Scudo Sports

Giro d'Italia 2020

Ben nedense Pozzovivo'ya yakıştırdım bu sene kupayı. 😊
Birkaç sene önce inişte düşmüş, yerde hareketsiz yatarken asfalta yayılan kanları gördüğümde şok olmuştum. O zamandan beri sempati duyuyorum bu çocuğa.

Üniversite mezunu bir entellektüel.Pelotondaki lakabı yüksek öğrenim görmesinden dolayı ''Doktor''.
Çok çok iyi de bir hayvansever.
Bana da her daim sempatik gelmiştir.
Çok iyi tırmanışçı ama zamana karşısı berbat bildiğin gibi.

Scudo
1602155051442.png
Düne göre daha rölanti bir etap olması muhtemel. Kaçışçıların gücü yeterse içlerinden biri etap sonu ipi göğüsler. Peleton trenleri daha iyi çalışıp kaçanları yakalarsa sprinterler çekişir...

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
Dün etap sonrası röportajda Ineos hocası, Ganna'yı biz yarınki etap için düşünmüştük, bugünü de aldı dedi. Kendisini iyi hissediyorsa bugün de kaçabilir. Sahi, etap yayını başladı mı?

Dün etap sonrası röportajda Ineos hocası, Ganna'yı biz yarınki etap için düşünmüştük, bugünü de aldı dedi. Kendisini iyi hissediyorsa bugün de kaçabilir. Sahi, etap yayını başladı mı?
Aslında Thomas De Gent etabı hediye etmeseydi Ganna etabı alamayacaktı. Thomas, Ganna dan daha iyi tırmanıyor ancak arkasına yapışan ve yardımlaşmak istemeyen Movie star elemanına kızdığı ve kendi ile bitişe taşımamak için yürü Ganna kim tutar seni dedi 😂

Demare turun en formda sprinteri..
Genel klasman dünkünün kopyası olarak kayıtlara geçti...

1602238053736.png
İlk haftayı yüksek hız ve rüzgar eşliğinde bitiriyoruz. 143 k.m. nin sonunda sprint finişini kaçırmayalım...

İşte Giro işte bir Grand Tour klasiği.. En sakin geçecek denilen etapta çarpraz rüzgarla pelotonu böldü Quick Step. Jumbo da yardım ediyor onlara çünkü arkada kalan genel klasmancılar var. 30-40 saniye fark var, daha mesafe uzun ama bakalım çok güzel etap olacak.

• Beğen
Bu insanlar Tour de France'dan çıkıp nasıl dinleniyorlar da Giro'ya katılabiliyorlar ya. Bu bisiklet sporu dünyanın en acımasız sporu sanırım.

8a
Bu insanlar Tour de France'dan çıkıp nasıl dinleniyorlar da Giro'ya katılabiliyorlar ya. Bu bisiklet sporu dünyanın en acımasız sporu sanırım.
Cogu gelmiyor. Ozellikle liderlerden gelen neredeyse yok gibi. De gendt, Sagan gibiler var. Onlar da etaplarin cogunda fazla enerji sarfetmedikleri icin 2. Bir turu kaldırabiliyorlar diye düşünüyorum. Ama bu defa Vuelta da cok yakin. Roglic yarisacak sanirim. Gorecegiz etkilerini. Ki arada klasiklerde dunya sampiyonasinda da yaristi.

Demare, Sagan'ın başına bela oldu.
Son metrelerde yolu kapatılan Sagan, Demar'e sitem etti ama eski Sagan daha önceden pozisyon alırdı...

İlk on aynı gibi sıralanıyor...

İşte Giro işte bir Grand Tour klasiği.. En sakin geçecek denilen etapta çarpraz rüzgarla pelotonu böldü Quick Step. Jumbo da yardım ediyor onlara çünkü arkada kalan genel klasmancılar var. 30-40 saniye fark var, daha mesafe uzun ama bakalım çok güzel etap olacak.
Quick Step sanki sırf eğlencesine yapıyor bunu artık 😆 Böldüler ama gitmediler.

Quick Step sanki sırf eğlencesine yapıyor bunu artık 😆 Böldüler ama gitmediler.

Geride kalan genel klasmancılar vardı. Almeida için çalıştılar, son 3 km'de zaman farkı olmayacağı için de bıraktılar. Tamamen genel klasman için bir taktikti.

• Beğen
Simon Yates'e yapılan son 2 korona testi pozitif çıkmış, bu nedenle girodan çekildi. Takımın geri kalanının test sonuçları ise negatifmiş Umarim peletonda pozitif patlaması olmaz :(

Sam Bennett bile online izliyor Giro'yu :koptum: Şimdi sahtedir o kullanıcı diyecek olanlar çıkar. Sitenin sahibi kendiside yazdı gerçek Sam Bennett olduğunu. Ben ilk defa gördüm ama sürekli chate geliyormuş. :)

Screenshot_2020-10-10 Tiz-Cycling Live Stream.png

Son düzenleme:
Alex Dowsett, bu turun en yakışıklı kaçışını yaparak etabı aldı..
Gün içinde profile bakınca : " İnişlerim, çıkışlarım... O kendimden kaçışlarım.. " diyen büyük usta Fikret Kızılok 'u anmadan geçmeyeyim dedim..:)

Genel klasman devretti....

Son düzenleme:
Bugün dinlenme günü, yarın (13 Ekim) 10. etapla turlamaya devam edilecek.
Dün kü 9. etap gene kaçışa gitti. Ruben Guerreiro, birlikte kaçışa girdiği Castroviejo yu son metrelerde geçip etabı ve mavi (Tırmanışçı) mayoyu aldı...
Peleton; Genel klasmanı tehdit etmiyorsa -"Bırakınız kaçsınlar"- havasında..Hem takımlar çok güçlü değil hem de ilerleyen etaplar da her an her şey olabileceği için kendilerini yormak istemediler...
Almeida hem pembe (Genel Klasman) hem de beyaz (Gençler) mayosunda.
Demare da siklamen (Sprinter) mayoyu giyiyor

Genel klasmanda ilk on içinde ufak zaman kayıpları yaşansa da önemli bir değişim olmadı. İlk 20 bisikletçi 4 dakikalık zaman aralığında sıralanıyor.
Kruıswıjk, Fuglsang, Konrad, ağabey/kardeş Nibaligillere kafa tutacak gibi görünüyorlar...

Mitchelton-Scott takım çalışanların birkaç tanesinin pozitif test sonucu çıkması sebebiyle bütün takımı Giro'dan çekiyormuş. Ayrıca Steven Kruijswijk, Michael Matthews testleri pozitif çıkmış. Ag2r La Mondiale ve Ineos Grenadiers çalışanlarındada pozitif çıkanlar olmuş. :(

Belki bizde taşıyoruz. Özellikle ben taşıyorum belki. Çünkü kısıtlama zamanında bile normal şekilde davrandım.
Sadece mesafemi korudum.

• Beğen
Geri