Scudo Sports

Hanıma çaktırmadan bisletini nasil apgereyt edersin?

Scudo
Hocam siz böyle mi yapıyorsunuz ? :)
Hocam sözde kılıbike olduk özde değil :) bayanlarla uğraşmamak lazım her halükarda dedikleri olur, hem onlar bizim baş tacımız efem .
@Larkkral hocam not al beynine işle ,bu konu bu forumun en baba başlığı ,dünya üzerinde yaşarken nobeli falan istememiş bisiklet severlerin aile saadetinin korunmasına yönelik incelikleri fikre almış Büyük Üstad yaşayan Türk Bilgini @mariokaldato başkanın Türk Bisiklet Dünyasına armağanıdır.

@Burak B. Sen başkasınnn, aklıma şarkı geldi. :harika:
@Baybora Allah sabır versin.
@amasseia bir zamandan sonra o teknik yemiyor.:koptum:

@abidin3714 pirimiz Ulu Bilge @mariokaldato herbirşeyi ondan öğrendik. Son zamanlarda fırsatı olmuyor beyin yakan başlıklarla buluşturamıyor takipçilerini. Fakat eskileri dahi derya. İğnelemiyor kılıçlıyor. Kalın lastik önerisinde bulunmuştum enson çok çok araştırmış traktör lastiği tavsiyesinde bulunmuş. Forumumuzun Nasreddin Hoca hazretleri olur ağam.:D Yakında Patilerini Kaptıran Miyavcıklar diye yeni bir çalışma kaleme alacaktır sanırım.

Forumda ayın esprisi önerim: "kılıbike" 😂😂😂😂😂😂

Bir Çorum atasözü der ki "Altın ateşte, kadın altınla dövülür." Bu atasözünü uygulamaya aldığım günden bu yana Ahlatçı çok ilerledi çok 😂😂😂😂😂
Kesinlikle katılıyorum hocam.:harika:

Ben bu hanıma caktırmadan bisiklet yükseltme işini asla beceremeyeceğim sanırım. Bugün çamurluk taktım. Seleyi değiştirdim. Hatun görür görmez " aaa çamurluk takmışsın" dedi. Daha bisikletten inmeden "seleyi de mi degistirdin?" Dedi. Hadi çamurluk meydanda da sen popomun altından seleyi nasıl fark ettin? Allah'tan kılıbık değilim de aldım nolmuş dememle elim cüzdanıma gitti. Kredi kartını verdim. Şimdi kendisi dışarlarda. Eve gelince çamurluk ve sele kaça mal oldu söylerim. 😀😀
Abi kadınların birbirleri ile muhabbetinden bilmeliydin.
Hatice, kuaförüne gidip upuzun saçlarının uçlarından bir kaç mm aldırır.
Nazmiye: "Kız Hatce, saçların çok güzel olmuş" der.
Biz erkekler ise, kadın saçlarını kazıtsa ancak fark ederiz :D.
Özetle buna şaşırmamak lazım. Sen daha o seleyi almadan anlamıştır araştırdığını ve alacağını :komik: .

Bisikleti hanım aldığı için, henüz ekstraları pek saklama gereği duymadım, garmin 530 dahil tam fiyatını bilir ama bisiklet fiyatına jant seti alıcam dersem vurabilir, henüz erken ama bakalım nasıl saklayacağız.

dünya üzerinde yaşarken nobeli falan istememiş bisiklet severlerin aile saadetinin korunmasına yönelik incelikleri fikre almış Büyük Üstad yaşayan Türk Bilgini @mariokaldato başkanın Türk Bisiklet Dünyasına armağanıdır.

Cümlenin Ögeleri sorusunda kullanacam bunu. İznin var mı Üstadım?

Geri