onderr
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- önder
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Diğer
Gidon boğazının kendisini daha uzun versiyonu ile değişim yapmalısınız. Gidonu yükseltmeyin.teşekkürler, gidon boğazını çıkarıp ölçtükten sonra yeni gidon boğazı yükseltici almam gerekiyor yani doğru mu anladım? Son olarak bisikleti takaslayabilir miyim üstüne bi miktar verip daha doğru bi bisiklet alabileceğim bir yer var mı bildiğiniz?
evet bir tık büyük kadro bana 46 kadro uygun ama saolsun carraro 48 kadro üretmiş alttayken kullanırken zorlanıyordum şimdi kendi bisikletçime alta aldırdım spacerları daha rahat kullanmaya başladım daha az eğilmem gerekiyorKadronun size bir tık büyük olma durumu varsa eğer bu şekilde kurup vermiş olabilirler.
Şöyle ki gravel bisikleti zaten nispeten de olsa "eğilmek" için kullanıyoruz. Agresif sürmeniz gerekiyor.evet bir tık büyük kadro bana 46 kadro uygun ama saolsun carraro 48 kadro üretmiş alttayken kullanırken zorlanıyordum şimdi kendi bisikletçime alta aldırdım spacerları daha rahat kullanmaya başladım daha az eğilmem gerekiyor
Kadro boyunu baz almamak gerek markadan markaya değişebilir. Kişi ölçüleri de aynı şekilde. Aynı boya sahip iki kişiden birinin üst bedeni 4 cm uzunsa aynı kadro bisiklet aynı şekilde uyumlu denemiyor.Yan profilden birde ben atayım fotogidon boğazını ters çevirsem mi diye düşünüyorum
@Samet M. Sizin kadro kac
Merhaba arkadaşlar, kaza sonucu corelli goat bisikletimin ön yaprağı bir miktar yamuldu 😔 hafiften 8 çiziyor ve aktarıcıya sürtüp ses çıkartıyor. değiştirmem mi gerek yoksa düzeltme yolu var mıdır?
selam arkadaşlar, ikinci el (2018 model) triban 500 s kadro bisiklet alarak aranıza katıldım. Çoğunlukla asfaltta yol yapmak için ara sıra yol dışına çıkmak için uygun lastik arıyorum. uygun fiyatlı lastik önerir misiniz? başka gerekli şeyler önerebilirseniz sevinirim.
Onu bilmiyorum ama ben gravel i bırakmayı düşünüyorum daha önce böyle bir set yapmıştım kullanmasi da baya keyifliydi.Merhabalar
Shimano Rs 171 jant seti Carraro Gravel G2 ile uyumlu kullanılabilir mi?
(link)
İşe gidiş geliş için Gravel uygun mu. Bazen yollar yamalı falan olabiliyor ama genel olarak asfalt. Hem yokuş performansı için daha rahat olmasını istiyorum hem de gerektiğinde bagaj falan ekleyip rahat gidip gelmek için. Carraro G2 düşünüyorum.
Yıllardır Bianchi SLR 200 Yol bisikleti kullanıyorum. Jant setini falan değiştirmiştim, akıcılığını seviyorum yol bisikletinin. Acaba tekrar MTB'ye dönmüş gibi mi olurum. Aşırı fark ediyor mu standart jant ve standart lastikleriyle. Bir de elimdeki RS 11 jant setini buna uyarlayabilir miyim yoksa V fren ve disk fren jant seti farklı özelliklerde mi olmalı.
MTB kadar hantal olmaz ama yol bisikleti kadar hızlı da olmaz. Bende hem yol, hem de gravel var. Grael , Mercedes S-class konforu sağlıyor dersek, yol bisikleti de süper spor otomobil hızı sağlıyor ama konforu eksik.İşe gidiş geliş için Gravel uygun mu. Bazen yollar yamalı falan olabiliyor ama genel olarak asfalt. Hem yokuş performansı için daha rahat olmasını istiyorum hem de gerektiğinde bagaj falan ekleyip rahat gidip gelmek için. Carraro G2 düşünüyorum.
Yıllardır Bianchi SLR 200 Yol bisikleti kullanıyorum. Jant setini falan değiştirmiştim, akıcılığını seviyorum yol bisikletinin. Acaba tekrar MTB'ye dönmüş gibi mi olurum. Aşırı fark ediyor mu standart jant ve standart lastikleriyle. Bir de elimdeki RS 11 jant setini buna uyarlayabilir miyim yoksa V fren ve disk fren jant seti farklı özelliklerde mi olmalı.
Teşekkür ederim,Hayırlı olsun
Graveller arasında en beğendiğim vites aralığına sahip bisiklet . Her yola gelir.
Bu arada selesi orijinali mi?
Elde ise bir süredir binmiyorsanız zayıf kalmış olabilir arada bana da oluyor. Ayakta ise sele yüksekliği ya da kalin pozisyonu ile alakalı olabilir.geçen hafta bileklerimde ağrı oluştu. kadronun bana uygun olduğunu düşünüyorum. muhtemelen tutuşumdan kaynaklı oldu ağrılar ama ara sıra oluyor sadece geçen hafta biraz fazla oldu ve ara verdim 5-6 gün. sizce tutuşta gidonda vs. de bi sorun var mı?
dirseklerimi galiba biraz az kırdım bu fotolarda duvara yaslandığım için birazda
Gidonu yere paralel gibi gördüm ama değilse o da yapabilir.geçen hafta bileklerimde ağrı oluştu. kadronun bana uygun olduğunu düşünüyorum. muhtemelen tutuşumdan kaynaklı oldu ağrılar ama ara sıra oluyor sadece geçen hafta biraz fazla oldu ve ara verdim 5-6 gün. sizce tutuşta gidonda vs. de bi sorun var mı?
dirseklerimi galiba biraz az kırdım bu fotolarda duvara yaslandığım için birazda