Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

@Alp Tigin Tengrikut
Yok ya ne sorun olcak baskan rahat ol ama senin boy uzun.belki 44 cm daha iyi gelebilir omuzlardan dolayi

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Scudo
Şimdi tekli aynakol 38 t , ruble 11/42 gravel , 42/28 aynakol ve 11/36 ruble advantureden aynı kadansta hızlı mıdır değil midir?

Gravel denen sey zaten 80 lerde vardi ...Hatta gidonlarindaki dişa kivrimlar dahi o yillardan gelme. . .Hatta ve hatta daha cilgin olan bir gidon modelinde droplarin yanlarinda bildigin mtb gdon tutamaclari dahi var; al sana fkrin krali

185945buyrun 80 lerden bir tasarim

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci ve Ozicu
@mariokaldato
O tip gidon kullananlara ağır roman deniliyor bizim çocuklar gibi takıntıları yok. Donla atletle sadece bisiklet sürüyorlar şimdiki gibi yok sen tayt giymedin Yok sen goratex giymedin Yok sen rapha şapka takmadın yok vırrık yok cırrık yok ?

@ippon
:D :D kah kah kah

185949 dosyayı görüntüle

Ben sabah Zonguldak’a gidiyorum bişey diyonuz mu? Ziya bey kardeşim sen örnekteki iki bisikleti hesapla kitapla istediğin zaman cevap verebilirsin ben yatıyorum haydi iyi geceler ?

Gravel tadı versin vermesin benim Fx'e Drop takacağım. Maliyettir, akı b.kunu kurtarmazdır vs. gibisinden gelecek eleştri okları da umrumda değil :) Üzerinden çıkan 50.000 kmyi devirmiş ortaya karışık mutant Tourney-Altus-Acera grup(?) setimi de Shimano müzesine bağışlayacağım :)

image.jpg

@Alp Tigin Tengrikut
Dostum seni ne mutlu ediyorsa öyle yap altı üstü bisiklet iki tekeri bir gidonu var . Bak uykumu kaçırmayın yolum uzun ?

@ippon

Ben çalıştım ve rüzgara karşı pedallayarak eve dönüyorum :) mevzu iki teker bir gidonsa o halde Trek 920 değil Canello olsun ;) İyi yolculuklar.

image.jpg

@ippon

Seni çok iyi anlıyorum..Emek sarfedip elde edilen herşey kıymetlidir. Benim de kıymetlim bu..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Alp Tigin Tengrikut
Senin alet dropbarli enfes olur candan .Musait zaten yapanlarda var

@slckats
Modelin adı ne peki? İnternette bulamıyorum

@Alp Tigin Tengrikut

ben de speeder 200'ü drop bar'a çevireceğim bahar-yaz gelmeden evvel. benzer bisikletler. Süreci paylaşırsanız memnun olurum.
Gerçi bendeki disk frenli olduğundan biraz daha meşakkatli ama olsun. (TRP HY/RD kullanan var mı?)

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@Şeffaf
Screenshot_20190119-151008.pngBu Tourneyli olan

Bu da Clarisli olan

Dosyalar

• Screenshot_20190119-151206.png
    Screenshot_20190119-151206.png
    128,9 KB · Okunma: 33
@slckats
Yok yani bunları ben de gördüm de, isimleri ccr diye başlıyor ya hani. Bunlar cyclocross mudur, gravel başka mıdır acaba dedim.

@Şeffaf
Buna camurluk ve bagaj takip enfes bir dede bisikleti yapabilirsin kanka :D

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
@mariokaldato
Hastasıyız dedeeee ???

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ama bunlar giravel miravel degil uzgunum bildiğin saykilkros bunlar gencler

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
Geri