Gravel denen sey zaten 80 lerde vardi ...Hatta gidonlarindaki dişa kivrimlar dahi o yillardan gelme. . .Hatta ve hatta daha cilgin olan bir gidon modelinde droplarin yanlarinda bildigin mtb gdon tutamaclari dahi var; al sana fkrin krali
@mariokaldato
O tip gidon kullananlara ağır roman deniliyor bizim çocuklar gibi takıntıları yok. Donla atletle sadece bisiklet sürüyorlar şimdiki gibi yok sen tayt giymedin Yok sen goratex giymedin Yok sen rapha şapka takmadın yok vırrık yok cırrık yok ?
Ben sabah Zonguldak’a gidiyorum bişey diyonuz mu? Ziya bey kardeşim sen örnekteki iki bisikleti hesapla kitapla istediğin zaman cevap verebilirsin ben yatıyorum haydi iyi geceler ?
Gravel tadı versin vermesin benim Fx'e Drop takacağım. Maliyettir, akı b.kunu kurtarmazdır vs. gibisinden gelecek eleştri okları da umrumda değil Üzerinden çıkan 50.000 kmyi devirmiş ortaya karışık mutant Tourney-Altus-Acera grup(?) setimi de Shimano müzesine bağışlayacağım
ben de speeder 200'ü drop bar'a çevireceğim bahar-yaz gelmeden evvel. benzer bisikletler. Süreci paylaşırsanız memnun olurum.
Gerçi bendeki disk frenli olduğundan biraz daha meşakkatli ama olsun. (TRP HY/RD kullanan var mı?)