Bankacı arkadaş, Scott'ı Sacit okumuştur.Ben de araya bir Trek sıkıştırayım,belki onu da Tarık sanırlar.Ne bilsinler yerliyi milliyi.
![]()
Binachi yi cycleeurope firması getiriyor.Ben bianchi aria mı alacağım zaman onlarla görüşmüştüm. Accell in bianchileri manisadaki fabrikada üretiliyor. Orjinal bianchi degil yani.hem oltrenin fiyatı max.30.000 bin olan limiti aşabilir. Daha önce ki mesajlarimda istenilirse ithal markanın da bu kampaya kapsaminda alınabileceğini söylemiştim. Kılıfına uydurulur herşey.Tekrar soruyorum , sizin bu yazdiginiza istianden ; ACELL 'in ithal ettigi Bianchi OLTRE XR4 'yi ben satin alabiliyor muyum ?
Günce hoşgeldin arkadaşım diyecem de sen zaten daha önce gelmişsin forumaBiz yeni kullandık sorusu olan varsa yardim edebilirim. Yerli bisiklet şartı yok. Amaç yerli satıcıyı desteklemek. Biz 2 adet scott aldik. 3.000 den 30.000 e alabiliyorsunuz.
Evet 2014 de geldim aslında uzun zamandır yoktumGünce hoşgeldin arkadaşım diyecem de sen zaten daha önce gelmişsin forumaama ilk defa gördüm yazarken
Hoş Buldum tekrardanGünce hoşgeldin arkadaşım diyecem de sen zaten daha önce gelmişsin forumaama ilk defa gördüm yazarken
Küresel pandemiden normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması ile birlikte; müşterilerimizin mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri, ev tekstil, çeyiz, küçük ev aletleri vb. ihtiyaçlarınızın karşılanmasının amacıyla aylık %0,55’ten başlayan faiz oranı ile 6 ay ödemesiz dönemli, 60 aya varan vade seçenekleriyle 30.000 TL'ye kadar Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi hizmete sunulmuştur.@Günce Silahçıoğlu bu kredi , sadece yerli uretim icin gecerli diye biliyoruz ama sizin dediginiz gibi yerli uretim sarti yoksa bu cok onemli bir haber .
Cunku hem yerli bisiklet ureticileri kaliteyi arttirir hem de yeni gelecek firmalara bir ongoru verir.
Size zahmet , bu konua bir belge yada fatura paylasabilirseiz biz de yerel saticilardan bu konuda destek isteriz .![]()
Bende İst. Da bir bisikletçi aradım o ne dedi. Ben kredi kartına bölerim dedi. Benden duydu.Bu arada halkbank sitesindeki excel sayfasında yer alan ve Antalyadaki Muratpaşa ilçesi bayiilerini aradım , adamların haberi bile yok , bize böyle bilgi gelmedi diyor hepsi... nasıl iş anlamadım ..
Tekerinize taş değmesin, güle güle kullanınAlırız bir hayırlı olsun =)
Valla bilmiyoruz. Bisikletçi isyanlardaydı. Gösterdi kesintiyi.@Günce Silahçıoğlu kaç lira karları varki 1000 tl kesmişler. Birde destek için yapıyorlardı. Bu nasıl destek?