Scudo Sports

Hadi yine iyisiniz artık herkes Pinarello sahibi olacak

Scudo
0.55 oran oldukça iyi. Carraro'da dahil olursa CR-T World'e niyetlenebilirim. Bisiklet yerli de olsa üstündeki herşey ithal :krnz:

• Beğen
Tepkiler: Otepeyurt
@bonder76 mutlaka tekrar iş gücüne ihtiyaç olacaktır. Bu kredilerin bir amacıda piyasanın canlanıp üretimin artması böylelikle iş gücüne ihtiyaç duyulması. Bu süreçte işletmelerin borçlarına bir yapılandırma yapmak tabiki önemli bir konu ama işletmenin sürekliliğini sağlayacak bu tür bir adım da bence çok daha değerli.

• Beğen
Tepkiler: bonder76
@smtdgncy Ben bu toplumu anlayamıyorum. Alımda biraz kolaylaşma oldu diye ki risk seviyesi hala aynıyken, niye bunu direkt fiyatlara yansıtıyorlar?
Şimdi saygı değer(!) inşaat şirketi sahipleri Porsche, Ferrari, BMW m5 vs.. bilimum süper lüks arabalara nasıl binecek? Şimdi koskoca inşaat şirketi sahibi passat a mı binsin?

Bisan'ın belirttiğine göre bisikleti aldıktan sonra fatura ile Vakıfbank'a başvuruluyormuş kredi için.
Ben pandemiden dolayı işsiz durumdayım maalesef, bu durumda kredi çıkmaz bana herhalde :)

Sular yükseldikçe balıklar karıncaları yer, sular çekildikçe de karıncalar balıkları yer. ..kimin, kimi yiyeceğine suyun akışı karar verir.
şu an yeme sırası esnafta. Ne yapalım sizde bu kafayla tamda yenilecek kıvamdasınız yahu yemesinlerde saklasınlarmı

Banka, size faiz vereceğim diyerek para toplar. Sonra topladığı bu parayı kredi olarak satar. Vadesi gelince krediden kazandığı paradan ödemesi gereken faizi düşer. Kalan onun kar rakamıdır.
Bu tüketici kredisinin kaynağı nedir diye sorunca, karşımıza yeni basılan paralar olduğu ortaya çıkıyor.
Para bir güveni temsil eder. Bugün, 1 liraya ekmek veriyorlarsa size, 1 lirayı sizden alan fırın, eğer dükkânının kapatırsa kendisi de bir ekmek alacağını bilir. 1 lira bir ekmek alır. Bu güvendir. Paranın güven bağlantısı, kıymeti budur.
Şimdi ortalıkta 1 liranın zamanla, önce yarım ekmek aldığını, sonra çeyrek ekmek almakta zorlandığını görecek durum oluşuyor.
Ekonomide çarklar tekrar dönecekse, bu tür genişlemeyi herkes yapar sonra ortaya attığı bu fazla parayı işler düzelince toplar.
Umarım, bu fazladan basılan paralar, bir zaman sonra toplanır. Yoksa sonumuz güzel olmaz.

@Mehmet Metin Levent ABD'nin son donemde bastigi para , parcalar halinde toplam sanirim 10 trilyon USD , bizim ne kadar bastigimizi bilemiyorum. Sonucta , dunya da , 1 yil icinde cok farkli ekonomik degisiklikleri gorebiliriz. konuya baglarsak , sayet , isinize guveniyorsaniz , ozel hobileriniz icin bir miktar ayirabiliyorsaniz ve bisiklet ihtiyaciniz varsa , bu oranlarla bulunmaz nimet. Yerli uretim ve milli sayacaklarsa , Bianchi OLTRE XR4 'u bu sekilde verseler , bir saniye dusunmeden alirim. :)

@Mehmet Metin Levent ABD'nin son donemde bastigi para , parcalar halinde toplam sanirim 10 trilyon USD , bizim ne kadar bastigimizi bilemiyorum. Sonucta , dunya da , 1 yil icinde cok farkli ekonomik degisiklikleri gorebiliriz. konuya baglarsak , sayet , isinize guveniyorsaniz , ozel hobileriniz icin bir miktar ayirabiliyorsaniz ve bisiklet ihtiyaciniz varsa , bu oranlarla bulunmaz nimet. Yerli uretim ve milli sayacaklarsa , Bianchi OLTRE XR4 'u bu sekilde verseler , bir saniye dusunmeden alirim. :)
Sosyal hayati destek kredisi (bisiklet de bunun içinde) 3000 ile 30000 arası oltre xr4 için başka bir kredi paketi bekliceksiniz😁

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
@Tutmosis89 yok zaten o ithal bisiklet olacaktir dostum , benim ki sadece latife :) onu yerli ve milli saymayacaklar ama sadece kadroyu uret , diger tum komponentleri ithal edip , kadro ustune ilave et ; o zaman yerli olup , bu kampanyadan faydanabilirsiniz :)

Olmayacak işler degil aslında. Fatura da yerli bisikletlerden birini göster, getir faturayı bankaya al kredini. Yada anlaşmalı bisikletçiye gidip ordan hallet konuyu. Şahsen alacak olsam ben o şekil alırdım. Ama kredi ile bisiklet almayı doğru bulmuyorum.

Öncelik çalışarak üreterek kazanarak hertürlü ekonomik faaliyeti aktif olarak işleterek herhangi bir krediye ihtiyaç duymadan kazandığın alınterin ile direkt alım gücünün yok olmadan istediğine ulaşabilmek.Kredi riskli bir işlemdir.Şu anki zor pandemi şartlarında daha da yüksek risk içermektedir.Kredi alırken uzun vadeli hesap ederek düşünerek başvuru yapmak gerekir.

bir iki arkadaşımın krediye başvurup onaylandığını söylediler. Halkbank üzerinden başvuru yapıp alanlar var vakıfbank olarak lanse edilse de bu durum vakıfbanka gidince sadece salcona ile anlaşmalarının olduğunu söylüyor bir başka arkadaşım da vakıftan aldığını söyledi. Büyük ihtimal işlemi yapanın bilgi kopukluğu yüzünden vakıfbankta sıkıntı yaşayanlar olmuştur. Halkbankasının da kredi verdiğini söylediler. Kred çekip bisiklet alma niyetine girenler için ufak bir bilgilendirme olsun

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
bir iki arkadaşımın krediye başvurup onaylandığını söylediler. Halkbank üzerinden başvuru yapıp alanlar var vakıfbank olarak lanse edilse de bu durum vakıfbanka gidince sadece salcona ile anlaşmalarının olduğunu söylüyor bir başka arkadaşım da vakıftan aldığını söyledi. Büyük ihtimal işlemi yapanın bilgi kopukluğu yüzünden vakıfbankta sıkıntı yaşayanlar olmuştur. Halkbankasının da kredi verdiğini söylediler. Kred çekip bisiklet alma niyetine girenler için ufak bir bilgilendirme olsun
Bisan önce bisiklet alınıp faturayla bankadan kredi alınacak diye açıklama yapmıştı. Sizin arkadaşlarınız önce krediye mi başvurdu?

Evet başvurudan önce proforma fatura kestirip gidiyorsunuz. daha sonra banka kredi işlemleriniz başlıyor

edit 10.06.2020 17:12

1591798422178.png
böyle sorun yaşayan arkadaşım da olmuş :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Spartacuss
Kamu bankaları olarak bilinen halk, vakıf ve ziraat bankaları çok özel bir durum olmadıkça böyle durumlarda birbirinden ayrı kampanya düzenlemezler. Biri daha fazla lanse edilir, biri 1 hafta geç başlar ama kampanyalar üç bankada aşağı yukarı aynı olur.
Örneğin konut kredisi faizleri kampanyaları, özel ihtiyaç kredileri faizleri (çiftçi, emekli vb...), üreticiye kredi faizi vb...

Biz yeni kullandık sorusu olan varsa yardim edebilirim. Yerli bisiklet şartı yok. Amaç yerli satıcıyı desteklemek. Biz 2 adet scott aldik. 3.000 den 30.000 e alabiliyorsunuz.

Biz yeni kullandık sorusu olan varsa yardim edebilirim. Yerli bisiklet şartı yok. Amaç yerli satıcıyı desteklemek. Biz 2 adet scott aldik. 3.000 den 30.000 e alabiliyorsunuz.

Yerli bisiklet sarti yok dediniz ve amac yerli saticiyi desteklemek dediniz ve SCOTT ornegi verdiniz.

Geri