Scudo Sports

Gündüzcüler Kulübü

Scudo
@gamzece 2 günde bir çıkıyorum. gece 1 buçuğa kadar falan

bisikletforum uyuma sabrımızı taşırma :krsn:
@Anonim @Alperen Haner @gamzece @Samet Arslan @BF Okuru ve daha niceleri.
naparsunuz.
hiç aklınıza takıldı mı acaba bilmiyom yabancı siteden alışveriş yaparken dolar bazına çevirince alacağım şey 52 lira oluyor yuro bazına çevirince 46 lira oluyor :kptmya:

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@chnkrmz Günaydın :D Aa o nasıl oluyor, hangi site o söyle biz de alalım :D

@gamzece
evanscycles.com sitesinde. para birimi değiştirip hesapladım. yüksek meblağlı ürünlerde fark daha çok oluyo :D

e tabi bizde dolar la yuro hemen hemen aynı onlarda aynı değil

• Beğen
Yeni girdim la eve birak uyuyum ecik :D 4:30dan beri bisiklet sirtindayim :D

Bu arada olay iyimis bende alirim biseyler olmadı:D

@chnkrmz
Günaydın Cihan, daha yeni uyandım yaa. Çok yorulmuşum. Günde 4-5 saat uyku var sonrası yok :) Benim hiç yurt dışı alışverişim olmadı ki :naslyany::ssrtcbya::ssrtcbya: bileyim :kptmya::kptmya:

bu arada kondüsyon bisikleti buldum almalımıyım acaba :D
(link)

@chnkrmz dayoglu senin bu site kalleslik yapiyo bana :mad: specializedin ayakkabi baya ucuza geliyo sepete attim senin ulkene gonderemem gardas diyo bana :mad: fururum ben bunları

@Alperen Haner adamına göre muamele yapıyolar galiba bana öyle bişe demediler :D gerçi bu siteden alışverişte yapmadım henüz :islik:

@chnkrmz bana yollamiyolarsa sana hic gelmez karsim :D hic kendini zorlama o zaman :D ama (link) alacam baya guzel bisi 30oyro diydu biyer bura baya ucuza geliyo

çözemedim onu o ne la ışık mı pompa mı

@chnkrmz isik la isik gidonun dibinde pompa ne arayacak :D neyse hadi ben uyku durumuna geciyom ararim seni bi ara rahatsiz ederim:D

@Alperen Haner yakalarsan ara genelde telefon yanımda olmuyo :islik::islik::D

• Beğen
günaydın @gamzece nasılsın inşallah maşallah :D

Gayet iyiyim , sen nasılsın inşallah? :D

bende iyiyim bu sabah bisikletle daha bi rahat geldim. şu yokuşlar bide olmasa ya :D
179 metre çıkışım var. çıkışım bittikten sonra 2 km hafif yokuş aşşağı o yolda kendime geliyorum anca oruç oruç :D

• Beğen
Tepkiler: Cengizhan BAKIR
Gündüzcüler neler yapıyorsunuz? :D

Bakın ne gördüm; kampçılar için güzel olabilir. Göllerden, akarsulardan ya da herhangi bir sudan içerken kullanırsan, sudan geçebilecek bakterileri bayağı yüksek bir oranda (%99,9999) kaldırdığını iddia ediyor.
(link)

Aynı be @gamzece ne yapalım :) Sen ne yapıyorsun?

Bu arada böyle bir ürüne güvenebileceğimi sanmıyorum :)

Geri