Scudo Sports

Hangi Mesleğe Eğilimlisiniz?

Scudo
Öncelikle böyle bir konu açdığınız için teşekkürler.Şuanda makine öğrencisiyim ama çizgi film animasyon veya resim için tekrar hazırlanıyorum, çıkan sonuçlar doğru zekam icat, buluş, mekanik olaylara ve sanatsal olaylara yatkın umarım ileride mevzun olunca çalışabileceğim yer olur.Buda resim;
(link)

Fotoğraf, Sinema, Tiyatro, Folklör, Müzik, Resim, Heykeltraşlık, Spor, Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Dekoratörlük, Arkeoloji, Sanat Tarihi, vb.

Tam istediğim gibi çıktı... Mimar olmak en büyük idealimdi, 90 puanla mimarlık çıktı... Ah be, ne halt yemeye muhasebeci oldum anlamıyorum...

@Ahmet Gürkan

Tekrar okumaya devam edin! hiç vakit kayıp etmeden bu sene düzenlenecek üni. konuları kolay olacak ve iki aşamalı olacak.Hemen araştırın bu sene olacak sınava katılın.

%90 Mütercimlik , Yabancı dil öğretmenliği , Filoloji , Turizm otelcilik, Uluslararası ilişkiler = Yabancı Dil Bölümünde okuyorum :) Testin doğruluğu büyük ölçüde..

2 meslek gurubu aynı puanı almış 1i mezun olduğum okul-bölüm diğeri çalıştığım iş kolu. başarılı bir değerlendirme diyorum.

hiç teste gerek görmedim. parası gayet iyi her türlü mesleğe itinayla eğilimlenebilirim :D

beni biyere koyamadı ya ...ortada kaldım mesleğim işsiz olmak herhalde..

abowww bnde en fazla 70 var biyoloji kkimya falan... sonracığıma siyasal işletme var 70'te(allah korusun) herhalde verilmek istenn cewap arkadaşım senden bi halt olmaz:p::D:D:D

mimarlık,teknik ressam,teknik öğretmenlikler,makine ve tekstil müh...
ama hiç biri de değilim :)

mütercimlik, yabancı dil öğretmenliği, turizim ve otelcilik vesayre vesayre ama ben steward olmak sitiyorum :D

Siyasal, işletmek ve yöneticilikler :) işletme okumak istiyordum

105 inşaat ve mimarlık. kesinlikle doğru bir test :)

Bence gerçekleri gösterme ihtimali düşük,
örneğin hayvanlara ilgi göstermekle ilgili herşeyi seçtin veterinerlik çıkti şimdi sen bir trafik kazasında iç organları dışarı çıkmış bir köpeği tedavi ederken dayanabilecekmisin?
Ya Da cerrah çıktın ameliyat ettiğin hasta ölürse bunu ailesine rahatlıkla söyleyebilecek misin burda insanların duygusal özelliklerini baz alarak da bir test yapmak lazım yanlışsam yanlış deyin yani :D

Yalnızca 2 istisna durum göstermişsiniz. Bu da tamamen yanlış anlamına gelmez. Zaten tamamen doğru olması imkansız. Benimkinde hata yoktu birçok kişide de olmaz. Bu tür testlerin amacı kesin sonuca ulaşmak değildir.

Geri