Scudo Sports

Hangi Forma Cebinde Ne Taşıyorsunuz?

@Ulaş Çavuşoğlu

Yeri değil ama yazayım, Bahçeköy Exuma Outlet mağazasından alabilirsiniz. Baskılı sky ve benzeri ürünler için ebay.co.uk adresine bakın, yani yurt dışı.

Scudo
Pompa matara tutucuya entegre, levye iç lastik, yara bandı, lateks eldiven, multitool mini çantada.

Telefon cüzdan fermuarlı ceplerde, yiyecekler arka cepte...

ver malı baba ben harmanım. cepte kene yok bi yolunu bulmalı.

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Hazır bahar klasikleri başlamışken, bisiklete daha çok binme zamanı gelmiştir diyerek konuyu hortlatayım:)

Decathlon'dan aldım suluk benzeri aparatı 2. suluk yerine koyarak büyük bir fazlalıktan kurtulmuş oluyorum.
Sol arka cep iç lastik, ortada muz/enerji yiyecekleri vs, sağ cepte cep telefonu.

Pompa, alyan seti, anahtarlar, 2popkek, 2ic lastik, posete sarili 5 tl, plastik levye :D :D

@Cesarisback temsili ben :D temsili derken, değiştirmeye üşenirim yani :D Yoksa bilmiyor değilim :p

Bisiklete binerken en sevmediğim şey üzerimde telefon eşya taşıyıp pedal çevirmek durumudur. Bisikletin pedal çevirmenin kuşlar misali uçma hissi verdiğini düşünürsek cep telefonu, gibi alet takımı gibi şeylerin üzerimizdeki bağlayıcılığı düşündürücü hale gelir. Üzerimde eşya taşımayı sevmediğim için katlanır bisikletim için gidon çantası tasarlayıp diktim. Mtb ler,tur ve yol bisikletler için orta kadro çantaları kısa ve uzun olarak bu çantaların bayağı iş göreceği kanaatindeyim.

Yol bisikleti var. Sele altı çantasında iç lastik levye ve multi tool var.

Formanın fermuarlı arka cebinde telefon para kimlik var.

Sağ cepte sürerken yediğim yiyecekler sol cepte molalarda yiyeceğim paketli yiyecekler var.

Pompa Suluk Kafesine Entegre Yedek iç lastik levye multi tool sele altı çantada Geriye Kalan (Telefon,cüzdan,Uzun tur ise Powerbank,para v.s v.s) Bel Çantamda Forma Ceplerini Kullanmıyorum genelde

Alyan takımı çok ufak olduğundan iç lastiğin etrafına sarıyorum en dışa da levyeleri paket lastiği ile tutturuyorum aynı cebe
Pompayı da koyuyorum
Diğer cebe cep telefonu ehliyet, kredi kartı
Eskiden alet kutusu taşıyordum
Şimdi çift suluk taşıyınca mecbur forma ceplerini kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Geri