Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@gamzece yani minik patlaklarda işe yarıyor. genelde de taplaklar öyle oluyor. çivi cam vb ile büyük delik açılmazsa çok iyi bişey aslında. benim bup turu esnasında ince tel girmişti onu kapattı mesela. ama büyük cam yarığı yaptı sonra tüm sıvı döküldü :D öylede bi durumu var

@Alperen Haner orası uzun bi iniş ya bende arkadaşlar kafaya koyup gidecez bi gün :D

Scudo
@chnkrmz gel dayoglu ev var velesipid var rampa var dolmusla cikar cikar ineriz aksama kadar :D

@Alperen Haner, hacım. KOP Dağı'ndan inmiştim geçen sene Haziran'da. Gerçi bir tarafından çıkıp diğer tarafından inmiştim . 2409 Rakım :) iyiydi be ya

@Alperen Haner az önce bildirim geldi dedim kesin alperendir :D. Doğru çıktı

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Ghost benden başka kim yazacak müdür sana :D yalnız adamın halinden yalnız adam anlar :D

• Beğen
Tepkiler: Ghost
@gamzece kendini sağ sağlim atabildin mi eve :D istanbul trafiğinden yırttım ben artık siz düşünün uzunçayırı metrobüsü 500t yi :D

@Alperen Haner Attım attım :D Seviyorum da burayı. Gülü seven dikenine katlanır artık.

Uzun zamandır rahat şehir görmemiştim. Sakarya'da fark ettim ben de o rahatlığı. Yine de gidesim gelmiyor.

• Beğen
@gamzece tamam istanbul iyi güzel insan aşık oluyor ama ev arkadaşım fark etti direksiyon başında oturmaktan sol tarafım bronzlaşmış istanbulda :D sakarya da değil ya düzce ya bolu :) daha rahatı çorum yozgat :D

@gamzece çık bari yalovada bi nefes al ben 1 hafta durdum 5 kere trafikte kavga ettim 3 kerede polisle tartıştım :D tasvip etmiyorum tabi ama insan kolay sinirleniyor istanbulda :D

@Alperen Haner sapanca gölünün etrafında turlasak ne güzel olurdu. Bisikleti getirecek kadar kalamıyorum ki malesef, belki finallerden sonra...

• Beğen
@gamzece benim yedek pisikletler hep ankarada yoksa 3 tane daha var sıkıntı olmazdı :D bi ara ankaraya gidersem 2 numarayı getircem :D sapanca bana uzak biraz ama dolmuşa tutunur geliriz dert mi :)

@acatlikan hacı zaten cakıcan çık gel nolcak :D 22:30 istanbula atla sabah burda alırım seni :D yada 7de cici taksiden kalkıcaklar sanırım :D geldiğinde kaynaşlıda yada topukta buluşur nispet yaparcasına bi bolu dağını ineriz :D

Selam gececiler camiası :) ohooo teşkilat kurulmuş bize daha bildirim gelecek! Lanet olasıca akıllı telefon :mad: :D

bu gün iş çıkışı trafik kilit di. araçların arasından giderken biri camdan kafasını çıkartıp "en iyisini sen yapıyorsun" dedi
biriside "yollar sasna açık reis" dedi. :D valla çok mutlu oldum her ikisine de eyvallah dedim :D

• Beğen
Tepkiler: Can Akan
@Alperen Haner Çok dersten kaldım be hacı, bari bundan kalmayayım:D. Benim isteğim de gelmek de, hatta şu anda çıksam yetişirim:D, ama telafiye girersem hiç geçme şansım yok. O yüzden yarın çalışıp sınava girmem lazım;).

@Ugur Basdag Selamlar:) Bildirimlerde sıkıntı var bu aralar, bilgisayar da aynı. Hatta ben 3-4 saattir foruma giremiyorum.

Geri