Scudo Sports

Hangi Forma Cebinde Ne Taşıyorsunuz?

Sol cepte kuru incir,muz gibi meyve taşıyorum genelde. Ortada bazen aksiyon kamerası taşıyorum. Sağda ise cüzdan taşırım14257499357021841115642.jpg

• Beğen
Tepkiler: Sinan Ş
Scudo
En büyük sorunum telefon....Telefonun ekran boyutu 6.3" Sadece telefonu taşımak için quick step formamın altına fermuarlı gözü olan bir forma giymek zorunda kalıyorum.Iç lastik ve plastik levyeyi sele altı çantamda taşıyorum :)

Telefon 5.7" olduğundan kadro çantasına sığmıyor, formanın orta cebine ekran dış tarafa bakacak şekilde kılıfla telefonu koyuyorum.
Formanın sağ cebinde biber gazımı taşıyorum.
Sol cepte de selpak taşıyorum.

@Gökhan Toros
Ben de tam tersi sırtımda bir şeyler olunca rahat edemiyorum :)

telefon için şeffaf bir poşet yeterli arkadaşlar,nemden etkilenmez. Kilitli poşedin Ağzını açık bırakıp telefonu da hoperlörü üste gelecek şekilde koyuyorum rahat duyayım diye.
Normal hayatta cüzdan taşımadığımdan,cüzdan sıgdırma gibi bir derdim de olmuyor.

orta kısım geniş oldugundan genellikle su şişemi ve pompayı koyuyorum,sağ elimi daha rahat kullandığımdan sağ tarafa ,telefon,kart ve paralar,solda ise iç lastik ve yama takımım oluyor genelde.
Yiyecek birşey taşıyor isem(fotodaki mısır&pirinç patlağı eti gong,8li paket 1TL ,kesinlikle tavsiyemdir) onu da en boş kısma yani sağ tarafa koyuyorum,elma,mandalina,muz var ise geniş olan orta kısma yerleştiriyorum çok sırıtmasın diye,estetik önemli tabi :) Gong besin değerlerini de koyuyorum.

Besin Değerleriher 100g (100 g)
Enerji1920 kj
459 kcal
Protein5,8 g
Karbonhidrat71,3 g
Şeker0 g
Yağ16,2 g
Doymuş Yağ7,4 g
Fiber2,4 g
Sodyum0,2 mg

forma_cep.jpg gongJPG.JPG

ilk cebe, kahve paketine koyduğum iç lastiği falan koyuyorum (iç lastiğe kafein yüklüyorum :))
orta cebe telefon (fotoğrafı çektiğim :)) ve yiyecek ama çoğunlukla sadece suyla idare ediyorum (poşette üzüm ceviz var kaç turdur yiyemedim)
sağ fermuarlı cebe sadece cüzdanı koyuyorum.IMG_20150307_195659.jpg

@mehmet ulaş

fermuarları sinirimi bozuyor. çinçan ses yapıyor hurda bisiklet sürer gibi hissediyorum :/ ancak forma da kullanmıyorum, sırt çantası :/

Bende de durum bu. Yiyecek genelde orta cepte oluyor. Pompa biraz eziyor ama ona da kartuslu pompa cozumunu dusunuyorum.

http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/07/e3a0b634ab6df0ebee8f624a1cfe625d.jpg

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Ortaya pompa ve tamir takımı, sağ cebe cüzdan ve telefon, sola da artık elime ne gelirse. :)
bazen ceplerden birine sadece yeleği ya da yağmurluğu koyuyorum. diğerlerini sıkıştırıyorum.

Forma cebini çok doldurunca rahatsız etmiyor mu acaba? ben yeni aldım forma ve ceplerine bir iki bişi koyunca bile garip hissediyorum,alışamadım belkide daha. yorumlarda arkadaşların baya sırt çantası(!) niyetine kullandığını gördüm, sıkıntı oluyor diyen var mı? yada "bana da eskiden öyle gelirdi ama şimdi fark etmiyorum bile" diyen?

@sarper tuncer

(link)
Bu arkadaş + kıyafet + telefon şarjı içeride formada.
Üzerindeki cekette de yukarıda saydıklarım vardı.
50km kadar yol yaptım böyle daha önce.

En ölü alanda olduğu için de sürüşte de hiç rahatsız etmiyor.
Bi süre sonra varlığını bile unutuyorsunuz.
Fakat alışmak 3-5 sürüş sürebilir, orası doğru.

sağ göz: koska enerji çubuğu :)x3 ve muzx2
ortagöz: telefon kılıflı halde artı para ve kart.
sol göz: patlak mazemeleri + anahtar

Arkadaslar bunlar cebindeyken dusen oldu mu hic? Hepiniz iyi sportmensiniz ve dusmeyi bilirsiniz. Dusmeyi bilen adam yaralanma olasiligini azaltir. Ama bunlar sirt cebinizdeyken Allah korusun alacaginiz hasar artacaktir. Ben bel cantasi kullaniyorum. Fermuarli oldugundan guvenli de ama aklimda bu dusme olasiligi hep var. Sele alti canta ozellikle alyan takimi pompa anahtar ve yedek lastik gibi ekipman icin bire bir. Telefon isini karisik. Yoksa sirt cebine yagmurluk ve muz uygun olabilir. Kimlik cuzdan icin fermuarli cep sart...

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
Uzun bir yol yapacaksak cüzdan vs almıyorum. Kış aylarında da genelde uzun turlar yapmadığımız için cepler boş oluyor. Terlersem uzun eldiven-buff ikilisini ceplere sıkıştırıyorum. Sağda ki küçük fermuarlı göze ehliyet, banka kartı, kartlar arasına bir miktar nakit para, bozuk para, anahtar, en lazım olan 2 alyan. Orta cepte telefon, sol cebe tura göre yiyecek. 2. sulukta ise pompa, 2 levye, alyan çakı set, powerlink, iç lastik, yama var. Ama yaz aylarında zun turlar için 2. suluk(powerade için) lazım olunca yine sele altı çantaya geçerim sanırım.

Dosyalar

• 100_8793.JPG
    100_8793.JPG
    187,7 KB · Okunma: 69
  • Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
İzotonik içecek+kurutulmuş yaban mersini+snickers+yedek iç lastik+ alyan seti+ mini pompa o_O
CYMERA_20150308_154321.jpg

Ben de çoğu kişi gibi standart şeyler taşıyorum ama bir farkla. İç lastiği sırtımda değil de selenin altına rayların arasına sıkıstırarak taşıyorum. Herkese tavsiye ederim insanın sırtında bir ferahlık yaratıyor :)
IMAG1832.jpg

Geri