Çok fazla olumsuz eleştiri var grup sürüşüyle alakalı
Ben de en son çıktığım grup sürüşümde önümdeki arkadaş ön jantında bir sorun hissedip sağa çekti, ben de sağa çektim, "birşey var mı dostum?" gibisinden sordum. Yüzüme öyle bir baktı ki

"sen de kimsin? na'pıyosun?" bakışıydı

Acayip şaşırdı
Grup sürüşünün iyi yanları da var, yeni şeyler öğrenebiliyorsunuz. Gerçekten bisiklete çok hakim, bisiklet geçmişi çok fazla olan insanlar tanıyıp onlara hayran hayran bakarak bisiklet sürebiliyorsunuz

Veya nefes nefese kaldığınız bir yokuşta, yanınızdan (adeta) ıslık öttüre öttüre geçen bir grupdaş gördüğünüzde, performans olarak aslında ne kadar sefil olduğunuzu anlıyorsunuz
Şu an aklıma gelmeyen çok fazla faydası var, hep kötü yanından bakmayın. Ayrıca her grubu bir tutmayın. Gerçekten gruptan gruba çok farklılık gösteriyor. Mesela birkeresinde adı lazım değil elit bir grupla çıkmıştım. Adamlar starbuckstan aşağı mola vermiyor arkadaş

Giderken starbucks, gelirken kahve dünyası, resmen bir gidon bandı parası bayıldık bir antrenmanda arkadaş

Bu da böyle bir anımdır
Ekleme: Birkesinde de adını hatırlamadığım (yada bilmediğim) biri bana kendi yedek iç lastiğini vermişti benimki patlayınca

Sahiden kimdi o yahu