site çökmüşmü ben giremedimde bir türlü
bu arada uzunda da kısada da çok sağlam bisikletçiler var uçup gidecekler stravadan çoğunu takip ediyorum. foruma pek yazmıyorlar ben amatör yarış sanmıştım da katılanların bir çoğu önceden çok yarışa girdiler bu yakınlarda
maksat yarışmak değil köprüden bisikletle geçtik deriz soran olursa
@anıl şentürkk
''Soz konusu sirket, Argeus, Tour of Turkey'i yillarca organize etmis, bugunku seviyesine gelmesine buyuk katki saglamis, bisiklet yarisi organizasyonu konusunda memleketin en iyisi. Bu da sanirim ustalik eseri oluyor''
''O kadar yolu kapattıracak babayiğit çıktı mı En sonunda. Bakanlık değil Cumhurbaşkanlığı forsu lazım bana göre. Bursa tarafı yol ve otobanları, köprüyü saymıyorum ( çünkü köprünün reklamı oluyor, işletmeci destek olabilir) fakat iş İstanbul tarafına geçince zorlaşıyor. Dilovası - Kurtköy kavşağı arası bir şerit bile olsa otoban kapatma, mevcut araçların gişe giriş çıkışlarını yönlendirme, daha sonrasında e5te bir sektör ve sahil yolu. Gerçekten çok iş düşüyor organizasyona. İki çatlak bisikletçi bireysel olarak bu turu yapabilir Fakat böyle bir topluluğu bu yollardan geçirmek gerçekten iş. Umarım yapılır , ben yazıldım bekliyorum. Amatör bisikletçilik için çok büyük bir organizasyon olmuş.''
yukardaki bir kaç yoruma bakınca bende gerçek olduğuna inandım
gerçekten gerçek olamayacak kadar büyük bir organizasyon. hadi bursada bir şeridi kapatırsınızda istanbulda otoban kapatmak büyük başarı