@Alperen Haner yav anca işte vaktim oldukça buradayım ama seni epey aktif gördüm konuda ayrıca aşk hayatın seni yoğun yapabilir meşgul eder yani iyi bile vakit ayırıyorsun buraya aynen Kayahan abi atın beni denizlere yalan dünya size kalsın derdi bir şarkısında ama denizler de dünyadaydı işte bütün mesele bu
@Anonim e napalım birilerinin konuyu sürüklemesi gerek aktifte değilim aslında geceleri işte ne kadar olursa aşk hayatı pek zorlamıyor önemli konuları akşam konuşuruz zaten. yoksa yüzyüze diyalog tercih edilir sağlık açısından
Bisiklete yıllar önce yeniden merak saldığımda, bir tur esnasında yanımdan geçen bisikletin arka göbeğinden gelen sesi duyduğumda (Videonun ilk 2 saniyesinde direk onu hatırladım)
'Böyle bisiklet alıyor adam gibi bakımını yaptırmıyor şu sese bak!' diye söylendiğimi bilirim hey gidi hey...
@Alperen Haner Hacı ben frenleri koydukları yeri çok beğendim ya. Saklamışlar resmen baya iyi olmuş. Karbonsa uzak dursun ama son okuduğum yazıdan sonra soğudum gibi
@Kara Kartal O ses beni de rahatsız ediyor hocam. Bisikletin sessiz olması daha iyi bence