@BerkEvren
Teşekkür ederim. Şu an için ağrı noktaları belli ve futbol'dan tecrübem fazla olduğu için hepsi darbeye dayalı ağrılar. Dün gün içinde 2 kez buz kompres uyguladım. Bu akşam yine uygulayacağım. Yarın hafif bi geçiş yaparım. Fazla ara vermek istemiyorum. 2 haftadır binememiştim, dün biraz zorladı mesela. Yaşla ilgili olsa gerek 2 hafta bile hamlamak için yetiyor...
O halde yarın haberleşiriz gün içinde...
Dün akşam Veledrom'da 30 km sürüş gerçekleştirdim. Düşme sonrası kendimi deneme adına ortaya çıkan sonuç sevindirici. Ayrıca 26.2 gibi benim için güzel bir ortalama ile bitirmekte ayrıca keyif verdi.
Bugün az önce Merlin siparişim de elime ulaştı. Conti'ler ve 2 adet iç lastik jantların da gelmesiyle birlikte montaj için beklemeye alındılar...
(link)
Bugün jantları da Ptt'den elden teslim alınca montaj için yola koyuldum. Montaj sonrası görünüm gerçekten de çok hoşuma gitti ve tam beklediğim görüntüyü elde etmiş oldum.
@BerkEvren 'in photoshop ile yaptığı görünümün aynısı canlı olarak karşımda artık. Bu arada maalesef kötü sayılabilecek bir haberi de eklemek istiyorum. Jantın fren yüzeyinin boyasının çıktığına dair yapılan yorum sanırım gerçek zira jant üzerinde bir sticker ile geliyor ve bu sticker'ın üzerinde jantın fren yüzeyinin boyası zamanla değişecektir yazıyor. Bu değişiklik neyi ifade ediyor tam olarak bilemiyorum ama sanırım zamanla o bölümün metal görünümlü hali geri gelecek.
Yine de şimdi keyifle kullanma zamanı. Tüm aksesuarlar üzerinde iken (pedallar, far, stop, sele çantası, gidon çantası, zil, suluk, matara, km sayacı) bisikleti tarttık ve 10,6 kg geldi. Jant ve lastiklerin montajından sonra ise ortaya çıkan sonuç; 9,6 kg...
(link)