Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@chnkrmz ben sana bir iki telefon veriyim de sen onlarla uğraşırken bisikleti ver bana :D hem sen hem ben oyalanırız :D:koptum:

Scudo
@Alperen Haner , Bibshort dolaştım Diyarbakır'da millet sanki tavşan mı görmüş uzaylı mı görmüş bilmem ama nasıl bakıyorlardı. Hatta migrosa girdim bir gece. Kapanmasına yakın böyle saat 21.30 felan idi. İçecek reyonuna gittim adamın biri durmuş bakıyor. Dedim ki ; " Beyefendi bisiklet forması galiba size tuhaf geldi. Bu bisikletçi giyimi. Bundan sonra çok görürsünüz! " Adam da hafif tebessüm etti sonra odadan ayrıldım. Bu defa kasaya geldim kasada sıradayım önümde 2 genç bayan. Başladılar kır kır kır gülmeye. Hemen atladım: " Bana gülüyorsanız, ben de sizlere gülerim. Bisiklet sürüyorum, bu benim en doğal giyimim." dedim. Sonra utandılar. Neyse bunlar uzun ve geçmiş hikayeler. Bibshort demişsin ordan aklıma geliverdi birden ve paylaşmak istedim.

@Anonim, bence de buralarda olmak güzeldir. Özlemişim vallahi. Bundan sonra buralarda devam.

Bu arada ben ufaktan çıkıyorum. Kendinize iyi bakın. Yarın gece görüşmek üzere millet. İyi geceler.

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Alperen Haner naynn olmas ben ikisiylede uğraşabiliyom sen düşünme beni :D

• Beğen
  • Beğen
@BF Okuru oooo hoş geldin hocam :) gece berbat :D sen olmayınca tadı tuzu olmuyor buraların :D sizi sormalı asıl

@BF Okuru bi taraftan kahve örnek incelemesi bi taraftan sms bi forum bi twitter bi ..... liste uzun :D neresi iyi ki :D

@Alperen Haner sen ona berbat mı diyon. ne güzel işte zaman geçiriyon hemen :D ya ben.. sadece bisiklet forum. gözler listede yeni hangi mesajlar var diye :D

• Beğen
@Alperen Haner iki makina yetmiyodur ozaman sana :) ben sana bir tane pc gönderim. İşin kolaylaşsın bari :D Böyle giderse pipo, kahve seni öldürecek :agla:
Bir Saat gelmesen yola Bakardım Adnan Koçlar / dinle bu sana iyi gecelek :D

@Anonim hiç gelmez oldun başlığa yahu hayırdır :)

@chnkrmz yakında olsan telefonu sana bırakır sen konuş derdim vallaha :D :D

@BF Okuru 2 numara kapalı yatıyo :D pipo kahve den önce babam öldürecek adam ders kalmasın diyo :D hoşmuş ya parça bunda iyi ets2 gider :D

@Alperen Haner bilmiyoki adam, oğlu nerelerde cırt atıyor :D Hoştur. Bende zaten ETS2 oynarken ddinliyorum yoksa hollanda avusturya hiç çekilmiyor :koptum:

@BF Okuru biliyor abi biliyor da bisiklet, özel ders, kız arkadaş baya meşgul etti sınav arefesinde :D yoksa çoktan çalışmalar biter sınavdan önce barlara giderdim :D hak veriyor biraz aslında peder bey. haftada 16 saat özel ders üstüne 38-40 saat kendi dersim var e bide bisiklet :D kayahan abimizin dediği gibi @Anonim çok sever bunu "atın beni denizlere yalan dünya size kalsın" :D :)

Trt hd de bisiklet yarışı özetlerine bakıyorum, yarışa shımano araçları damga vurdu resmen, birisi yarışın içindeki bisikletçiye şerit değiştiretek çarptı, evet bildiğin çarptı adamın köprücük kemiği kırıldı, yarıştan elendiğine mi yansın sakatlığına mı!

Diğeri yine aynı yarış, bu sefer iki shimano aracı yarışın içindr birbirine çarpıyor, öndeki araçta bir sporcuya...

Yarışta bile bisikletliye saygı kalmamış.

İyi geceler bu arada :)

• Beğen
@Kara Kartal iyi geceler, olayları bende izledim. Bu kadarda olmaz diye bağırdım resmen :) böylesine deneyimli, bu işlerin içinden gelen insanlardan beklenmeyecek bir hareket sonuçta ama bütün dünya izledi bu olayı.

Geri