Scudo Sports

Hangi Mesleğe Eğilimlisiniz?

selamlar

Oldukça ilginç bir test oldu benim için :) kendi adıma şöyle bir sonuç çıkardım oldukça karamsar biri gibi oldum hehehehe şaka biyana test soruları güzel hazırlanmış gruplar içinde en az 45 en fazla 90 puan topladım :)
1. grup : 60
2. grup : 80
3. grup : 90
4. grup : 85
5. grup : 70
6. grup : 45
7. grup : 55
8. grup : 45
9. grup : 80
10.grup : 90

Esasında pozitif düşünerek her işe neredeyse uygun bir eleman olduğumu çıkardım :) :D :) (gerçi okuduğum yorumlara bakarak birçok arkadaşımızın hedeflediği yeri tutturduğunu gördüm).Belkide bu grupların içinde benim yaptığım mesleğiminde olmayışından da kaynaklanabilir .Benim mesleğimde fizik,kimya ,geometri,arkeoloji (benim branşım olmasada) ve kadınlarımızın normal veya özel günlerinde yaptıkları makyajı tamamlayan kullanmak istedikleri aksesuarları tasarlayıp yapıyorum. Kısaca kendi işimi oldukça seviyorum...:)

Hmmm gruplara göre yapabileceğim meslekler ise ,1. gruptan = Orman Mühendisliği, Çevre Mühendisliği ve Maden Mühendisliği.2. gruptan = Mimarlık,İç mimarlık,Teknik ressam.3. gruptan = Yöneticilik.4. gruptan = Fotoğraf,Resim,Müzik,Heykeltıraş.5. gruptan = Edebiyat,Rehberlik.6. gruptan = hehehe buradan uygun bir meslek bulamadım :).7. gruptan =Uluslar arası ilişkiler :rolleyes: .8. gruptan = Kimya . 9.gruptan = Özel sektör yöneticiliği . 10. gruptan = Bilgisayar mühendisliği,Elektirik- Elektironik mühendisliği ,Uçak mühendisliği vesaire sonuçlar çıktı ( tabi bunların içinden bir çoğu kendi mesleğimle ilgileri var).....

Güzel bir testti paylaşım için teşekkürler

saygılarımla:)

• Beğen
Tepkiler: Murat EVGİN
Scudo
bi kere de işe yarasın hiçbir mesleğe tam eğilimli değilim
65 hukuk çıktı ki ben sayısal okuyan ve sayısal meslek seçecek bir insanım ayrıca elektrik-elektronik müh.-inş müh. 35 çıktı ki bnm eğilimim bu yönde..

135 elektronik-elektrik müh, makine müh vb çıktı:) tam istediğim sonuç:D:D

Teknik Resim, Makina Mühendisliği, Mimarlık, Teknik Öğretmenlik.

Benimki doğru çıktı. Mesleğim Teknik Resim. Ama pizza salonu işletiyorum garip oldu:D

@elman_temel

Memnun oldum. Bazı imkansızlıklar sonucu Pizza sektörüne atıldık diyebilirim. İnşallah mesleğinde başarılı olursun.
Hoşçakal.

Sonuç bilgisayar müh.çıktı bana uyuyor:)

bana her şeyi yapabilirsin gibi bir sonuç çıktı:)hemen hepsi mavi renkli. yeşil olan bi tane var o 130 puanla mütercimlik arkasından 125 puanla reklamcılık geliyor. gerçek mesleğim 105 puanla gerilerde.

amma süpermişim yahu:)

teste basladım sonra kapattım gereksiz sonuçlar çıkacağına eminim. hangimiz ilgi alanlarımızda çalışıyoruzki

Test için teşekkürler. Benimde Muhasebe 105 çıktı şuanda Muhasebe bölümünde okuyorum.

http://img413.imageshack.us/img413/8894/adszjxt.jpg

Bize bunu okulda da yapmışlardı yine 10. ve 7. grup çıktı, 4. grup ise en sonda :D

test için teşekkürler..sayenizde doğru seçim yaptığımı anladım.şu an okuduğum okulların alanları çktı sonuçta...
teşekkürler...

1. Grup meslekler benim için idealmiş. Şu anda arkeoloji eğitimi alıyorum. Test, benim seçimlerimle aynı doğrultuda sonuçlandı.

Bilgisayar müh.yim ve elektronik hastası sayılırım ama en yüksek puan 75 "Siyasal İşletme ve Yöneticilikler, vb" çıktı :) Diğerlerinin hepsi 30-60 puan arasında. Ne istediğimi ben bile bilmiyorum ki test bilsin :D :D

60 puanın üzeri yok çok dengesizim galiba:D:D:D

Her yıl okulda yapılan testlerden. Sadece okulda sonucu vermiyorlar.:D

Puan 105 : Psikoloji,Sosyoloji,Felsefe,Antropoloji,Hukuk, Kamu Yönetimi,Gazetecili,Yazarlık.

Bence süper bir test'ti :)

Gerçekden dikkatli bir şekilde seçeneklerı ıncelıyerek yaptım ve sonuç harika ;)

Sonuç: Mütercimlik - Yabancı dil ögretmenligi - filoloji - turizm ve otelcilik - Uluslar arası ilişkiler vb. ;)

Gerçekden süpermiş elinize saglık ...

Pisikoloji, Sosyoloji, Felsefe, Antropoloji, Hukuk, Kamu Yönetimi, Gazetecilik yazarlık.

Alakası yok abi :D Müzisyen olmasaydım, tasarımcı, aşcı, yada pilot falan olurdu benden biliyorum.

Geri