Scudo Sports

Giro d'Italia 2020

Ulussi etap öncesi dişine göre bir finiş olduğunu, kendisini ve Saganı favori gördüğünü söylüyordu...
Son metrelerde Saganın yanından yokuşu çıkıp sprintte etabı aldı....

Scudo
@Noldor cok dogru yanlis olmus ama icimin yaglari eridi , bu nasil bir ezikliktir ! 2 kisi dusuyordu, kesinlikle diskalifiye yada ceza almasi lazim, beyfendinin !!!!
Almış ceza. Son viraja girmeden önce neredeyse kazaya sebep verecekti. Bilerek mi yapıyor bilmiyorum ama çok dağınık bir kullanma stili var adamın.

Noldor
Yok bilerek yazdım cazci abi dönüşümlü yayınlanacak diye belirtmişti,eurosport son 20 km lbl ye bağlandı girodan daha heyecan verici bir finiş olunca özellikle yazdım,birazda alaphilipe sinir oldum ondan herhalde :acpsnr:
Bigpatron
Olsun o kadar şımarıklık yiiiaaa :huhuu: adam dünya şampiyonu oldu daha birkaç gün önce

Noldor
Yok bilerek yazdım cazci abi dönüşümlü yayınlanacak diye belirtmişti,eurosport son 20 km lbl ye bağlandı girodan daha heyecan verici bir finiş olunca özellikle yazdım,birazda alaphilipe sinir oldum ondan herhalde :acpsnr:
Bigpatron
Olsun o kadar şımarıklık yiiiaaa :huhuu: adam dünya şampiyonu oldu daha birkaç gün önce

O kadar şımarık ki, sevineyim derken yarışı verdi 😂
Bisiklet tarihinin unutulmaz fotoğraflarından biri olacak bu.

GettyImages-1278426149.jpg

Son düzenleme:
Peter Sagan kaybolmuş...

kendisi podyuma çıkacağı için beklemiş... ama takım otobüsü ve diğerleri oteli tarif edip ayrılmışlar... Fakat sagan Otelin yolunu bulamamış kaybolmuş.... yolda otomobilden yardım alıyor :)

O kadar şımarık ki, sevineyim derken yarışı verdi 😂
Bisiklet tarihinin unutulmaz fotoğraflarından biri olacak bu.

242836 dosyayı görüntüle
kesinlikle ciro d italy yarışından daha heyecan vericiydi.
bütün tanıdıklar burada :))
Roglic için iyi bir geri dönüş ve moral olur herhâlde.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Eshquia™
1601896745420.png
Bugünkü etap 150 k.m.lik. Tırmanış/iniş ısınmasından sonra 19 k.m sert bir yokuş (%10-13) ile zirve finişi olacak.
Gün sonunda Ganna'nın pembe mayosu takım arkadaşı Thomas'a geçebilir...Yates bakalım ne yapacak?
Canlı yayından uzağım, etap bitmeden evde olmayı ve finişi görmeyi diliyorum...İyi seyirler...

Geraint Thomas daha yokuş başlamadan geri kalmaya başladı,depart reel den önce düşmüş,seyirci startında. Her şey çok çok iyi giderken astronomik bir fark olacak ve turu bırakacaktır muhtemelen burdan geri dönüş imkansız gibi..
Nibali böyle fırsatları asla kaçırmaz takımını öne yolladı hemen çalışmaları için,Fransa Turu'nda Froome mekanik bir problem yaşadığı zamanda atak yapmıştı Messina köpekbalığı,kokuyu aldığı zaman gücü de varsa bırakmaz. Team SKY yeni adıyla Ineos tarihinin en başarısız senesinde. "Kara Tren" tarih sahnesinden çekiliyor gibi yavaş yavaş..

• Beğen
Giro da bizleri yanıltacağa benzer.
Thomas favoriydi, iki kere düşüp tura havlu attı. Yates de yeterince güçlü olup kürsüye çıkabileği tahminimizi boşa çıkardı... :acpsnr:
İyi tarafından bakarsak; üç hafta boyunca bol sürpriz ve çekişme olacak gibi. Özellikle son haftadaki dağlık etaplara kadar büyük zaman farkı olmadan gelebilenler bizlere heyecan dolu günler geçirtecek...
Thomasın kazasına bir suluk neden olmuş. :(

Son düzenleme:
cazci
Thomas sanki başka birinin attığı suluk yüzündenmi dengesini kaybetti banamı öyle geliyor

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
@seko35.50 , daha yarışın başında kimse suluğunu atmaz sanırım. Belki istem dışı suluk kalesinden düşmüş olabilir...

Thomas sanki başka birinin attığı suluk yüzündenmi dengesini kaybetti banamı öyle geliyor
Suluk yüzünden dengesini kaybetti. Daha nötral startta olduklarından sporcuların sulukları full doludur. Dolu olması düşürmüştür. Bu da Thomas'ın şanssızlığı

Zeminde ufak bir kot farkı yüzünden bisikletlerin takırdayarak geçtiği yerde suluk uçtu. Kırmızı suluk sanırım Bahreyn takımının. Yerde birkaç darbe alıp dolaştı, sonra Thomas'a denk geldi.

Ineos bu tura da şanssız başladı. Olmadı Vuelta'da Froome belki bir şeyler yapar. Gerçi Dauphine'de pek umut vermedi ama bakalım 🤔

• Beğen
Evet şimdi durdurarak izledim,arka lastik sulukla temas edince dengesi altüst oluyor ve yerle bir.

Favorilerin patlaması çok daha fazla kaçış ve atak demek . İneos artık etaplara saldırır. Yates in hazır olmadığı çok açık. Bence çok zevkli bol sürprizli bir giro bizi bekliyor

Yav sanki biraz heyecansız geçiyor
Acaba başlangıç diye mi??

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Geri