Uzun zamandır bu kadar fazla takımın bu kadar tertipli düzenli sürdüğünü gördüğümü hatırlamıyorum. Baya bi grup halinde gitti bi çok takım, hele ki FDJ’nin Gaudu’yu bütün takım halinde pelotona taşıdığı anlar çok hoşuma gitti, baydır izleyemediğimiz bi takım zamana karşı performansı gibi oldu
Ben Roglic’in zaafiyet gösterdiğini düşünmüyorum. Ayuso’dan %50 daha yaşlı ve etap zaferleri açısından da %2.300 daha tecrübeli, haliyle bugün kaybedeceği 15-20 saniyenin kendisi için ne kadar bi enerjiye tekabül ettiğini çok daha iyi değerlendirebiliyordur. Ben hala en fazla 1 etap için kendini zorlayacağını düşünüyorum, onunla da zafere gidecektir. Gönül isterdi ki bu kadar genç adamın yanında şu an ‘e tabi artık yaşlandı, böyle eğimlerde gruptan kopması ve 1,5 dakika fark yemesi normal’ gibi bişeyler konuşalım ama 35 yaşında hala böyle bi tur için favori olarak geliyor, bence diğer takımlar ve sporcular bi şapkayı şöyle öne koyup düşünmeli. Ayrıca turun 1/3’ü bitti ve hiç bir varlık göstermeden pembe mayoyu da aldı, böyle de bir gerçek var..