Scudo Sports

Gran Fondo Marmara

eğer lisans şart değilse katılmak istiyorum. bi şekilde maksimum süreyi aşmadan bitiririm sanırım. 60 km günlük yaptığımız mesafe. 140 km de çok geride kalırım diye es geçicem.

walla bu yarışa çok heves ettim. yol bisikletimi de yeni almışım katılırsam süper olur. maksat katılmak olsun. deneyim olsun.

Scudo
istanbuldan katılmak isteyenlerle ortak bir çözüm bulabilir miyiz ? (ulaşım için)

yarışın twitter sayfası sanki köprü reklamı için kurulmuş , her neyse gayet güzel bir organizasyona benziyor umarım bir sorun çıkmaz.

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
site çökmüşmü ben giremedimde bir türlü

bu arada uzunda da kısada da çok sağlam bisikletçiler var uçup gidecekler stravadan çoğunu takip ediyorum. foruma pek yazmıyorlar ben amatör yarış sanmıştım da katılanların bir çoğu önceden çok yarışa girdiler bu yakınlarda

maksat yarışmak değil köprüden bisikletle geçtik deriz soran olursa :cool:

@anıl şentürkk

''Soz konusu sirket, Argeus, Tour of Turkey'i yillarca organize etmis, bugunku seviyesine gelmesine buyuk katki saglamis, bisiklet yarisi organizasyonu konusunda memleketin en iyisi. Bu da sanirim ustalik eseri oluyor''

''O kadar yolu kapattıracak babayiğit çıktı mı En sonunda. Bakanlık değil Cumhurbaşkanlığı forsu lazım bana göre. Bursa tarafı yol ve otobanları, köprüyü saymıyorum ( çünkü köprünün reklamı oluyor, işletmeci destek olabilir) fakat iş İstanbul tarafına geçince zorlaşıyor. Dilovası - Kurtköy kavşağı arası bir şerit bile olsa otoban kapatma, mevcut araçların gişe giriş çıkışlarını yönlendirme, daha sonrasında e5te bir sektör ve sahil yolu. Gerçekten çok iş düşüyor organizasyona. İki çatlak bisikletçi bireysel olarak bu turu yapabilir Fakat böyle bir topluluğu bu yollardan geçirmek gerçekten iş. Umarım yapılır , ben yazıldım bekliyorum. Amatör bisikletçilik için çok büyük bir organizasyon olmuş.''

yukardaki bir kaç yoruma bakınca bende gerçek olduğuna inandım

gerçekten gerçek olamayacak kadar büyük bir organizasyon. hadi bursada bir şeridi kapatırsınızda istanbulda otoban kapatmak büyük başarı

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
55 yaş üstü 4 kişi varız ben abbas aynen dikilirim 08.00 altınovada 42 km pedal üstüne 60 km tepeceğiz ,102 km .ya birinci olurum ya da ikinci,yada üçüncü,veya dördüncü

55 yaş üstü
İbrahim Yenikalaycı
Mete Taşkın
Şükrü İzmirlioğlu

bence katılan sayısı artacakdır 1000 kişi kontenjan var kısa ve uzun toplam 2000 kişi kontenjan

@cenkildas

55 yaş üstü

Tansu Şen 1953 doğumlu 4 yaş büyük benden
İbrahim Yenikalaycı
Mete Taşkın
Şükrü İzmirlioğlu

5 kişi olduk,

5 incide olabilirim ilk 10 'a gireyim diyorum da bakalım 10 kişiyi geçecekmi,
bu arada defalarca kayıt olduk 3 kez üst üste listede yokum herhalde sağlık raporu ile ilgili olabilir, onu çıkartırım 1 yıl önce çek-up oldum,on numara idi
sonuçlar.

@Kudret Kurtcebe sağlık raporu ile alakası yok abi benim isim yazıyor.Ben ekg çektirdim yarın aile hekimine götürücem sağlık raporu alıcam.

@cenkildas

o.k başardık

Katılımcıların geçerli bir sağlık belgesine sahip olması zorunludur.
Başka bisiklet yarışları için alınmış, 6 aydan eski olmayan sağlık belgeleri kabul edilebilir. Ancak kabul durumu organizasyon komitesi onayına bağlıdır. Yeni bir sağlık belgesi alacaksanız lütfen aşağıdaki sağlık belgesi formlarını kullanınız:
Sağlık belgenizin taranmış halini lütfen aşağıdaki dosya yükleme seçeneği ile sisteme yükleyiniz.
Sağlık belgesinin aslının yarış öncesindeki yarış paketi teslimi sırasında ibraz edilmesi gerekmektedir.

@Kudret Kurtcebe
Şimdi bize incesaz yapma kudret abü. Yok beşinci olacakmış. Biz bu lafları en son ilkokul sıralarında bugün sınava hiç çalışmadım diyen inek melislerden duyup inanır olmuştuk. Senki kendi yaş grubundakilerin tamamını tokatlarsın.

@mehmetsunu

302Kudret Kurtcebekartepe bisiklet takımı1957

aha yalan yok,:p:D:D:D302 numara aynen 302 'de kalır,
55 yaş üstü bir katılım daha oldu ,6 kişiyiz.

@mehmetsunu

yarış başladığı zaman iyi olanlar,isim vermeyeyim ön grupta olurlar,tempoları hızlı olur,benim en büyük çekingem ise arkadan teker çarpması,bunun için grubun en arkasında poyraza karşı savunma yaparken poyraz yandan vurduğunda grubu gene arkadan yandan alırım,1-2-3-4 gruba bölünebilir bu nedenle 1 .grubu yakalayamaz isem 2 ve 3 'üncü grupta tutunmaya çalışırım, tabi gene arkadan .özellikle pendik-kurtköyde poyraz arkadan itecek.d-100 'e gelince valla burada 2 veya 3 'üncü grubu kaybetmemeliyim.esas finale atak gücüm kalmalı,bu etapta çok sert eğim yok,dudullu-bıçkıderede durmadan 33 km bastım 6 eğim var idi çok uzun olan 4 'üncü eğimdi 1 saat 31 dakika durmadan gittim ,burada 60 km 'yi tahminimce 2 saat 45 dakikada almam lazım,en kötüsü bu olur.

Ödül : 3. köprüden bisikletle geçmek

ps : izmit körfez köprüsü yanlış yazmışım :D

Zaten işin cazip kısmı o :D

bkz : profil resmi :p

https://im1-tub-tr.yandex.net/i?id=afba3aa17509ee342a3e9b7471f9d21e&n=33&h=215&w=403

şimşekler altında köprü

İstanbul'dan yarışa katılacak olanlar için organizasyon ekibine şöyle bir mesaj attım; yanıt gelince paylaşırım.

"Gran Fondo Marmara organizasyonunuz biz amatör bisikletçiler için bulunmaz fırsat. Sizin de tahmin ettiğiniz gibi, İstanbul’dan çok sayıda bisikletçi kayıt yaptırdı. Ancak ulaşım konusunda şöyle bir açmaz var.
İstanbul’dan kısa parkura katılacak olanların sabah Altınova’ya gelebilmeleri için Pendik veya Bostancı’dan Yalova’ya geçmeleri gerekecek. Ancak İDO Pazar sabah ilk seferini 8’de başlatıyor. 45 dakikada Yalova’ya vardığından yarış alanı olan Altınova’ya bisikletle yetişmenin ve kayıt yaptırmanın imkanı yok.
İki çözümden biri konusunda yardımınızı rica ediyoruz.
- İDO’yla görüşerek 16 Ekim Pazar sabahına özel 7:00’de veya olabiliyorsa 6:00’ya sefer konulması.
- Bu olmuyorsa kısa parkur yarış saatinin 9 yerine 10’a alınması.
Uzun parkura katılacak olanların her durumda bir gün önceden Bursa’da konaklamaları gerekeceğinden bahsettiğim açmaz İstanbul’dan kısa parkura katılacak olan bisikletçiler için elzem bir konudur."

Geri