Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Günaydın ahali gununuz guzel kazanciniz bol olsun tukani actim ben :D

@Anonim @Samet Arslan

sarampol turizm 12 saatte geliyo samet :) bize bi tonya koop tereyegi getirsene mudur pelitli camii ahalisine de selamlar:D

Mudur oyle birşeyler ayarlayin ne eksi var sitenin fb den zuckerberg den :D

Scudo
Gececiler gecesini sapıttı sabah öğle demeden yazıyor. :D

İyi geceler herkese :D

günaydın @gamzece @Ugur Basdag bu gün hava çok güzel yavaş yavaş sürerekgeldim işe bisikleti :D ama yokuşda bi yardırdım :ssrtcbya::ssrtcbya: keşke daha uzun olsaydı yokuş :snzdglsn:

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@chnkrmz Oh ne güzel. :D Ben de yarın sabah sürmenin planlarını yaparak otobüste uyudum :D

Yarın bende işe bisikletle gelecem kafaya koydum. Rampaysa rampa napalım :D

• Beğen
@mehmet.ali yarın ben de işe gidiyor gibi deneme yapacağım artık. Kıskanıyorum olmuyor: )@chnkrmz

@gamzece valla çok güzel oluyor. hele iş dönüşü. tekrar bi yokuş inişim var böyle motogp yarışlarındaki gibi bi sağa yatıyom bi sola :D ama kısa yokuş gene :agla:

@chnkrmz Benim yol çok uzun. Yarın benzer bir sürüş yapıp bağaj yeri ve suluk bölmesi alacağım. Eksiğim de çok ya benim. Lastik patlasa değiştiremeyeceğim. :(

uhhh benim 2 kere işe gidip gelme mesafem valla. @gamzece sen bisiklet üzerinde işe gidene kadar ayetelkursi fatiha felak nas ihlas kevser surelerini oku. inşallah lastiğin patlamaz :D

• Beğen
@chnkrmz Ahaha Bostancı- Ev denemeleri yapıyorum patlamadı daha :D
Yama seti alırken öğreneyim bari. Şimdi daha çok korktum :D

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
yada sıvılı iç lastik al kurtul işten tamamen. tabi büyük yarık almadığı sürece lastik :D @gamzece

Yarın 80 km parkur var bana duzcede ogrenci moduna girip sapitabilirim her an :D

@gamzece keske daha once soyleseydin 3 4 set fazladan suluk suluk kafesi var bende duzceden getirirdim

@chnkrmz haci bolu dagi inecem pazar günü kisa mi uzun mu sen karar ver :D

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
@gamzece o banddan bende de var ama lastik genede patlıyo. fazla işe yaramıyo yani. işe yarıyo ama fazla değil :D

Geri