Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@Ugur Basdag ben dedim admin reyisimize yaz bi program zuckerberg gibi indirelim de bildirim gelsin diye ama dinlemiyor ki :uzgnm:

@chnkrmz arkaya bi vagon ekle bari de tuktuk niyetine gotur :D bu arada bana bi downhill tavsiye et be gozum kaldı :D bi tane alamaya niyetliyim :D

@acatlikan sizin telafiler zaten voyvoda kazığı gibi :D finalde kalırsın bundan geçsen bile dert etme sen :D

• Beğen
Tepkiler: Can Akan
Scudo
  • Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@chnkrmz beni de, patlak lastiğimi yamarken bi minibüsçü takdir etmişti. Adam özellikle durmuş beni izliyormuş. Seslendi sonra "sen hiç yolda kalmazsın helal olsun" dedi. "Kaldık işte dayı" diye cevap verdim. "Var mı bi isteğin?" Dedi. "Önüme kırma yeter" dedim. "Yollar senşn goççum" dedi ve gitti. O an nasıl duugulandım anlatam. Gözümden süzülen bir kaç damla yaş envayi çeşitteki sıvılarla karışarak toprağa düşerken, derin bir iç çekip pedala asıldım. Sonra farkettim tekeri takmamışım. :D

@Ugur Basdag :D :D bende bu gün gaza geldim yolda pedala baya asılmışım kendime gelince dedim napıyom ben :D

@chnkrmz downhill gozume hos gozukuyo bu aralar :D misal

(link) gibi gibi :D

@acatlikan ya ters mers ama iki dakka bindim fıstığıma dişliler hem buyuk geldi sanki hemde burada yollar bozuk tum cukurları pedli tayt olmasına ragmen kalçamda hissettim :D biraz uçmak kaçmak istiyor canım :D

@acatlikan tapatalk da sıkıntı yoktu. Bütün gün ölü taklidi yapmış meğer. Şimdi çalışıyor bildirimi

@Alperen Haner bunu bulduğumıza şükredelim hacı. Eski foruma kıyasla daha iyi durumdayız :)

@Alperen Haner senin para bol galiba :D iki amartosürtü de kitlenebilir al bari :D bizim arkadaş ikiside kitlenemeyen aldı yokuşlarda süremiyor :D yokuşlarda her pedalda yaylım yaylım yaylanıyo 5 pedaldan sonra kesiliyo :D

@chnkrmz bütçe denklemini halledeyim seninle veririk siparişi :D hadi neşelendim bak şimdi :D

@chnkrmz nesil değişiyor artık. Eskiden bi gözü karaya asılır çürürdü alem aşk acısından. Şimdi pedala asılıp "İşte bu yengen hacı" deyip hava atıyoruz alem-i beşere.

@Ugur Basdag Yazıyı Vayy OVVV şeklinde tepki vererek güzelce okudum, son cümlede kahkahayı patlattım:D:D:D

@Alperen Haner Kayseri' de ben mtb kullanamadım, çoğunluk şehir içinde olunca sıkıntı. Düzce'de olabilir bak :D

• Beğen
Uzaklardan bakan değil, yaşayan bilir...

Gebze-Harem minibüslerini yaşamış olan herkese gelsin bu parça :D

@Alperen Haner valla bende hardtail var yetiyo bana dh alamam ben okadar param yok borcum çok :D

@Anonim nasılsın hacı naptın tur işini haftaya yapıyos mu :D :D

• Beğen
@acatlikan düzcede uzun yola dayanıklı bişey gerekiyo ki buranın bozuk yollarında anca idare etsin :D

@Anonim sonunda geldin be müdür :D senin bu gebze-harem dolmuşu düşkünlüğünü çözeceğim bi gün tee çocukluğuna kadar inmem gerekse bile :D

@chnkrmz geldiğimde deneyim bakayım hardtail araba bulursam belki bi belgrad yapar tadımlık alırım :D

@acatlikan işte o an caddediki kıkırdama da bu yüzdendi demek. Ben onu, sesini fazlaca açmış Ayşe teyzenin evindeki tv de yayınlan "Ben gelmem dayım gelir" yarışmasının efekti sanmıştım. :D

@Anonim tasarımcı lazımsa ben varım :D

@Alperen Haner tmm belgrad yapalım sonra yolu satıp hardtail alırsın. ahanda buraya yazıyorum :D

• Beğen
@Anonim Dolmuşların bütün fotoğrafları boş halde çekilmiş, sanırım gün doğmak üzere iken herhalde. İlginç geldi boş görmek :D

• Beğen
Geri