Scudo Sports

Gran fondo yarışlarından alınan ücretler

Gran fondo yarışlarında alınan ücretler makulmü ?

• Toplam katılım
    160
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Kudret Kurtcebe

Birkaç ilde yarış çalışması yapan gruplar var.
İzmir'de var, Ankara'nın var.
Umarım başarılı olurlar.

@Ali Kılıç 35.5

Sayın Erol küçükbakırciya bugün özelden gönderdim
Federasyonun biz amatör bisiklet yarışcîları için yarışlar düzenlemesini istedim,bakalım cevap verecekmı diğer mesajlarima cevap verdi ,,,

@Ali Kılıç 35.5

Çoğalmalı ,,,,,

@Ali Kılıç 35.5

Yav istanbul fakir ,bisikletliler derneği varda ,yarış düzenlemedi

@Ali Kılıç 35.5

Ali aslında konu oylama idi biliyorsun en başta evetse neden evet hayırsa neden hayır dedim ,valla cevap veren arkadaşlara bi eyvallah çekeyim ,konu bazen hararetlendi isede genede yumuşak bir zemine oturdu,tabi bizler güçlü değiliz,yani güçlü stk 'lara üye değiliz hakkını arayacak bir kitle olmalı yanlız asla yanlış anlaşılmasin ,gandi direnişini hep sevmiştim yani pasif direnişi şiddet yok ,
Vandalizm yok,

Serbest piyasaya asla lafim olmaz ali ,ama denetimsiz bir serbest piyasada her türlü nane olur ,bu ülkede eksik olanda denetimsizlik,
Para veriyor isem nereye gittiğini bilecem herkes böyle düşünür ise eyvallah bu tip organizasyonlarda zihinlerin bulanmaması için sponsorleri denetleyen bir kurumun olması ve onlarında bizi bu gibi forumlarda aydınlatması sorunu çözer

Eskişehir'de gran fondo için çok uygun. Büyük şehirlere yakınlığı, ulaşım çeşitliliği, belediyesi, konaklama imkanları, sponsor olabilecek büyük şirketleri, rotaları vs. Ama olayı tetikleyecek biri yok. Kendi adıma nere başvurulur, kime danışılır bilmiyorum. Bisiklet temsilciliği zaten fiyasko, yol bisikleti düşmanı. Eti sarı bisiklet kapsamında çok güzel olacağını düşünüyorum, proje kordinatörünün mail adresini bulabilsem en azından gran fondo için düşüncelerimi paylaşacağım, belkide sıcak bakarlar.

@uslsy

Bu tartışmanın yeni bir girişime vesile olması da iyi bir gelişme. Yapılırsa geleceğim, katılacağım ve kusurları hakkında da tek satır yazmayacağım.

@Ziya On Road

Sizinki yine iyi. En azından bisiklete biniyor. Öyle düşün.

Bizimkisi (Çorum) bisiklete binmiyor ama temsilcilik yapıyor. İşte etkinlikten etkinliğe 10 km falan sürüyor. Bu işler böyle. Yapacak bir şey yok.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri