Scudo Sports

Ghost se 1175 yenİ vİtes

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
Arkadaşlar merhaba 31 ağustos da bir bisiklet aldım (GHOST SE 1175)
Bisikletimin arka vites aktarıcısı shimano altus fakat ben bu aktarıcıyı zamanla daha kaliteli bir aktarıcı ile değiştirmek istiyorum
Arka vites 8 ruble var.
Yani bisiklet 24 vites
Uygun bir vites bulamadım yardım ederseniz çok memnun olurum arkadaşlar
Teşekkür ederim.

Scudo
bir seri üstü deore fakat deoreler 9 lu ve 10 lu uyumlu olduğu için en kaliteli olarak alivio alabilirsiniz gibi duruyor

teşekkür ederim gökberk abi vakit ayırdığın için sağol

rica ederim yalnız yanlış bilgilendirdim sanırım 9 lu sistemlerin arka aktarıcıları da 8 li sistemde kullanılabiliyormuş sanırım. Eğer kullanılabiliyorsa deore de kullanabilirsiniz. En iyisi daha önce kullanan bi arkadaş varsa onda bilgi almak.

Selam İkan. Ben 1175 modelini aldım ancak daha 300 400 km sonrasında hemen satıp se 2000 modeline geçtim. Ancak bisikletimi satmadan önce deore modelini takıp kullandım. Daha aşağısı bir modelden hayır bekleme derim. Ancak bir bilgi daha aktarmak isterim,yeni almış olduğum se2000 modelinde deore var satmadan öncede deore arka deiltirici taktım se1175 modeline ancak tam performans vermiyor. Benim yaşadığım sıkıntı vitesin zaman kaybederek geçmesi bezen vitese geçmeyip sonrasında bir anda sert bir şekilde vitese geçmesi idi. Buda kazaya yapmama bile sebep oluyordu birkeresinde. Pişman değilim ama bu zarardan sebebi ise se1175 hassas bir bisiklet olduğu için gerçekten bir bisiklete binerken neler yapılmamalı bana tercüman oldu :) Arka deiştiricinin 60 tl olması seni yanıltmasın arka deiltiricide fiyat farkı belki az olabilir ancak performans farkını bizzat yaşayarak öğrendim. Arkaya deore alıp yetersiz gelirse orta deiştiriciyide bir yada iki üst model alarak istediğin sürüş keyfini yakalayabileceğini düşünüyorum. Umarım tecrübem sana fayda sağlar.

Öncelikle deore 9 veya 10 v dir yani makaraları ince hg zincirle çalışır oyüzden alivio veya sram x4 kulanabilirsin arazide kulanıyosan sram al derim ben

Geri