Bir kaç detay fotoğrafla konumuza devam edelim. Geçtiğimiz hafta sonu yine Beşiktaş-Sarıyer istikametinde erken saatte tura çıktık. Gerçekten çok keyifli oluyor. Her ne kadar yer yer daralan ve araç yoğunluğu olan bölümlerde bisiklet kullanmak çok hoşuma gitmese dahi deniz kenarı böyle keyifli bir sürüşü başka yerde bulmak zor özellikle İstanbul sakinleri için...
Şu aşamada bisikletle maksimum 54 km yol katettim ve onu da Bostancı-Tuzla rotasında yaptım. Pazar günü müsait olamadığımız için bu cumartesi sabah erken saatte (06:30) yine Bostancı-Tuzla arasında pedal çevireceğiz. Günden güne aldığım keyif artıyor bisiklete daha da alışıyorum. Yalnız ben de bulduğum ilk fırsatta bike fit yaptırmayı düşünüyorum zira gidon boyunun, sele ayarının ve yüksekliğinin ne kadar önemli olduğunu kullandıkça hissediyorsunuz. Ağrılar iyiden iyiye azaldı ama yine de tam olarak bitmiş değiller. Kış sezonunda araya sıkıştırabilirsem ne ala...
Eve gider gitmez biraz dinlenme sonrası derhal bisikleti temizliyorum. Temizleme sütleriyle bakımını yapıyorum ve kirli olmasından hiç hoşlanmıyorum ama tur sonrası bisikletin bu hali onu kullanıyor olmanın hazzıyla birleşince tadı bir başka oluyor...
bende yorumlarınızı okuduktan sonra bu bisiklet almayı ciddi düşünüyorum fakat scott speedster 20 ile karşılaştırma yapıldığında hangisini tercih edersiniz?
Ben kesinlikle giant derim.Scott yaklasik 400 tl daha pahali. Ustelik giant 8.7 kg scott 9.4 kg. Giantta tiagra scotta ise 105 kullanilmis. Ben scott in alü modellerinin kadro goruntusunden ibaret oldugunu dusunuyorum
bende gianta yakınım sadece yarış yol bisikletlerine geçiş için biraz işin acemisiyim detaylı arastırma yapıyorum sl 2 2018 modeli yaklaşık 900 paund ingiltere de yeni fiyatlarının tr de belli olmasını beklemeyi düsünüyorum ciddi fiyat farkı olacağa benziyor şimdiden
@burak09
Ben sizin yerinizde olsam Scott alırdım.Gördüğüm kadarıyla Giant ınız varmış zaten Scott alarak değişiklik yapmış olursunuz.Yoksa ikisi de kaliteli bisikletler ikisinden de pişman olmazsınız.Ben de birkaç günlük Scott speedster 20 kullanıcısıyım şimdilik memnunum.
bütçem 4000 cıvarında şu anda giant escape 2 2017 modelini kullanıyorum yaklaşık 50 gün önce aldım bisiklet dünyasında profesyonel değilim amacım bunu satıp yol bisikleti almak kullanma amacı yarış değil günlük hayatta sürmek tura da çok çok çıkma şansım yok iş hayatımdan ötürü fakat biraz tutku biraz da hevesle yol bisikletlerine ilgim çok fazla örneğin scott bazı modellerinin fiyatları giant contend sl 2 ye göre daha yüksek ayrıca scott claris set kullanmış sl 2 de tiagra set var.. bunu yazmam da ki amaç kimisinde fiyat yüksek set düşük olması bende yüksek fiyat verip düşük setli almak istemiyorum .. önerilerinizi almak bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum
Mesajınızı okurken (okumaya çalışırken diyelim) aklıma direkt sosyal güvenlik uzmanı Şerif Issı Bey'in çıldırtan Hatice Hanım geldi.
Yazınıza biraz daha özen gösterseniz, en azından noktalama işareti kullansanız da biz de tam olarak ne dediğinizi zorlanmadan anlayabilsek.
kısacası yol bisikleti almayı düşünen biri olarak günlük hayatta daha çok kullanacağım bir model arıyorum.Günlük ortalama 5 km yolum var ve her gün kullanacağım
@burak09
Günlük hayatta da rahat kullanabilmek için bu seri çok ideal. Endurance yapısı nedeniyle daha konforlu bir sürüş sağlıyor. Ben dahil bu bisikleti kullanıpta şikayet eden kimseyi duymadım. Zaten tasarım ve renk olarakta son derece göze hitab eden bir model. Günlük 5 km gibi bir turda zaten sizi hiçbir şekilde rahatsız etmez. Gerisi sizin tercihinize kalıyor...
@burak09 giant contend, defy gibi modeller compact road olarak geçer ve yarış kadrolarına göre daha dik, dolayısıyla daha konforlu bir sürüş sağlar. Elbette bunun karşılığında hızdan ödün verirsiniz. Sormak istediğiniz buydu sanırım.
@soulless teşekkür ederim.GİANT bayisindeki yetkili kış aylarında yol bisikletlerinin bazı dezavantajları olduğunu belirtti bende bu riskleri göze alıyorum,hassas bisiklet olmalarından dolayı.Tercihim büyük oranda bu bisiklet olacaktır ama biraz daha beklemeyi sağlıklı fikirler edinip değerlendirmeyi düşünüyorum.
@kerem.erdogan cevabımı aldım teşekkür ederim. scott speedester 20 ile contend sl 2 arasında tercihiniz olsa hangisini tercih ederdiniz kadro -donanım açısından?