Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@Alperen Haner o halde @Samet Arslan'a hayırlı yolculuklar diliyorum buradan geç de olsa. Çoktan varmıştır gerçi ama tatile falan mı gitti peki. Darısı senin başına ne diyeyim başka :D @BF Okuru iyi aynı işte senden n'aber? Doğukan gelemiyor bu aralar kendi de söylemiş ama neyseki ders çalışmaktan kurtulmuş eheheh

Scudo
@BF Okuru abi neresi guzel sabahtan beri anadoluyla avrupada don dolas isleri hallet filan kafa durdu. Neyse ki sabah kurtarip duzceye atacagim kendimi:D

@Anonim abi otobuse bindiyse ya yoldadir ya yeni varmistir:D bana ktu nun yolunu gostermeyinde trabzona hep beraber de gidilir :D hatta tur ayarlarsin gideriz gece ekibi :D sameti alip doneriz :D (biz gaz vereyim ya tutarsa) :D

@BF Okuru Yine siz gelince gidiyor gibi oldum. Ancak çok uykum var.

İyi geceler İyi sohbetler herkese..

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Ugur Basdag oj geldin beyaa..
pazar günü her yerde yağmur gözüküor ya

@Alperen Haner bir de neden uçak varken otobüsle gitmiş çekilir mi o yol ya? :D Büyük ihtimalle varmıştır herhalde yani neredeyse ikinci gece olacak. 30 kişi olursak o zaman gidilir işte zevkli olurdu açıkçası eheheh.

@BF Okuru iyi iyi süper :D Ali Dracula Başlangıç filmini izledim. İlk olarak film güzel böyle şatafatlı yapılmış ama acayip saçmalamışlar.

@chnkrmz açıkçası boynum tutulmuş bugün ya kafamı çeviremiyorum hızlı hareket edemiyor kafam deli etti beni ya :D

@gamzece erken yatıyon gene. bak geç kalkacan benden söylemesi :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@BF Okuru abi en basiti sabah @chnkrmz beye baskina gidiyordum cayini corbasini icmeye telefon geldi araclardan biri kaza yapmis ugras dur hak mi reva mi bu bana. Hemen hemen hergun ayni ya insaatta malzeme kalmaz ya ofiste sekreter bayılır kalır is kalır yada otobus kaza yapar. Bide ben bostayim diye isleride bana kitliyorlar ohh :(

@Anonim abi baslik acsak 30 kisi cikar sen yer tarih saat ver olmadi mahalleden adam toplar getiririz :D

@gamzece iyi gecelaaar:)

@Ugur Basdag tutana kadar haci artik :D

@chnkrmz mazotla yikasin daha iyi rengide açılır:D

@chnkrmz yokum hacı bi taraftan sukrediyorum bi taraftan uzuluyorum cok değişik bi ruh haline surukluyor beni bu son gece:D

O degil 2 dakkada mobilde iyi yazmisim haa :D

@Alperen Haner bu dediğin yazın ortasında falan olacak ancak yani şöyle güzel bir organizasyon olacak sabretmek gerek. Ama oradan trabzon'a gider mi, işte onu bilmiyorum :D

@BF Okuru acilen izlemen lâzım bence :D

Geri