Scudo Sports

Hangi Mesleğe Eğilimlisiniz?

Scudo
Bu testin doğru tahmin yapma olasılığı düşük. Çünkü teste göre 115 puana sahibim ve bana mütercimlik, yabancı dil öğretmenliği, filoloji, turizm-otelcilik, uluslararası ilişkiler vb. şeyler olabileceğimi söylüyor ancak ben işletme doktorası yapan bir yüksek endüstri mühendisiyim.

ben eczacılık düşünüyordum ama eczacılık için ilginiz var ama yetersiz diyor :D

Ziraat,Orman,Çevre Müh. Su ürünlerı Müh Meteorolojı Müh Jeoloji Coğrafya Arkoloji Veterinerlik.

Doğru İlgi Alanım Bunlar :)

Doğru çıkma olasılığı yüksek, iki sonuç yüksek çıktı, 95: iktisat ekonomi müfettişlik ve 85: işletme siyasal bilimler. Ben mali müşavirim hemen hemen tuttu.

En yüksek ilgi oranı olan mesleklerdeki oran bile 45 çıktı :) Sanırım bu programa göre hiçbir meslek tam olarak bana göre değil :)
İşin ilginç yanı şuan okuduğum bölüme Çevre Mühendisliğine olan ilgimde 15 çıktı.Aslında ilginç değil okuduğum bölümü sevmiyorum.Program bildi :)

Konu güncellenmiş bende yazayım bari. :)

Edebiyat bölümü mezunuyum öğretmenliğe ilgim 35 çıktı. En yüksekse 50 puan ile bilgisayar mühendisliği :D
İlk sayfalarda arkadaşlar 135-140-150 puan çıkarmış sanırım bende sorun var ya da bu KPSS süreci beni benden aldı :D

Bana masa başı değil çevre ile ilgilenen açık alanda çalışan mühendislikler çıktı ve bu sene de sınava girip üniversiteye girdiğimde cidden okumak istediğim bölümlerdi bunlar :)

Bu meslekler için ideal birisiniz, hiç düşünmeden seçin

bölümünde bende meslek çıkmadı :koptum: beni ileride ağır bir işsizlik bekliyor galiba :D

Küçükken hep formula 1 pilotu olmak isterdim....(Olamadı)

Benim hayalimvar:) Dünyanın en büyük çikolata fabrikasını açacağım inşaallah.

Bu cikti :p

"Edebiyat, Gazetecilik, İletişim, Öğretmenlik, Reklamcılık, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, İlahiyat, vb."

Ben tek basima olup fazla insan iliskisine girmeden yapacagim bir is isterdim. Bunlarsa pek oyle degil gibi :)

Pilotluk inşallah.

@Berke K.

Çok zengin olursam bir boeing 737 alıp kendim sürücem kısmetse :)

Teknik öğretmenlik, mühendislik gibi konulardan uzak durun dedi. Oysaki Teknik öğretmenim ve keyifle icra ediyorum işimi.

Öğrencisi olduğum üzere Makina Mühendisi :)

100 Bilgisayar Müh., Elektrik-Elektronik Müh., İnşaat Müh., Uçak Müh., Endüstri Müh., Metalurji Müh., Matematik, Fizik, vb.
90 Biyoloji, Kimya, Tıp, Eczacılık, Diş Hekimliği, Hemşirelik, vb.
85 Ziraat Müh., Orman Müh., Çevre Müh., Su Ürünleri Müh., Maden Müh., Meteoroloji Müh., Jeoloji Müh., Coğrafya, Arkeoloji, Veterinerlik, vb.

Doğru mesleği seçtiğimi biliyordum :) Takip edenleri de ilgi alanı olarak düşünürsek onlar da doğru çıktı.

şuan yaptığım meslek desinatör grafikerlik.
testte çıkan %30 bilgisayar müh.
gerisi %10 %5 onlara bakmadım bile o_O

Geri