Ben 2 film izleyeyim ardı ardına ancak keser beni. eğer 2 filmden sonra yada filmleri izlerken uykuda kalırsam artık yarın yazarım. Alperen senin dersler ne alemde ?
@Anonim adminim bu arada siteye de bi yazılım yapsanizda google store app store yerlere atsaniz zirt pirt su chrome la ugrasmasak canınızı yiyecegiz ama neyse
Iyi geceler herkese yalova'nin cinarcik ilcesindeyim. Buyudugum yerde. Gerci o kadar degismis o kadar baska insanlarla dolmus ki, taniyamadim desem yeridir. Yeni girdiim eve, yaz baslamadi her yer bombos kimseler yok. Dolastim durdum, guzel oldu.
Geceye baslayanlara, mesajimi gorunce basladigini hatirlayacaklara ve geceyi coktan sabaha baglayanlara kucak dolusu selamlar.
@BF Okuru film Osmanlılarla, Haçlıların dövüşünü anlatıyor. Veya Fatih Sultan Mehmed ve Vlad çarpışmasını anlatıyor diyeyim. Filmin alt yapısı falan çok güzel. Konusunda saçmalamışlar ama izlersen görürsün gerçi
@Anonim Gündüz iyiydi ama güneş batmaya başladıkça soğuk hissettirdi kendini Cumartesi hava bulutlu olmasına rağmen 20 derecelere kadar çıkacakmış hava. Tabi ki burası Trabzon olduğu için bulutlu gösterilen havayı yağmurlu varsayabiliriz
@Anonim Valla çarpmaz diyemem. Çok cins bir havası var bu karadenizin. Gün içinde 3-4 kez mevsim değişebiliyor Yağmur yağar, güneş açar tekrar yağmur yağar. Havada bulut yokken güneş ışıkları adamı kör edecek derecede parlakken yağmur yağar Çok acayip çok