Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@Anonim Savaş, ABD aynısını Apollo 13'de yaptı. Bu amerikalılar hiç rahat durmuyor :D
Her zaman hile yapıp kendilerini kazandı olarak gösteriyorlar. :D
Ama yüneden ne yaparsak yapalım ABD'den uzak kalamıyoruz. Nerden nereye geldik :)

Scudo
@BF Okuru evet sadece o değil Vietnamla ilgili filmlerde de öyle oldu hep kahramanlık tasladılar. İkinci Dünya Savaşı'nda da aynısı oldu aslında. ABD olmayan tarihinden tarih çıkardı. Japonlar bile teslim olmuşken, sırf Sovyetlere güç gösterisi yapmak için atom attılar. Yani öyle düşünüyorum :)

@Anonim Haklısın Savaş, düşüncelerinden ötürü sana katılıyorum. Güç kimdeyse istediğini yapar.

@Anonim
"Olmayan tarihinden tarih çikardi" sözünüze bayildim.Bizimkiler için ise varsa yoksa Osmanli

@Anonim Teşekkürler Savaş, iyiyim teşekkürler. Sen nasılsın. Bu gün keyifler yerinde bakıyorum işleri erken bitirmişsin :D

@BF Okuru teşekkür ettim ben de iyiyim. Yav kaç gündür yoğun bir mesai içindeyim. Ama yoğun yoğun nereye kadar? Az da dinlenek keyif yapak daaa. Eheheh. Ama foruma da ara ara devam ediyorum tabii ki :D ama forum süper oldu bu arada :D

@Anonim aynen bir kaç gündür çok yoruldun Savaş :p Foruma diyecek söz yok :D
En yenilikçi forum. BisikletForum.

@BF Okuru Abı telefonlara Root atımıyla alakalı goruslerın nelerdır? Telefonum calınınca akrabamdan Xperıa X8 aldım.Androıd surumu 2 lerde. Surumu 4 lere cıkarmam saglıklı olurmu? Garantı vs. suresi gecelı cok oldu.Sız ce atıyım mı? :)

Ben burada satılmayan bir telefon kullanıyorum, Çin malı ama süper bir telefon.
İlginç bir şekilde telefonun kendi ayarlarında super user diye bir şey var, tıklıyorsun doğrudan root erişimi açılıyor.
Telefonda olmasını isteyeceğim ve gereksiz olabilecek derecede her özellik var. Ve fiyatında saçma sapan kdv-ötv vb. vergiler-distribütör komisyonu vs. olmadığından burada satılsa edeceği fiyatın da yarısına satılıyor.
Çinin kaliteli markalarından birinin, yani öyle Çin malı-kalitesiz gibi bir olay da yok.

Tavsiye ederim, gümrükten Telefon geçişi yasak ama bir şekilde getirebiliyorsanız mutlaka deneyin.

@Ebubekir
Eğer güvenlik takıntıların var ise root tavsiye etmem. Root denilen olay işletim sisteminin, zararlı veya zararsız tüm programların güvenlik duvarlarını iptal edip, tüm güvenlik ile ilgili
unsurların devre dışı kullanımını sağlayan sağlıksız ve güvensiz bir yöntemdir.
Eğer ki, root olmadan kullanamadığın olmazsa olmaz programların vs. özel sebepler yok ise kesinlikle tavsiye etmem.
Xperıa X8 telefonu android 4 sürümüne yükseltip yükseltmemek tamamen sana kalmış. Ama önermem.

@Ebubekir xperia mini pro telefonumda 1.6 vardi, sıkılıp 2.7... Yuklemistim. Performans acisindan rom yuklemeyi tavsiye ederim. Fakat isin teknik boyutunu Ali bey daha iyi bilir. Suanda da özgür beyin bahsettigi gibi Çin mali bi telefon kullaniyorum. Biraz daha sıkılıp miui yuklemeyi dusunuyorum.

@Ebubekir garanti süresi geçeli çok olduysa deneyebilirsin ama ben de önermem bunu zaten Ali de iyi bir cevap vermiş bu konuyla ilgili. Mesela ben iPhone kullanıyorum ama hâlâ Jailbreak yapmış değilim. Yapmayı da düşünmüyorum. Herkes farklıdır bu konu tabii, yani benim tutumum böyle. Fakat ihtiyaç yüzünden yapan çok var. Epey var yani yapmayan sayısı azdır herhalde.

Rom yükleme konusuyla ilgili önemli bir not daha eklemek istiyorum.
Eğer ki bankacılık işlemlerinizi mobil olarak gerçekleştiriyorsanız. Kesinlikle ama kesinlikle rom yüklenmiş bir telefondan bu tür işlemler gerçekleştirmeyiniz.
Önceki yorumumdada belirttiğim gibi güvenlik ile ilgili olan tüm arka kapılar açık olduğu için. Yaptığınız her işlem kötü niyetli kişilerin eline geçiyor olabilir.
Mağduriyet yaşamamak için bu söylediklerime dikkat etmenizi öneririm.

@BF Okuru aynen. Kimse babasının hayrına bu tür şeyleri paylaşmaz insanlara. Mutlaka bir çıkarı vardır o işten.

Konu telefonmuş :) Ben de Note 4 almayı düşünüyorum. Kullanan var mı acaba? Şarj ne kadar gidiyor, bilen var mı?

Şehirde baharın yakın olduğunu hissettiren ılık,kuru bir hava vardı,e kahvem de bitmişti.Yarım saat yetti.

@Mehmet H.

Yok yanlış anlaşılmasın reklam yapmıyorum. Çok önemli değil hangi marka model olduğu, alma imkanınız varsa araştırıp yeni modeller bulabilirsiniz.
Çin telefonlarının çoğu bu şekilde karlı oluyor ve gereksiz yere devlete-distribütöre vergi vermiyorsunuz.

@Özgür K. kendi içinde root özelliği var denizi merak ettim markayı
evet gümrükten geçenler var şansımı deniyeceğim bir ara tabi işlemcinin mtk olması önemli imei vs. işlemleri için

Geri