Samet M.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.121
- İsim
- Samet
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Şimdi saygı değer(!) inşaat şirketi sahipleri Porsche, Ferrari, BMW m5 vs.. bilimum süper lüks arabalara nasıl binecek? Şimdi koskoca inşaat şirketi sahibi passat a mı binsin?@smtdgncy Ben bu toplumu anlayamıyorum. Alımda biraz kolaylaşma oldu diye ki risk seviyesi hala aynıyken, niye bunu direkt fiyatlara yansıtıyorlar?
Sosyal hayati destek kredisi (bisiklet de bunun içinde) 3000 ile 30000 arası oltre xr4 için başka bir kredi paketi bekliceksiniz😁@Mehmet Metin Levent ABD'nin son donemde bastigi para , parcalar halinde toplam sanirim 10 trilyon USD , bizim ne kadar bastigimizi bilemiyorum. Sonucta , dunya da , 1 yil icinde cok farkli ekonomik degisiklikleri gorebiliriz. konuya baglarsak , sayet , isinize guveniyorsaniz , ozel hobileriniz icin bir miktar ayirabiliyorsaniz ve bisiklet ihtiyaciniz varsa , bu oranlarla bulunmaz nimet. Yerli uretim ve milli sayacaklarsa , Bianchi OLTRE XR4 'u bu sekilde verseler , bir saniye dusunmeden alirim.![]()
Bisan önce bisiklet alınıp faturayla bankadan kredi alınacak diye açıklama yapmıştı. Sizin arkadaşlarınız önce krediye mi başvurdu?bir iki arkadaşımın krediye başvurup onaylandığını söylediler. Halkbank üzerinden başvuru yapıp alanlar var vakıfbank olarak lanse edilse de bu durum vakıfbanka gidince sadece salcona ile anlaşmalarının olduğunu söylüyor bir başka arkadaşım da vakıftan aldığını söyledi. Büyük ihtimal işlemi yapanın bilgi kopukluğu yüzünden vakıfbankta sıkıntı yaşayanlar olmuştur. Halkbankasının da kredi verdiğini söylediler. Kred çekip bisiklet alma niyetine girenler için ufak bir bilgilendirme olsun
Biz yeni kullandık sorusu olan varsa yardim edebilirim. Yerli bisiklet şartı yok. Amaç yerli satıcıyı desteklemek. Biz 2 adet scott aldik. 3.000 den 30.000 e alabiliyorsunuz.