Scudo Sports

Gündüzcüler Kulübü

Scudo
@chnkrmz güzel güzel grupla iyi olur ama kafa dengi arkadaşlarla daha iyi. Dikkat et arkadan giderken taklaya gelme :D

İyidir ne olsun aynı gidiyor :D Sizler nasılsınız?

Haha herkes dümdük deyip duruyordu, şimdi açıp izledim reklamı :D

@chnkrmz buralar çok sessiz ondan.
N'apıyorsunuz, nasılsınız?

@chnkrmz Hmm şimdi anladım gececiler ve gündüzcüler başlıklarının neden boşaldığını. :D Yemekte olmayınca konuşacak konu kalmamış. :p :D

@gamzece hd iskenderin sitesine girdim de canlı sipariş yapmışlar sanal dan sipariş ediyon ekranına geliyo. of ya :D

@chnkrmz şimdi bende girdim :D Gıda mühendisi hatun ekran başındaki bana bile galoş, bone ve eldiven taktırıyor, kendisi takmıyor. :D

@gamzece kararımı verdim. hafta sonu gidiyom ben hepsini denicem. bakalım sitedeki gibi yapıyolar mı :D

@chnkrmz hadi bir test et bakalım :D Senin bu kararınla birlikte firmanın yaptığı harcama amacına ulaşmış görünüyor. :D

Günaydın gündüzcüler :D

günaydın gündüzcü bayan efendi :D bu gün de bisikletle geldim işe ıfıl ıfıl. yokuşlarda elime aldım tın tın :D

@chnkrmz oh ne güzel :D Ben bu havaya güvenip çıkamıyorum. :( Otobüste uyuyarak geliyorum işe. :D

@gamzece ben işe dinç geliyorum :cool: diye hava atmak isterdim ama oruç oruç olmuyo işte :kptmya:

Geri