Scudo Sports

Hangi Antivirus Programı?

Hangi Antivirus Programı ?

• Toplam katılım
    139
kaspersky derim çalışma sistemi diğerlerine göre çok farklı çalışan programlarda dahi olsa silebilme özelliğine sahip

Scudo
şu anda ben avira kullanıyorum. kolay kurulumlu bir program. ama genel olarak nod32 benim de tercihim..

kaspersky tek geçerim ....nod32 yalan bir program :) ama genel olarak anti virüs kullanmıyorum insan interneti nasıl kulanması gerektiğini bildikten sonra virüs filan bulaşmıyor...tek korkum millletin usb bellekleri :) ne oldukları belli olmuyor içlerinde...

Atatürk Üniversitesi'nde Eset Nod32 ve Kaspersky lisanslı ürünlerini kullanıyoruz. Kaspersky genelde yeni bilgisayar sahipleri tarafından tercih ediliyor. Her iki antivirüs yazılımından da memnunuz.

Microsoft security essantials ücretsiz antivirüs yazılımıda tavsiye edilir...

İleri düzey pc kullanıcısıyım Kaspersky İnternet Security tek geçerim. Spyware Doctor u çalışır vaziyet de olmasa da yuklu bulundurmanızı tavsiye ederim. Saygılar

kaspersky ve avira kullanmış biri olarak söylüyorum bunları.

merhabalar ben zamanıda kaspersky,eset nod32,avira, panda, fsecure, ve Gdata ,BitDefender`ı denedim ve en sonunda BitDefender kullanmaya kara verdim

macintosh alın virus programnından kurtulun. çok kullanıcı dostu bir sistem.

ben bot ağlarına dahil olup olmamamı takip eden sonra pandanın bulut tabanlı güncel virüs tarayıcısını, avastın güncel en son sürümünü kendim yapılandırdığım şekilde ve yanına destek küçük programlar ayrıca yine kendi yapılandırdığım herşeyi soran en son güncel bir firewall son olarak mozilla firefox un full güvenlik eklentili ve gereksiz eklentileri kapatmış halde kullanıyorum java kullanmıyorum bilgisayarımda sadece bu programlar var ek programları sildim güvenlik herşey servis pack işletim sistemi yani herşey her an her saniye güncel hele özel küçük programlarım var regediti bilgisayar dosyalarını kitleyen erisime engelleyen programlar, son olarakta herşey çok özel bir kitleme programı ile kitli birşeye girme izin verme mause u oynatmak bile şifreli ve bunları yapabilmek için içinde özel bir program bulunan usb belleğimde var usb yi takınca ne yapılacak ise izin veriyo ama onlarda kullanıcı yani bnm kontrolümde yani usb yi taksamda tekrar şifre giriyorum ve kararimdan dönmek için 10 sn ye bekleme sürem var b

bu işle yakından uğraşan biri olarak neredeyse tüm security programlarını kullandım ama NIS 2011 internet en iyisi netbook,laptop ve masaüstümü hiç birinde zorlanmadan kullanıyorum yeni sürümlerinin arka plan görevleri gerçekleştirmesi için gerekn sistem kaynağı çok düşük ve doğal olarak boşta kaldığında sistem taramasınada başlıyor

Açıkcası Esetnod32 yükleyin bu her zaman aktif ve en az kasan bi program. Olabildiğince de aktif çalışır hiçbir keylogger programa pabuç bırakmaz.Fakat Taramalarda en iyi sonucu almak için ComboFix i kullanın bu program antivirüs değil ama sadece tarama yaparken en iyi sonucu bu program veriyor.. Ben 15 yaşında bir bilgisayar uzmanı olarak diyorum :)

ben virus programı kullanmıyorum... duzgun kullandıgın zaman bir sey olmuyor... tamamıyle kullanıcı hata ile oluşan çatlakları kapatabilmek içindir ki birini secsen olmuyor.. hepsinin bir gedigi var...

Anketteki antivirüs programları tarih olmuş durumda :) Windows için avira yı tavsiye ederim. Hem ramdeki yükü az hemde gereksiz uyarılarda bulunmaz.

antivürüs hikate. yeni kurulum yapıp, kur norton ghostu. al yedeğini, bi gariplik sezdiğinde sıfırla gitsin bilgisayarı ilk günkü gibi tertemiz..

o deil de virus programı kullnmama ragmen kendi bilgisayarımda... la bir deneyeyim dedim... lurdum avira yı hakkaten guzel program ama onune gelene de dit cekiyor...

Geri