Scudo Sports

Gran fondo yarışlarından alınan ücretler

Gran fondo yarışlarında alınan ücretler makulmü ?

• Toplam katılım
    160
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Saldırın saldırın!
Koro ve solo hâlde saldırın.
Kimliğinizin ve kişiliğinizin en karanlık noktalarını ortaya koyacak biçimde saldırın.

@Kudret Kurtcebe

Abi büyük saygısızlık. Şurada firma bazında bile konuşmuyorum sabahtan beri. Asılsız böyle suçlayıcı yaklaşımlar. Bu konuya zarar verir. Ben de isterim fiyat düşsün. Sadece gerçekçi bir noktaya çekmeye çalışıyoruz olayı.

Kendi adı ve soyadı ile yorum yazmayan kimseyi muhatap almam. Yoksunuz siz! Beyefendi adamlar kendi adından utanmaz. Varsa bir eleştiriniz, kendi adınızla yazın foruma. Sanal kimliğin arkasına saklanıp insanlara hakaret etmeyin.

@Ali Kılıç 35.5

Siz ne hakla bu sekilde bir mesaj yazarsiniz ? kim kimin adami elinizde varsa bir belge yada bilgi aciklayiniz ? Bir tartisma konusunu bu sekilde irdelemeniz takdire sayan gercekten.
Sizin gibi , uzun zamandir bu foruma katilan bir kisinin , kisileri halen tanimadan , bu denli yanlis ongoruleri beni cok uzdu.

Kardeşim sen hele bi adını soyadını ver foruma sonra konuşalım her şeyi.
Bir de sabahtan beri nasıl aralıksız yazabiliyorsun onu açıkla.

@Ali Kılıç 35.5

Benim adım da soyadım da var profilimde. Ömer Uslusoy, Yaş 37, Travma Terapistiyim, özel bir aile danışmanlık merkezim var. Bahsettiğiniz gibi bir alakam yok. Şahsım ile ilgili bir kere daha asılsız bir suçlama yazmayınız!

@uslsy
Şimdi oldu. Kiminle konuştuğumuzu bilelim.
Sizin firma temsilcisi olmadığınız anlaşıldı.
Sıra diğer takma isimle yazan arkadaşlarda.
Haydi bakalım. Beyler siz kimsiniz? Biz kiminle muhatap oluyoruz.

Ömrümde hiç olmadığım kadar sakinim şu anda.

Bence konu üzerine görüş bilirsek daha faydalı olacak. Kişiler üzerine gitmeyelim. Sonuçta insanlarin yorumlarını, yönelimlerini öğrenmek için hem sahada hem sanalda deli gibi çalışmalar yapılıyor. En aykırı yorumlar bile eğer kişinin kendi gerçeğinden kaynaklanıyorsa oldukça faydalı olacaktır. En azından buradaki kişilerin yaklaşımı ortaya çıkacak. Yorum yapanların da bayağı bir asfalt eskittiklerini gozonune alarak yaklaşalım.
Yeterki kisisellestirmeyelim. Sağlıcakla pedallayın.

Sadece kimlerle konuştuğumu bilmek istiyorum.

@Ali Kılıç 35.5

Seni ilgilendirdiği için değil sabahtan beri tartıştığım adamın hakkımda yanlış düşünmesini istemediğim için ona saygımdan yazdım bunu. Haberin olsun!

Patronum kısaca. Oturduğum yerden ayağımı uzattım yazıyorum mesajları. Boşum bütün gün. İşim gücüm bu. ;)

@Çağdaş78

Arkadaş sen kimsin diyor, profilde strava linki var, ad soyad var, instagram linki var. Polis ilan etmiş kendini. HEr ne kadar Kudret abiye bu postta karşı olsamda adama saygım var. TEcrübesi, hayata karşı duruşu saygım büyük. Sadece bu yüzden cevap verdim.

organizatör şirketlerin hesapları mı inceleniyor bu başlık altında, yoksa gran fondoların maliyet analizi mi yapılıyor?

