Scudo Sports

Hadi yine iyisiniz artık herkes Pinarello sahibi olacak

Başlık yalan olmadı o zaman. 😀😀

Scudo
Bankacı arkadaş, Scott'ı Sacit okumuştur.Ben de araya bir Trek sıkıştırayım,belki onu da Tarık sanırlar.:D Ne bilsinler yerliyi milliyi.:ssrtcbya:

Specializedi almasaydım muhtemel aktifpedala gidip sıpa yazdırıp aldırrıdım herhalde :D

• Hahaha
Tepkiler: Hami Bulut
Tekrar soruyorum , sizin bu yazdiginiza istianden ; ACELL 'in ithal ettigi Bianchi OLTRE XR4 'yi ben satin alabiliyor muyum ?
Binachi yi cycleeurope firması getiriyor.Ben bianchi aria mı alacağım zaman onlarla görüşmüştüm. Accell in bianchileri manisadaki fabrikada üretiliyor. Orjinal bianchi degil yani.hem oltrenin fiyatı max.30.000 bin olan limiti aşabilir. Daha önce ki mesajlarimda istenilirse ithal markanın da bu kampaya kapsaminda alınabileceğini söylemiştim. Kılıfına uydurulur herşey.

Biz yeni kullandık sorusu olan varsa yardim edebilirim. Yerli bisiklet şartı yok. Amaç yerli satıcıyı desteklemek. Biz 2 adet scott aldik. 3.000 den 30.000 e alabiliyorsunuz.
Günce hoşgeldin arkadaşım diyecem de sen zaten daha önce gelmişsin foruma :)ama ilk defa gördüm yazarken

• Beğen
Tepkiler: Güncece
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
Ben diyelim ki 10bin TL civarında mümkünse karbon , scott / specialized v.b. markalardan bu krediyle almak istersem , 105 veya tiagra setli , tavsiyeniz ne olur ? Ciddi anlamda düşünmeye başladım . Zaten biriktirdiğim 3bin TL civarı var , bisikleti de satarsam (belki satmam) elimde bir miktar para olacak ve düşük faizle çok kredi çekmeden iyi bir makine alırım zannedersem.
Güzel önerilere açığım...

edit. Örneğin specialized Tarmac SL4 => (link)

@Günce Silahçıoğlu bu kredi , sadece yerli uretim icin gecerli diye biliyoruz ama sizin dediginiz gibi yerli uretim sarti yoksa bu cok onemli bir haber .
Cunku hem yerli bisiklet ureticileri kaliteyi arttirir hem de yeni gelecek firmalara bir ongoru verir.
Size zahmet , bu konua bir belge yada fatura paylasabilirseiz biz de yerel saticilardan bu konuda destek isteriz . :)
Küresel pandemiden normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması ile birlikte; müşterilerimizin mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri, ev tekstil, çeyiz, küçük ev aletleri vb. ihtiyaçlarınızın karşılanmasının amacıyla aylık %0,55’ten başlayan faiz oranı ile 6 ay ödemesiz dönemli, 60 aya varan vade seçenekleriyle 30.000 TL'ye kadar Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi hizmete sunulmuştur.

Tutar ve Ödeme Koşulları

Anlaşmalı firma ve/veya bayilerinden alınan proforma fatura/kesin fatura ile 30.000 TL’ye kadar kredinizi aylık %0,55 faiz oranıyla ya da anlaşmalı olmayan firma/bayi/mağazadan alınan proforma fatura/kesin fatura ile kredinizi aylık %0,82 faiz oranıyla kullanabilirsiniz.

Halkbank ın sitesinden alıntıladım. Anladığıma göre Accel, bisan ve salko bayilerinden 0,55 diğer bayilerden 0,82 oranıyla kullanabiliyorsunuz.

Bu arada halkbank sitesindeki excel sayfasında yer alan ve Antalyadaki Muratpaşa ilçesi bayiilerini aradım , adamların haberi bile yok , bize böyle bilgi gelmedi diyor hepsi... nasıl iş anlamadım ..

Bu arada halkbank sitesindeki excel sayfasında yer alan ve Antalyadaki Muratpaşa ilçesi bayiilerini aradım , adamların haberi bile yok , bize böyle bilgi gelmedi diyor hepsi... nasıl iş anlamadım ..
Bende İst. Da bir bisikletçi aradım o ne dedi. Ben kredi kartına bölerim dedi. Benden duydu.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Yaw arkadaş yatıyorum kalkıyorum rüyama fuji giriyor. Pasifik savaşları reankarnasyonu yaşıyorum. Şu bankalar japon imparatoru ile anlaşmaya varsada ,Fuji yanardağı gibi patlayarak yolları şenlendirsek , lav gibi yollarda aksak fena olmazdı herhalde. :kötü:

(link)

@necmeddin çok güzel seri ama amerika fiyatlarıyla tam yarı yarıya. Gönderdiğiniz linkte 4600 usd olan makine Fuji ABD sitesinde 2300 $. Ortalık düzelince uçak bileti 1000 doların altına iner. O kadar farkı buradaki satıcılara gömmek insana koyar.

Alırız bir hayırlı olsun =)

Dosyalar

• Screenshot_20200611-184445_Snapchat.jpg
    Screenshot_20200611-184445_Snapchat.jpg
    308,4 KB · Okunma: 72
  • Screenshot_20200611-184338_Snapchat.jpg
    Screenshot_20200611-184338_Snapchat.jpg
    252,7 KB · Okunma: 72
Hayırlı olsun, tekerinize taş değmesin. :D

Teşekkür ederiz 🙃
Bu arada önemli bilgi. Devlet bisikletçiye para aktarırken bin küsür tl kesmiş. Bisikletçiler bunu duyunca fiyata fark yansıyacaktır haberiniz olsun.

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
Pinarello almak icin cektiginiz krediyi geri odeyebilmek icin tam 2 adet pinarello satmaniz gerektigini biliyor muydunuz? Paniklemeyin Türkiye’desiniz, bu enflasyonla gidin kalibi 50 liradan peynir alin yarin 60 liraya satin asla zarar etmezsiniz 😄 kredi haberine sevinen millet olduk gülermisin aglarmisin

@Günce Silahçıoğlu kaç lira karları varki 1000 tl kesmişler. Birde destek için yapıyorlardı. Bu nasıl destek?

Aklımı çeliyor bu başlık. :(

Geri