Scudo Sports

Gran fondo yarışlarından alınan ücretler

Gran fondo yarışlarında alınan ücretler makulmü ?

• Toplam katılım
    160
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@a.valverde

Hahha.. Neden?

Organizasyon (Web sitesi, online kayıt, tasarımlar, üretimler, araçlar, personeller vs.)
- Yarış kiti (Sırt numaraları, yarış rehberi, zamanlama çipi / kadro numarası, bırakma çantası vs.)
- İstasyonlarda sunulan yiyecek, içecek ve sağlık imkanları
- Zaman tutma hizmeti
- Finiş sonrası kumanya
- Yarışı bırakmak isteyen sporcular için süpürge otobüsleri hizmeti
- Yol güvenliğini sağlayan motorize ekip giderleri
- Hakem giderleri
- Ambulanslar ve sağlık personelleri giderleri
- Yarışı zaman limitleri içinde bitiren katılımcılara "bitirme madalyası"
- Kategorilerinde dereceye giren sporculara podyum madalyaları
- Her bir katılımcı için Bisiklet Federasyonu’na ödenen özel yarış ücreti
- Fotoğrafçı ücretleri
- Yarış sonrası sunulan masaj hizmeti
- Tişört
- KDV

Idda sahibi felan değilim ben sadece öneride bulunurum kısa 100 uzun 150 olur ise yukardaki maliyetlere hangi kalemler eksik olur bi yarış için gerekli kalemler kalmak şartı ile konu ile ilgili mesaj atilirsa iyi olacak

@Kudret Kurtcebe

Kudret bey,

Belki de son derece anlamlı bir karşı duruşu, maalesef yine son derece problemli retoriklerle sulandırdığınızın gerçekten farkında değil misiniz? Buradaki sorularınızın veya anketinizin hiç bir pratik karşılığı olmadığını anlamıyor musunuz? Yazdığınız 36 bin mesajın veya kazandığınız 2 kürsünün size forumda her önüne gelene kabadayılık yapma hakkını mı verdiğini düşünüyorsunuz gerçekten? Bu forumun ağabeyi olacakken, mafyavari maço tavırlarınızın bunun önünde en büyük engel olduğunu göremiyor musunuz?

İnanın artık üzülmeye başladım sizin için...

Umuyorum hesabınız hacklenmiştir de, bu okuduklarımız şakacı birinin kekremsi bir anısı olarak kalır hafızalarımızda...

@uslsy daha cok mesaj gelecek ve sonucta siz de hepimiz gibi engelleneceksiniz :) "herkes sonunda banlanacaktir."

• Beğen
Tepkiler: Cyanide
@a.valverde

Hahhaa.. Ya komiğime gidiyor. Kalemler çıkartılmış ama bunların taban fiyatı elde olmadan iddiada bulunuluyor. Neye göre çok, hiçbir elle tutulur heap yok. Ve düzenleyen özel sektör. Kalemlerin içinde kâr kalemi yok. Adamlar hayır kurumu ya. :koptum:

@Kudret Kurtcebe

Yok, sizinle farklı frekanslardayız hocam...

@uslsy

Ya arkadaşım sen aynen yanlış anlıyorsun ,ne iddasi yukarda argeus un verdiği giderler ,şirket açık olacak bunlara ne kadar gidiyor biz bilmiyoruz sen biliyorsan cevap ver

@Kudret Kurtcebe

Kudret bey, ben de diyorum ki; Siz bu ücretler çok diyorsunuz değil mi? Peki diyorum. Madem çok olduğunu düşünüyorsunuz, bunu hangi hesaba göre söylüyorsunuz ve en önemlisi elinizdeki listede neden firmanın kâr kalemi yok?

@Kudret Kurtcebe Sana ne yahu, sana ne?

Not: Sadece bir süreliğine engelini kaldırdım kim kimi engellemiş bil diye!

@uslsy ozel sektor karari ve yerden goge haklisiniz , ayrica , bu forumda , ucretsiz duzenlenen 2018 Edirne Bisiklet Yarisi/Etkinligi icin , olusan ufak da olsa eksiklikleer nedeniyle neler soylendigini ve bir cok videolar yayinlandigini ve organizator dostlarin sayfalarca elestirildigini de eminim hatirliyorsunuzdur. :)

• Beğen
Tepkiler: justbasicfacts
@Kudret Kurtcebe

Tamam. Lütfen çok olduğunu iddia ettiğiniz için hesabınızı koyun ortaya. Görelim bakalım neymiş taban rakam. Risk ve kâr faktörlerini katacağınıza da eminim gerçekçi olmak adına. Siz bu hesabı yapmadan açtığınız bu ve benzer konuların bence hiçbir gerçekçiliği yok.

Önce hesap gelir. Sonra itiraz edilir. Ortada hesap yok itiraz var. Yok öyle somonlu suşi.

Yaptığınız hesabı görünce belki biz de size hak verip sizinle kaldıracağız kazanları.

Gerçekçi yaklaşım için önce risk ve kâr rakamlarını da içeren gerçekçi bir hesap gerekir.

@Kudret Kurtcebe

Abi firmanın temsilcileriyle tartışma yürütmenin âlemi yok. Firma tutmuş dört kişiyi, salmış üstüne, yıkın Kudret'i, rantımıza engel oluyor diye. Durum budur. Kendi adı soyadı ile yazmayan kimseye cevap yazmayacaksın abi. Boşuna "gölge boksu" yapıp duruyoruz. Adamların attığı ilk mesaj saati ile son mesaj saatine bak, neredeyse sabahtan beri aralıksız foruma yazı cevap yetiştirmişler. Görevli bunlar görevli!!!

Ayrıca açıkça söylüyor zaten "kâr" için yapılıyor diye. Bunu hepsi kabul etmiş. Firma kâr ediyor diyor hepsi de. E o zaman nedir bu "Biz bisiklet sporunu geliştirmek için organizasyon yapıyoruz!" teraneleri. 3 yıldır yapılıyor gran fondolar! Ne değişti, ne gelişti bisiklet sporunda? Turizm firması ölü sezonu değerlendirmek için bisiklet yarışı yapıyor. Ha Side'den tatil almışsın, ha gran fondolar satın almışsın, aynı şey! Şirketin adamlarına cevap yazmaya gerek yok! Toplanmışlar, saldırıp duruyorlar. Hele bi yukarıdaki sorulara yanıt verin? Gran fondolar bisiklet sporunda neyi geliştirdi? Demagojiyi laf salatasını bırakın!

Birileri emretmiş çökün şunlara diye. Sabahtan beri üşüşmüşler Kudret abinin üzerine. Ayıp be!

@Ali Kılıç 35.5

Saygısızlığın lüzumu yok. Firma ile alakam bile yok. Burada düzeyli bir tartışma yaşanıyor. Gerçek olmayan şeyler yazmayın lütfen ki burada bir sonuç elde edilsin.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri