Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
Gece Gece aklıma geldi dağ bisikletimi satıp yerine v frenli güzel hafif bir tane şehir bisikleti mi alsam ya adam akıllı dağa çıktığımız yok zaten
başladı yine 2. el araştırmalarım :D

@okimya eğer ki araziye gitmiyorsan, dağ bisikleti boşuna hamallık olur.
Bunun yerine hafif şehir bisikleti olur :)

@BF Okuru
kız arkadaşıma salcona city fun 60 aldık ben dağ bisikleti aldıktan sonra ona binip gidince resmen akıyor ya :D aşırı bir fark olduğunu anladım ama benim bisikletin lastiklerini değiştirsem nasıl olur acaba :D

@okimya
Lastikleri değiştirsenizde olur, tamamen bütçeniz ile alakalı. Size kalmış :)

@okimya

Ben noname 2.0 disli lastikten maxxis detonator 1.5e gectim o bile baya farketti butce darsa ilk degistirilmesi gereken yerler bence lastikler, ki öyle yaptım

@Ebubekir
aynen genelde sahilde sürüyoruz zaten yol bisikleti iyi oluyor :) dağ bisikletinin de bir albenisi oluyor işte insan ona gidiyor :)
@BF Okuru
yani şöyle benim bisiklet 14 kg lastikleri değiştirsem benim ki de akar mı :D
yeni aldım dağ bisikletini de anca onu satıp alabilirim ya :) bisiklet için ayrı bütçe açıyoruz artık :)
elektrik su bisiklet oldu giderler :D

@BF Okuru
artık uyuyabilirim o zaman :D yarın tansaş bisikletçileri var bizim burda onlarla çıkacaz rüzgarlı da baya hava dinlendirmek lazım vucüdü. iyi geceler :)
Ali bey yardımınız için çok teşekkürler

Aşağıdakiler sıra gecesi yapıyor. Uyuyamadım. Onları ya sele borusu ile tehdit edecegim ya da bağlamayı alıp kara köprü narliktir diye eşlik edeceğim. Sonumuz hayrola.

@Anonim valla Savaş, Rusya denilince aklıma hep komünizm ile var olan, karanlık soğuk bir ülke gelir.
İnsanlara yapılan eziyetler, yaşanmış vahşetler ve daha neler neler. Neyse!..
Resim çok egzantrik geldi bana :D

@mehmet ulaş

@BF Okuru

Beyler, Rusya'da hala o kafa var ve devam ediyormuş. Mesela eğitim ve öğretim kurumlarındaki araçlar ve malzemeler bile hala Sovyet Rusyası'ndan kalmaymış hep. Arabalardan bile bir tanesini paylaştım şu günün fotoğrafı konusunda. Gerçi oradaki amaç adam bisiklet kilidiyle araba kitlemiş eğlence amaçlı paylaştım ama arabaların bile çoğu öyleymiş. Devlet kurumlarındaki sistem bile hala komünizm döneminden kalma düzenle devam ediyormuş. Hastanelerin hali de bu şekilde. Yani eski püskü şeylerle devam ediyorlar. Bir de oranın insanı, bir aleti bozulmadan atmıyormuş. Misal bir TV aldı birisi, 50 sene sonra bozulacak diyelim. 50 sene boyunca başka TV almıyormuş. Sokaktaki düzenler, evler, vs. vs. hep böyle komünizm düzenini andırıyormuş hala. Epey konuştuk bununla ilgili yani o düşünce hala devam ediyor. Mesela ısıtma sistemi çok ilginç. Öyle kalorifer sistemleri bizdeki gibi değil. Bir hat var, yani böyle bir fabrika var, orada su kaynıyor ve o kaynamış su evlere sıcak su olarak veriliyor ve halk onunla ısınıyor. Yani böyle anlatıldığında ilginç gelen çok konu var :D

Geri