Scudo Sports

Gündüzcüler Kulübü

@Samet Arslan İyiyim bende, ne olsun iş güç... :D Sen ne yaptın, iş buldun mu?

Öyle sulardan içmek zorunda kalırsam belki kullanabilirim onu. Yoksa nasıl olsa o var, her suyu içeyim diyemem. :D O şekil bir zorunluluk da yaratmam ehehe. :D

Scudo
@gamzece Arayıştayım şimdilik :) Aslında şöyle 1 sene yatıp hiçbir şey yapmayasım var ama şartlar el vermiyor :D

Allahını seven beni kaçırıp eve atsın :agla:
yani eve atsın derken evime bıraksın sonra gitsin :D
acaip yorgunum bide duman dokunuyor bana duman lı ortamda aç karına biraz durdum iyice bittim :ytrya:
eve gidesim var :uzgnm:

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
N'apıyonuz millet :D

Ben şimdi dışarı çıkıp pedallayacağım. Kahve diyarı önüne çekip bir kahve içip eve geleceğim :D

Hepinize iyi eğlenceler :D

günaydın aaaarkadaşlaaaar
@Anonim kahve diyarı nereyedu yav avrupa yakasındamıydı dün gece de ben pedalladım biraz kendime geldim bi kaç gece pedallamayınca sıkılmışım :D
@BF Okuru sen nasılsın inşallah
@gamzece sende iyisindir maşallah
@Samet Arslan sen napıyosun hayallah
@Ghost buralardasındır vallaha
bu sabah bisikleti tam elime aldım arka lastik komple inmiş yav minibüsle geldim bu sabah moralüm bosuk :agla:
slime almanın vaktidir artık. lastikler pro yol tutuşu olunca yola tutunmaktan patlaklarla mücadele edemiyi :D

@BF Okuru bende iyiyim vallaha :D bu gün sabah sporu yapamadım sadece bisiklet arka teker inik evde

@BF Okuru valla bilmiyom gece eve gelene kadar iyiydi sabah oldu böyle :krktm::koptum:

bu kazadan da olmuş olabilir :koptum::koptum::kptmya::kptmya:

10989201_444064802442447_3955778339289237249_n.jpg

nasılsınız ? neler yapıyorsunuz ?

@Schwarzeagle şükür bisiket sürüp duruyoruz işte sen nasılsın inşallah

@chnkrmz Napalım be iyilik sağlık. Sende ne var ne yok? :) Geçmiş olsun bu arada, yerde yatan sen misin?

Tünaydın arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@Samet Arslan çaktırma poz veriyorum orada. facede çoğu kişi gerçek sandı :D

@chnkrmz Güzel poz :harika: Bisikleti üzerine alsan daha inandırıcı olabilirmiş :p

Geri