Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

Yavaş yavaş Gravel'ım yükleniyor. Hatta yavaştan da baya hızlı ama kendimi bir anda salmak da istemiyorum. Ama marka model de bakmıyor değilim. TCR ımı elden çıkarmadan başarabilsem keşke.

Scudo
Gravel ile bikepacking şeklinde kamplı tur yapan varmı? Kullanılan çantalar, malzemeler vs fikir açısından fotoğraf atabilirsiniz.

Pinterest de yardımcı

Olabilir
Aslında şöyle, zaten yurt dışında birçok örnek görüyorum da oradaki bir çok çantanın Türkiye'de satışı yok. Hem memnuniyet hem kullanışlılık açısından ulaşılabilirlik anlamında.. Türkiye'de satılan gravel bisiklet ve ekipman çeşidi sınırlı sonuçta.

• Beğen
Tepkiler: Kerem Atalar
Aslında şöyle, zaten yurt dışında birçok örnek görüyorum da oradaki bir çok çantanın Türkiye'de satışı yok. Hem memnuniyet hem kullanışlılık açısından ulaşılabilirlik anlamında.. Türkiye'de satılan gravel bisiklet ve ekipman çeşidi sınırlı sonuçta.
Siz kendinize özgün bir profil belirleyin önce. Ne sıklıkta ne kadar evden uzak kalacak şekilde tur yapacaksınız, bu soruların cevabına göre de ihtiyacınız şekillenenilir. Belki bir sırt çantası ve bi uzun bagaj çantası işinizi görecek

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
Siz kendinize özgün bir profil belirleyin önce. Ne sıklıkta ne kadar evden uzak kalacak şekilde tur yapacaksınız, bu soruların cevabına göre de ihtiyacınız şekillenenilir. Belki bir sırt çantası ve bi uzun bagaj çantası işinizi görecek
Böyle bir halden bikepackinge geçmek biraz zorlayıcı olacak 😁
Screenshot_2025-11-26-13-32-56-080_com.miui.gallery-edit.jpg

Aslında mesela gidonda çanta varken çadırı nerede taşıyabiliriz?
Yine gidonda. Üst çantanın hemen alt tarafında olabilir. Bununla ilgili çok setup var. Coşkun Keskiner isminde bir arkadaş var Nepal'e süren. Onun bisikletine bakabilirsiniz.

• Beğen
tüm çantalar Sem Çantadan
tur hali.jpg

• Beğen
Pack2ride sitesine girip bakabilirsiniz. Uygun fiyatli ve gerçekten sağlamlar. Daha teknik birseyler ariyorsaniz ortlieb gravel serisi çantalara bakin. Bunlar türkiyede bulabileceginiz en basit seçenekler. Yurdisinda çesit bol.
Aslında mesela gidonda çanta varken çadırı nerede taşıyabiliriz?
gidon cantasinin üstüne kementler ile bağlayarak. Gidon cantalarinda bunun icin yerler mevcut.

• Beğen
Çantalardan memnun musunuz? Büyük boy gidon çantalarıyla kadro çantasını almayı düşünüyorum da.
şimdilik bir sorun yaşatmadılar fakat biz en büyük değil bir küçük boy olanı kullanıyoruz

Geri