Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

@Ziya On Road
ziya bey kardeşim ben baktım paylaştığım günün fotoğrafını beğenmemişsin :) tat kuzey amerika topraklarını baştan aşağıya geçen bir sürüştür .günün fotoğrafında paylaştığım görseldeki bisiklet specialized awol dur. awol aslında advanture denilen modeldir üzerinde tiagra set vardır.sonraları diverge diye bir model daha çıkardılar185907 dosyayı görüntüle185908 dosyayı görüntüle185910 dosyayı görüntülebu model diverge . gravel sınıfında

Scudo
@ippon

Fotoğrafı görünce heyecanlanıp beğenmeden yazmışım :koptum: Fakat fotoğraftaki bisiklet Specialized Awol değil. Awol'ün tüm modellerinde arka kaliper üçgen içindedir. İlgili görsele dikkatlice bakarsanız arka kaliper üçgen dışında. Diverge ise çok çok sevdiğim bir modeldir.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Afyon35
Awol kullanım olarak gayet tur bisikletine yakın ağır ve hantal bir makina. Zaten üstünde bagajla geliyordu bir ara standart olarak

185928 dosyayı görüntüleşimdi bizim ziya bey kardeşimle anlaşamadığımız nokta şu : bu sequoia modeli gravel . cro-mo gövde karbon fork,38 t aynakol ,11/42 ruble,lastik kalınlığı 38 mm, maşada delikler mevcut taşıyıcı için,.sram apex grup set filan falan. diyor ki ziya bey kardeşim adventure bisiklet gravel bisiklete göre yavaşmış . benim adventure'de 28/42 aynakol, 11/36 ruble ,700x40 mm lastik ölçüsü mevcut. şimdi iki bisikleti 90 kadansta sürersek hangisi hızlı gider ziya bey kardeşim bunu hesaplayabilir mi? eğer bu örnekte sequoia 920'den hızlıdır sonucu çıkarsa ben ziya bey kardeşimin gravel hızlıdır tezini kabul edeceğim ve konuya bir daha yazmayacağım.

@Ziya On Road
yav bu çocuk çok şey biliyo valla. iyi ki aramızda ;):harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Şeffaf
Tourneyli olanı 1300 TL, clarisli olanı 2500 TL ye bıraktı Kron bayisi sevdiğim bir kardeşim

@slckats
Vallahi güzel haber

@Şeffaf
Hanımı ikna edersem alacağım.

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
@slckats
Yahu o kolay onun da taktiği var. Ne demiş alimler? Erkek kadın ile, Kadın altın ile, altın ateş ile terbiye edilir / geliştirilir / öyle bir şey edilir işte :) bisikleti almadan önce bir gün kolye, bir gün çiçek, bir kaç gün ev işi bulaşık gibi. Altın kolyeyi son gün vereceksin ama. İncd bir bileklik olur. 300 350 liralık. Hani şu ucunda nazar boncuğu filan olanlardan

@Şeffaf
Bisikletimi satılığa çıkarıyorum. Yapacak birşey yok. O Adanalı öyle şeylere kanmaz :)

@Ziya On Road
Haci bu forumda guzel bir gravel sahibi olmasi gereken ilk insan bence sensin. Fitnessle gravelde bi yere kadar hehe

@mariokaldato
Koldato bey kardeşim zaten Ziya bey kardeşimizin graveli var ve hızlı tur yapabiliyor .

Gravel müdavimlerine bir sorum olacak. Kullanılan Dropbar genişliği ortalama nedir? Yarış gidonları Gravel için kısa olsa gerek.

@ippon
Gravel dedigimiz bir fitness bisiklet oldugundan dedim.safkan degil o merida

@mariokaldato ben de çakma bir gravel alacağım abi galiba. :)

@Alp Tigin Tengrikut
O Zaman bu soruyu gravel müdavimleri cevaplasın ?

@mariokaldato
Ben sizin kadar anlasam zaten alim olurdum

Şimdi örneğin 42 cm Bontrager yol gidonu var hafif arazide bu sorun olur diye düşünüyorum haksız mıyım?

@ippon
Yok.estafurullah hic anlamam ...Hazetmiyorum bu gravel modasindan ,zaten millet olmayan kavramlar uzerinden gravele bir anlam yukleme pesinde :D

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@mariokaldato
Bak biz orta yaş sendromunda olanlar aynı düşünüyoruz ? gençler hızlı tabi?

Geri