Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
@BF Okuru kaza videosunu diyorum da tv yok evde yani :D izleyemiyorum haber filan :D

yoksa bu mudur?

@BF Okuru @Alperen Haner İyilik sağlık valla nolsun, uğraşıyoruz işte :)

Fena rüzgar var buralarda yahu. Rüzgarı arkana alsan pedal çevirmeden %15 eğim çıkarsın o derece :D

Araçların ikisi de skodaydı sanırım. Fena parçalanmışlar. Hız da çok yok gibi ama bilemedim :)

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Alperen Haner yav anca işte vaktim oldukça buradayım :D ama seni epey aktif gördüm konuda :D ayrıca aşk hayatın seni yoğun yapabilir meşgul eder yani iyi bile vakit ayırıyorsun buraya :p aynen Kayahan abi atın beni denizlere yalan dünya size kalsın derdi bir şarkısında ama denizler de dünyadaydı işte bütün mesele bu :p

@Alperen Haner Bu ikinci kaza işte ilki daha evlere şenlik baya bisikletli kendi şeridinde giderken şeridine girip çarpıyor adama :)

• Beğen
@Samet Arslan @Kara Kartal güzel kaza aslında herkes yapamaz bunu ödül verilmeli :)

@Anonim e napalım birilerinin konuyu sürüklemesi gerek :D aktifte değilim aslında geceleri işte ne kadar olursa :) aşk hayatı pek zorlamıyor önemli konuları akşam konuşuruz zaten. yoksa yüzyüze diyalog tercih edilir sağlık açısından :D

Bisiklete yıllar önce yeniden merak saldığımda, bir tur esnasında yanımdan geçen bisikletin arka göbeğinden gelen sesi duyduğumda (Videonun ilk 2 saniyesinde direk onu hatırladım)

'Böyle bisiklet alıyor adam gibi bakımını yaptırmıyor şu sese bak!' diye söylendiğimi bilirim hey gidi hey...

Halâ da çok rahatsız eder beni o da ayrı konu :)

Hiç böyle cannondale görmemiştim cervelo gibi. Beğenmedim valla :ckskc: :koptum:

@Anonim dikkat ettim de admin arkadaşlar genelde cannondale kullanıyor, belli ki bir bildiğiniz var, trek, cube...vs değil de neden cannondale ?

Hemen açıklama bekliyorum. hahah :)

@Kara Kartal daha neler vardır da bilmiyoruz işte :)

@Ghost geometrisi güzel aslında

bu arada planetx.co.uk nasıldır bilen eden var mı konu kirliliği yaratmadan sorayım

@Kara Kartal evet ya benimde aklıma gelmişti @Anonim ben de merak ettim

@Alperen Haner tabi ki zevk meselesi ama sence de bisikletten çıkmış gibi ya uzay filmleri aklıma geliyor

Yanlış yazmışım:snzdglsn: sence de öyle değil mi diyecektim

@Ghost zevk tabi ki ama tt ler biraz daha estetik oluyor. albenisi var hani çakalların hadi bunlar neyse de cervelo p serisi için bi böbrek veririm :D

@Anonim bende merak ettim hadi olaya müdahil ol :D

@Alperen Haner böbrek mi ? Az da olsa Gerçeklik Payı varmıydı bu Sözünde :naslyany:

• Beğen
@Alperen Haner Hacı ben frenleri koydukları yeri çok beğendim ya. Saklamışlar resmen baya iyi olmuş. Karbonsa uzak dursun ama son okuduğum yazıdan sonra soğudum gibi :D

@Kara Kartal O ses beni de rahatsız ediyor hocam. Bisikletin sessiz olması daha iyi bence :)

@Ghost bi p5 alıyon üstüne askerlikten yırtıyon :D fena anlaşma değil hani :D ama 0 isterim :D :D

@Samet Arslan fren yerleri benimde dikkatimi çekti bizde saklasak mı napsak öyle artık :D

• Beğen
Tepkiler: Ghost
Geri