Ricochet
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.543
- İsim
- Emre
- Başlangıç
- 2020—21
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
size atmıştım ben, linkleri de iletmiştimGravel ile bikepacking şeklinde kamplı tur yapan varmı? Kullanılan çantalar, malzemeler vs fikir açısından fotoğraf atabilirsiniz.
Evet hocam. Farklı tür ve kombinasyonlar görmek de iyi olur.size atmıştım ben, linkleri de iletmiştim![]()
OlabilirEvet hocam. Farklı tür ve kombinasyonlar görmek de iyi olur.
Aslında şöyle, zaten yurt dışında birçok örnek görüyorum da oradaki bir çok çantanın Türkiye'de satışı yok. Hem memnuniyet hem kullanışlılık açısından ulaşılabilirlik anlamında.. Türkiye'de satılan gravel bisiklet ve ekipman çeşidi sınırlı sonuçta.Pinterest de yardımcı
Olabilir
Siz kendinize özgün bir profil belirleyin önce. Ne sıklıkta ne kadar evden uzak kalacak şekilde tur yapacaksınız, bu soruların cevabına göre de ihtiyacınız şekillenenilir. Belki bir sırt çantası ve bi uzun bagaj çantası işinizi görecekAslında şöyle, zaten yurt dışında birçok örnek görüyorum da oradaki bir çok çantanın Türkiye'de satışı yok. Hem memnuniyet hem kullanışlılık açısından ulaşılabilirlik anlamında.. Türkiye'de satılan gravel bisiklet ve ekipman çeşidi sınırlı sonuçta.
Aslında mesela gidonda çanta varken çadırı nerede taşıyabiliriz?Marka önerisi istersrniz Pack2ride, Ortlieb, Topeak diyebilirim.
Yine gidonda. Üst çantanın hemen alt tarafında olabilir. Bununla ilgili çok setup var. Coşkun Keskiner isminde bir arkadaş var Nepal'e süren. Onun bisikletine bakabilirsiniz.Aslında mesela gidonda çanta varken çadırı nerede taşıyabiliriz?
Çantalardan memnun musunuz? Büyük boy gidon çantalarıyla kadro çantasını almayı düşünüyorum da.tüm çantalar Sem Çantadan
331094 dosyayı görüntüle
Pack2ride sitesine girip bakabilirsiniz. Uygun fiyatli ve gerçekten sağlamlar. Daha teknik birseyler ariyorsaniz ortlieb gravel serisi çantalara bakin. Bunlar türkiyede bulabileceginiz en basit seçenekler. Yurdisinda çesit bol.Aslında şöyle, zaten yurt dışında birçok örnek görüyorum da oradaki bir çok çantanın Türkiye'de satışı yok. Hem memnuniyet hem kullanışlılık açısından ulaşılabilirlik anlamında.. Türkiye'de satılan gravel bisiklet ve ekipman çeşidi sınırlı sonuçta.
gidon cantasinin üstüne kementler ile bağlayarak. Gidon cantalarinda bunun icin yerler mevcut.Aslında mesela gidonda çanta varken çadırı nerede taşıyabiliriz?
şimdilik bir sorun yaşatmadılar fakat biz en büyük değil bir küçük boy olanı kullanıyoruzÇantalardan memnun musunuz? Büyük boy gidon çantalarıyla kadro çantasını almayı düşünüyorum da.