu erkek ve kadin icin gecerlidir)
Gizli yapilan islerin sonu, duyulunca yalan ve utanc dolu olur. Buda dogru bir sey olmadigi icin güvence olmaz güvence olmayan ailede huzur olmaz huzur olmayan yerde mutluluk olmaz. Bunlarin sonuda bosanmaya gider.

Bisiklet upgrade nedir ya, esinize bunu usulü ile anlatin, inanin bana kocam kumara, icki alemine, kahveye gitmiyor diye sevinecektir ve sizi destekleyecektir.

@Murat Cömez
Tamamen haklisin muratcim. Fakat buyuk bir çogunluk hanimiyla bu konuda uzlaşamiyor ve hatta esleri istemiyor kocalarinin bisiklet ile ilgilenmesini ne bileyim bu spora gonul vermesini. Hatta kiskanclik bile yapip huzursuzluk cikaranlar oluyor evde. Ne mutlu sana ki bu hayatta en keyif aldigin hobine destek olan bir eşin var. Sevgiler selamlar

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@mariokaldato
Kiskanc ve huzursuzluk cikaran es hele hele bisikleti kiskanan es zaten bosanmaya yol acan estir. Huzursuzluk cikarmak, bosanmanin yarisi demektir. Ipin ucunu bastan tutmasini bileceksin, o ucu bi kacirdinmi birdaha tutamasin, esinede bisikleti sevdiremesin upgrade icinde izin alamasin.

Birsey daha var eger esiniz bisikleti sevmiyorsa acera, deore , xt falan nedir bilemez. O halde deore aktariciyi cikarip xt taksaniz farkina bile varmaz. Buna izinde gerekmez bence.

@Yusuf !!WOW!! katıldım :) muahahahahahahahaha

hanım bu yazdıklarıma bile müdahale ediyor imdaaattt :) ben apgreyt konusunda şanslı insanlardanım ne alırsam aynısından hanımda istiyor o yüzden sorun yok :))

@atasoy
Abi vahsi kapitalizm ve medyanin gizli dayatmalari evlerde cikan kavgalarin ve gecimsizligin ana nedeni. %90 sihire tutulmus gbi pahali evler arabalar tek daşlar isteyen kadinlardan cikiyor kavgalar. Sakin ama sakin bu oyunlara gelmesin kimse

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
3 000 Bin aldıgım bisikleti 2 000 dedim kutuyu felan gormesin diye iş yerine kargolattim eve götürürken kutuyla götürdüm faturası sen ıcınde kal :D Sonra artık bısıkletınle yatarsın dıye trıpleri ye faturayı gorene kadar gidon sargısını bıle benle beraber sarmıstı :D Sonra onu satım 8 000 bine bunu mu bunumu alım dıye sordugum da secıp begenmem de yardımcı olmustu kısa öz yalan soylemeyin :) 10 sada 10 demeyınde 8 dıyın anlamazlar cunku anlatamazsın :D

• Beğen
Tepkiler: Erhan Ertan
@ElcaSeJawS
:D Aahahah faturayi unutman buyuk gaf gercekten ehehe

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
Bence soylemeye de gizlemeye de gerek yok bütçede sıkıntı yoksa ev ve bisiklet dengeli ise hanımların sıkıntı çıkaracak bir durumu yok ama bisikletim karbon çok hafif ben daha hafif ve Kilibik biriyim diyorsan karı dır dır eder sende dinler sin :)

Sen bisikletini update ederken hanimda dirdirini durmadan guncelleyebilen ve upgrade edebilen bir canlidir. Yeterki cani dirdir etmek istesin illla bulur bisey :D

• Beğen
Tepkiler: jazzpub
3. Konuda benim önerim adres olarak kargo şirketi gösterilmesidir... :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@jazzpub
Oda oluyor ama bazilarinin kargo subeleri eve uzak oluyor bu sefer gelen malzeme buyuk yada agir ise eve tasimasi problem oluyor

@mehmetlevent
Ahahaha super fikir . Yalniz bunun icin sinirsiz limitli bir amerikan express karta ihtiyaci olabilr bunu dusunenin :D

Benim hanımın spordan anladığı tek şey AVM ye yürüyerek gitmek. Lakin bana pek karışmaz. Hani böyle basit mutluluklar peşinde olduğumu bilir. Bir de öğrencilik yıllarım ve bekar hayatım sefalet içinde geçtiği için ayrıca hassastır bana karşı. Sağ olsun çok bir şey etmez yani. Darısı diğer bekarların başına. Böyle biriyle evlensinler de kurtulsunlar bu çılgınca planlardan. Gerçi hafta sonu aldığım velespiti eve götürürken "ülen ben şimdi ne diyeceğim" diye içimden geçirmedim değil. Dozajında evinize, eşinize, çocuğunuza zaman ayırıyor ve bazen kendinizin de özel zaman ihtiyacınız olduğunu izah edebilirseniz sanırım bütün sorunlar çözülür.

Geri