Scudo Sports

Giro d'Italia 2020

Grande Partenza zamana karşı etabı.
İlk gün sonunda pembe mayoyu giyme şerefine bir zamana karşıcı erişecek. Zamana karşısı iyi olanların yani safkan rouleurlerin sahne alacağı bir gün.
Etap kısacık bir tırmanma ile başlayıp iniş ve düzlükle devam ediyor. Gerçekten de uzun mesafeler yüksek watt basabilenler konuşacak.
Bu tarz zamana karşılarda önemli olan hususlardan biri de rüzgarın yönü. Rüzgar herkese eşit oranda davranmıyor malesef. Çapraz rüzgarlar ve kafa rüzgarları pure rouleurlerin işine gelir, tırmanışçı orjinli genel klasmancıların daha fazla zaman kaybetmesine neden olur.
Hele bir de gün içinde ilk çıkanlar ile son çıkanlar arasında rüzgarın yönü değişiverirse ki yarın bu ihtimal varmış seyreyleyin cümbüşü.
Kimler olağan şüpheli.
Filippo Ganna
Tony Martin
Rohan Dennis
Victor Campenaert
Alex Dowsett gibi zamana karşıcılar

Ben Victor Campenaert taraftarı olmamın da etkisiyle Campenaert diyorum.

Scudo
Grande Partenza zamana karşı etabı.
İlk gün sonunda pembe mayoyu giyme şerefine bir zamana karşıcı erişecek. Zamana karşısı iyi olanların yani safkan rouleurlerin sahne alacağı bir gün.
Etap kısacık bir tırmanma ile başlayıp iniş ve düzlükle devam ediyor. Gerçekten de uzun mesafeler yüksek watt basabilenler konuşacak.
Bu tarz zamana karşılarda önemli olan hususlardan biri de rüzgarın yönü. Rüzgar herkese eşit oranda davranmıyor malesef. Çapraz rüzgarlar ve kafa rüzgarları pure rouleurlerin işine gelir, tırmanışçı orjinli genel klasmancıların daha fazla zaman kaybetmesine neden olur.
Hele bir de gün içinde ilk çıkanlar ile son çıkanlar arasında rüzgarın yönü değişiverirse ki yarın bu ihtimal varmış seyreyleyin cümbüşü.
Kimler olağan şüpheli.
Filippo Ganna
Tony Martin
Rohan Dennis
Victor Campenaert
Alex Dowsett gibi zamana karşıcılar

Ben Victor Campenaert taraftarı olmamın da etkisiyle Campenaert diyorum.
Ben ilk kez gök kuşağı mayosu ile yarışacak olan Filippo Ganna diyorum. :)

@seko35.50 , sonumuz ona (Pantani) benzemesinden de.. :acpsnr: :(:mad:

• İnanılmaz
Tepkiler: seko35.50
@Bigpatron nefis tahmin, tebrik ederim , saniyorum ustune bugun kimse gelemez :) Ben de G.Thomas'a cok sans veriyordum ancak inainlmaz bir efor seyrettik. :)

• Beğen
Tepkiler: Semih Cavdar
(link) kaza yaparak yarışı terkeden ilk bisikletçi oldu. Bir anlık elini gidondan çekmesi ciddi kazaya sebep oldu...
Ambulansla hastaneye kaldırılmış ama durumu hakkında bir bilgi yoktu en son...

günü kazananı da ortalama hızı 58.831 ile İtalyan (link) oldu...

Bu senenin Giro'su izlenir. Ocak şubat ayında tüm etaplar YouTube'a düşer. Trainer üzerinde ileri geri sardıra sardıra izleriz gaari.

(link) kaza yaparak yarışı terkeden ilk bisikletçi oldu. Bir anlık elini gidondan çekmesi ciddi kazaya sebep oldu...
Ambulansla hastaneye kaldırılmış ama durumu hakkında bir bilgi yoktu en son...

günü kazananı da ortalama hızı 58.831 ile İtalyan (link) oldu...
Kazanın sebebi, asfaltın çok kötü olması, çukurların kapatılmaması ve kaygan olmasından kaynaklandı diyorlar.. Bu kadar olumsuzluk varken elinide çekince kaza kaçınılmaz oldu sanırım :(

@Bigpatron
Miguel Angel Lopez çok sakar, olup olmadık yerde kazaya karışır, düşer, gereksiz yere zaman kaybeder. Hiç şaşırmıyorum.

Campenaerts düştükten sonra verdi veriştirdi:
-Yollar yağlı ve kirliydi, dönüşler çok keskindi, hiç birimizin bu etap profilini sevmediğini söyleyebilirim-...

ALT_1280X852_TAPPA-2-OK.jpg

Orta uzunlukta bir ısınma etabı.Sicilya nın ufak tırmanışları ile kaçışa uygun yapıda bir rota var.Finiş çok sert bir tırmanış ile zirvede yapılacak....
2. etap canlı yayını Eurosport 2 de başladı.
Takvimde bugün Liege-Bastogne-Liege yarışı da aynı zamanlarda yapılıyor ve o yarışta arada ekrana gelecekmiş..

İlahi adalet yerini buldu sevgili julian,hırşiyle pogaçarın önüne aniden belki bilmeyerek kırması ama rogliçin kıl payı alması 💪 müthiş bir finiş izledik LBL de

İlahi adalet yerini buldu sevgili julian,hırşiyle pogaçarın önüne aniden belki bilmeyerek kırması ama rogliçin kıl payı alması 💪 müthiş bir finiş izledik LBL de
sanki yanlış yarış başlığı olmuş :)

@Noldor cok dogru yanlis olmus ama icimin yaglari eridi , bu nasil bir ezikliktir ! 2 kisi dusuyordu, kesinlikle diskalifiye yada ceza almasi lazim, beyfendinin !!!!

Bence bilerek kırdı abi. Benim Roglic en azından burayı kazandı.

Geri