Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Beyler geçen bi bisikletçiye gittim geotech manic diye bi bisiklet vardı ( karbon ) adam Bakım yapmış... Buraya kadar sorun yok aman Bakım parası 400 lira alacakmış ben hiç duymadım siz hiç normal Bakım yani temizleme yağlama vites ayarları yapıpta bu kadar para alan ? Bide adam 8 milyar dedi internette baktım kadro 2 milyar vitesler de deoreydi herhalde

Scudo
@Ghost o bisikletçi değildir bisiklet tamiri yapmak bisikletin değerini bilmek-değerini biçmek değil ki :)

neyse ben yatağıma geçiyorum herkese iyi geceler :)

• Beğen
Tepkiler: Kara Kartal
@Alperen Haner bu konudan sen sorumlu ol o zaman süper olur. :D Ama anlamadım sağlık açısından yüzyüze görüşmek nasıl oluyor açsana konuyu biraz :D

@Kara Kartal ehehehe adminlerin tercihi daima Cannondale olmalı :p yani bunun sebebi mi olur :p ayrıca, sizlerde de Cannondale olsun isterim özellikle Alperen'de :D

@Ghost sebep öyle işte :D

@Anonim öyle olsun bakalım :)
Ama bi çekicilik var. Beni çekiyor

ben de yatıyorum herkese iyi geceler

Ben merida reacto 5000'e bindim 2 gün önce, inerken gözlerim doldu ): aero kadro başka bişeymiş, ama bi cannondale değil dimi @Anonim hahah

@Anonim sorumluluk verilirse uygulanır :) hocam yani düşünsenize mimik belli değil, ses tonu belli değil, sinirli mi gergin mi anlayamıyorsunuz bende olabildiğince anlamaya çalışıp ona ayak uydururum ki huzur bozulmasın :) cannondale olur cervelo olur bmc olur ama benim için :D sağolun hocam :)

@Ghost bi adminlik kapmaya çalış bence sende :D iyi geceler :)

@BF Okuru iyi geceler hocam

• Beğen
Tepkiler: Ghost
Bende son aldığım puzzle'ım bittikten sonraki alacağımı seçeyim sonra da yatayım bari, hafta bitmedi maalesef, yarın iş var :)

Hepinize iyi geceler...

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
Ben de projeden kafamı kaldırayım da yatayım artık. Bilgisayar ortamına geçtim çok şükür. Sonrası su gibi akar inşallah :D İyi geceler hepinize :)

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@BF Okuru acaba Sınavdan düşük mü aldı:koptum:

@BF Okuru daha sohbet başlamadan bi şey sormak istiyorum bilgisayarımı satmak istiyorum yenisini alıcam inş bütçe 3000 lira önerebileceğin marka model laptop var mı

@Ghost @BF Okuru istanbul trafigi ve kesmekesiyle bogustum beyler yeni eve attim kendimi :D merhabalar herkese pc ye gecip geceyi resmen baslatcam yigenime bi iyi geceler öpücüğü koyayim geliyorum :)

@Ghost
  1. MSI GP70 Leopard 2QE-627XTR
  2. MSI GE60 Apache 2QD-1019XTR (oyunlarda bir kaç fps +)
  3. DELL Inspiron 7537-S51W161C
  4. LENOVO G70-70

@Alperen Haner Allah size kolaylık versin bu trafik konusunda :) hoşgeldin iyi geceler.

Geri