maliyet kalemleri belliyse, neden başlık sahibi eline telefonunu alıp ilgili kişi ve kurumları arayarak bir maliyet hesabı yapmıyor?

bir arkadaşımız gran fondoya katılmak için cebinden ne kadar para çıkacağını hesaplamıştı bu başlık altında ve bu bütçede yarış kayıt ücreti yüzde yirmiyi bile bulmuyordu: 1160 liralık harcamada yarış ücreti 160 lira. yarış bedava bile olsa çok ciddi paralar harcamak gerekiyor bu yarışlara katılmak için. ulaşım konaklama yeme içme giyim kuşam... bütün bunların yanında yarış ücreti mi hakikaten asıl mesele?

bence yarışları konuşmak istiyorsak, meseleyi ücrete indirgemeyip, yarışın organizasyonunun kimler tarafından ve nasıl bir anlayışla yapılacağını gündeme getirmeliyiz. yüzlerce kilometre ötelerdeki üç beş yarışa katılmanın maliyetiyle cebelleşmenin sonu yok hakikaten. belli ki dar gelirlilerin ve gariban gençlerin bu yarışlara katılma şansı yok, bulundukları şehirde yapılmadığı sürece.

sorun yarışın ücretinde değil, ülkenin spor politikasının değişimini de amaçlayan katılımcı bir bakış açısının bisikletliler arasında kendine muhatap bulamayışında.

Yok abi. Dedektiflik falan amacım değil. Sadece bu forumda adı sanı belki olmayan adamların ithamlarıyla muhatap olmaktan sıkıldım. 5 kişi sabahtan beri 4 safa cevap yazmışlar. Salı günü işi gücü olmayan kim yazabilir bu kadar. Eve daha yeni geldim. 9 saat çalıştım. Foruma gireyim, bir bakayım dedim. İzlediğim konuda 6 sayfa yazı yazılmış. Koro halinde saldırılmış, doğal olarak salı günü işi gücü olmayan kim yazabilir nu kadar şeyi. 2 tane mesaj yazan ve bizim düşüncelerimizim aleyhinde kendi adı soyadı ile beyefendi gibi kimliğini ortaya koyarak yazan arkadaşlara tek bir kelime cevap yazmadım. Çünkü onlar efendi efendi karşıt goruslerini ortaya koymuşlar. Onlara saygım sonsuz. Ama takma isimle yazan 5 kişi vermiş veriştirmiş. Şimdi bu durumda ben nasıl düsünmeliydim. Firma görevlisi olmayan adam word belgesinde 5 sayfa tutacak mesajı aralıksız nasıl yazmış olabilir?

Neyse konuya dönelim arkadaşlar
16 kalem gideri netten veren argeus şirketi açık olur ise eyvallah yani bu 16 kalem giderin maliyeti nedir ana sorum budur konunun amacida budur

@bisikletgundemi

16 kalem hakkında bilginiz varsa yazın maliyet nedir konunun amacı hem bu hemde fiatlar ,bütün yollar romaya çıkar ,anlayacagiz o vakit uzun neden 210 oldu kısa 160 oldu

@Ali Kılıç 35.5

Yok yok senin yazılarını seviyorum ,,,takip ediyorum ,,,,

@bisikletgundemi

Hocam ben cep kullanmam ,,,,ha ha sizin isminiz nedir ?

@Ali Kılıç 35.5
Kimlerle konuştuğunu bilsen ne değişecek sevgili 3,5?
Ayrıca profillerin altında adım(ız) yazıyor, yazmadığını farz edelim adım ali soyadım veli?
Ne iş yapıyoruz dersen onu da yazalım, kıymetli ağabeyim Ömer yazmış saygısızlık etmemek adına bende yazmış olayım. THY'de memurum Adım Celal yaş 30. Ayrıca bulunduğun ilde Ülkü yarış pistinde 4 sene 600C 600A 1000C de pistte koşturdum. Daha detaylı bilgiler edinmek istersen görüşelim ;)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri